כל חברי הפורום כנסו בבקשה.

צהריים טובים לכולם. המון זמן לא כתבתי כאן מסיבה שהחיים שלי עכשיו במילה אחת זבל. סבתא שלי במצב מאוד לא טוב ולכל הנראה המצב הולך ומחמיר לצערי הרב. אני מתפללת כל יום הולכת לבית כנסת מדליקה נרות שבת וכלום במילה אחת נמאס לי מהחיים האלה. חברים אני רוצה לאחל לכל מי שהיה לו או לה יום הולדת המון מזל טוב שמחה אושר ועושר הצלחה ואת כל הטוב שבעולם. ושתדעו רק דברים ורגעים טובים ושמחים. לכל מי שעבר טסט אם זכור לי זאת היתה יפעת הילדה החמודה. במילה אחת איחולים לכולם וכמובן רק טובים ושמחים. אני מקווה שבעזרת השם המצב ישתפר אז אני יחזור לכאן אליכם חברים יקרים. כי אני רוצה לאמר לכם בדיכאון ובעצב אני נמצאת בו בתקופה הזאת שריתוש המלכה שלנו השירים שלה מצילים אותי. כפרה עליה על המלכה שלנו. שרית חדד יש רק אחת. שריתוש מתוקה אני מאוד אוהבת אותך ומחקה לקלטת ילדים ולאלבום חדש בעזרת השם. שיהיה לכולם המשך יום נעים ורק בשורות טובות. אמן. ב ב ר כ ה סבינה מחיפה. מי שירצה לדבר איתי אני נמצאת 24 שעות בפלאפון. אני אשמח לדבר איתכם 0524827277. תודה רבה על ההבנה.

karnit2005

New member
../images/Emo24.gifסבינה

רפואה שלמה לסבתא שלך ושנישמע בשרות טובות

סבינה יקירתי ...

כל מה שנותר לנו לעשות, זה לאחל הרבה, הרבה, בריאות ורפואה שלמה לסבתך. שנשמע רק בשורות טובות ונדע ימים טובים יותר. "... אם לפעמים יש בלב מכאוב, נאמין ויהיה עוד טוב ..." אמן כן יהי רצון!!!

סבינה, כנסי בבקשה...

בס"ד ברצוני לאחל לסבתא שלך שפע של בריאות בעזרת השם.... תהי חזקה, ובעזרת השם הכל יהיה בסדר! רק בריאוץ, מכל הלב, עינב כרמי.

למעלה