אוי, אני כזאת נעל/tapuzforum/images/emo12.gif

לאור שבחיי (מיכל) היה יומולדת לפני חודש וחיפשתי להביא לה משהו מיוחד, כי היא מיוחדת. מצאתי בנחלה דוכן שכותבים על זכוכית משהו וזה מעוצב מדהים. הזמנתי כזה עם בית משיר של קארי אנדרווד. רק אתמול זה היה מוכן אז נסעתי על הבוקר לקחת את זה(3 אוטובוסים, אבל מה לא עושים בשביל מיכל). וזה יצא מדהים. היום לפני שיצאת ללנדמרק פתחתי לראות את זה שוב ורק אז קלטתי שרשמתי בטעות שיר אחר. גם הוא של קארי וכמעט אותו נושא, אבל עדיין אחר. מהשוק ישבתי מול זה חצי שעה תוהה מה לעשות. החלטתי לתת לה את זה ככה, זה גם ככה בחודש איחור. אפילו לא הספקתי לדבר איתה כי הייתי צריכה לצאת לעבודה. הספקתי לצפות בהנחיה שלה רק לכמה דקות קסומות וביקשתי ממישהי שתתן לה את זה אחרי... רציתי להגיד לה לפחות שטעיתי בשיר, גם זה מדהים, אבל קצת מוגזם... מקווה שהיא אהבה, למרות שאני קצת אהבלה

נעל זה טוב../images/Emo99.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

חחחחחחחחחחחחח ולא נורא.. היא בטח תבין

papashdon

New member
"העיקר הכוונה"../images/Emo189.gif

כל הכבוד על ההשקעה.. כל אחד היה מת למתנה כזאת..
לא נורא שזה לא השיר שרצית. זה באמת קצת מבאס, אבל, היי, אם זה כמעט אותו נושא...אני בטוח שזה לא נורא
אגב, "הספקתי לצפות בהנחיה שלה"...
היא מנחה איפושהו?

היא ה-מנחה של הפורום של לנדמרק

פשוט הייתי בזמן הערב שהיא העבירה בסיוע... היו לבטים קטנים אם לוותר על ערב שלה... חחח...

I מ י ר ב I

New member
רעיון מקסים!!!!

אני בטוחה שהיא לא תשים לב שזה שיר אחר... כל אחד והפרשנות שלו

זאת הבעיה, שהיא לא תדע שהתכוונתי

לשיר אחר.. השיר הזה הוא קצר OVER.. כמה שאני אוהבת אותה וכמה שאני מעריצה אותה.. יש שם איזה שתי שורות שהם קצת מוגזמות אפילו בשבילי..חח.. אני רואה אותה בשבוע הבא... אני מקווה, אז אני אגיד לה כשאני אראה אותה...

היא שלחה לי עכשיו SMS..../images/Emo24.gif

אני בשוק שיש לה את הטלפון שלי... עדיין... היא עשתה לי את השבת.. איזה מהמם מה שהיא כתבה לי.. אני עכשיו בהייייייייייייייייייייי... שלא יעבור לעולם

MamoOoshA

New member
אני בטוחה שהיא תבין את הכוונה.

וזה, כמובן, אם היא בכלל תשים
שהתכוונת לשיר אחר. רעיון באמת מקסים

blackfield2

New member
ים המלח!! ../images/Emo110.gif

אני כלכך אוהבת את ים המלח!! ייאאא... אני כלכך אוהבת להיכנס למים.. אני כלכך אוהבת לצוף.. אני כלכך שונאת לאחרכך שורף לי ברגליים... כלכך שונאת שנכנסים לי מים לעיניים... ושלמלח אין באמת טעם של מלח... (מי אמר שטעמתי?!?!?!?!??!?!?!???!!!) אאההה....ים המלח.... אאוץ'.

blackfield2

New member
אופפסס רציתי לפתוח את זה בנושא חדש!

זה באמת מה שעשיתי... אין לי מושג איך זה הגיע לשרשור... =\

Rachel47

New member
לא הייתי קוראת לזה משוכללת../images/Emo15.gif

אבל..להבא..כל דבר שלא קשור לקרן..לשרשר לאוף מלחתחילה סבבע

blackfield2

New member
חח..עזבי את הקטע של משוכללת...

זו סתם מילה חמודה כזאת שאני אוהבת לומר לאנשים שיודעים לעשות משהו כמו שצריך!
(עזבי..מוזרה שכמותי..חחח..) באמת אף פעם לא הבנתי את המשמעות של ה OFF הזה..אבל עכשיו אני יודעת
תודה!...=]

למעלה