מעצבן אותי...

שסינרגיה לא באים לפ"ת..... אוףףףףףףףףףףף..... וגם נורא משעמם לי..... וכבר יומיים לא כתבתי כלום...לא היה לי גם מה לכתוב....וגם עכשיו אין לי מה לכתוב... ומשעמם לי.....ואני רוצה להמשיך להיות ילד לנצח... אני בן 18 לעזאזל...ואני לא רוצה לגדול.... לא רוצה לסיים את י"ב עכשיו..ולא לראות תחברים כל יום כמו עכשיו ולעבוד כמו חמור..... ונימאס לי מהמחשב המצוין שלי כי הוא יותר מדי מצוין.... ואני כבר מיתחרפן ומישתגע..... והופה היה עכשיו חריקה ובום....יש תאונה....בעעעע ואני עכשיו יוצא לראות מה קרה..... שיהיה לכם יום נעים....בא לי המבורגר... נכון שאני משועמם....וואי יש צעקות בחוץ אני רץ ביי....

שנשןן16

New member
חחחח

חחחחחח רוצה להתחלף איתי אני בי' בכיף הייתי רוצה להיות בי"ב כדיי לסיים עם כל המבחנים והבגרויות חח

כתבתי שהיה תאונה זוכרים?.....

היה אקשן בצורה לא נורמלית.....היה 2 פצועים.... ולא נעים בכלל.... בעעעע...רואים שמשעמם לי.... ודי עם הנצל"ש שלכם... בא לי קצת לדבר... מה יש?... משעמם... היה לי יום די מגניב היום אגב... 82 במתמטיקה ו 83 בספרות... תותח אני אה?... בטח אין עליי.... יאוו אני משועמם ברמות..תעזרו לי...

סינטטית

New member
נצל"ש = ניצול שרשור

במקום לפתוח הודעה חדשה מגיבים את ההודעה על הודעה שאפשר לנצל"ש עליה (אוף טופיק, הודעות של תפוז אנשים, או סתם הודעה שנראית מתאימה...) ככה שיותר הודעות חשובות נשארות בעמוד הראשון

למעלה