yehuda18

New member
../images/Emo41.gifתוכנה לכתיבת משוואות/מתמטיקה../images/Emo41.gif

התוכנה נקראת MATH TYPE. והיא יכולה לעזור לכל מי שרוצה להעלות לפורום שאלות אלגבריות בעיקר או כל דבר שמצריך כתיבה שלא ניתן לרשום כאן בהודעה. אז בקום לצייר את כל הציורים המפגרים בצייר.. הנה אחלה תוכנה שעושה את העבודה מעולה. MATH TYPE אני הורדתי מאימיול... הנה סתם דוגמא שאפשר לכתוב איתה כל דבר מתמטי... אז תורידו בהמוניכם..

לא צריך להוריד math type

(ובכך גם להפר זכויות יוצרים, כך שלא נראה לי שזה כל כך לעניין בכלל שהודעה כזו מתנוססת פה). בכל WORD יש equation editor מובנה. הוא בדיוק כמו מת' טייפ, רק עם כמה פחות אופציות (שחסרונן מורגש בעיקר במתמטיקה מתקדמת הרבה יותר). עושים קליק ימני על הסרגלים, נכנסים ל customize, בחלון השמאלי בוחרים את insert, ובימני מוצאים את עורך המשוואות (סמל של אלפא בתוך שורש). גוררים לאחד הסרגלים, וזהו.

yehuda18

New member
המממממ

כן אני מניח שזו גם יכולה להיות חלופה.. המת' טייפ ממש פשוטה וקל לשמור קובץ בפורמט תמונה ולהעלות. לגבי זכויות יוצרים.. פחח :) יש גם שימוש חינם תקופת נסיון.. אבל אל תנופפי בדגל זכויות היוצרים כי אני כמעט בטוח שלא כל שיר במחשב שלך קנית בחנות בדיסק, או כל תוכנה, מערכת הפעלה וכו' היא מקורית :)

פחפח כמה שאתה רוצה

אבל בתפוז יש בעיה עם הודעות שמפירות זכויות יוצרים או מעודדות הפרה כזו. לא רואה סיבה להגיב לי אישית, זה לא שאם אני אוריד עכשיו 10,000 שירים אז זה יהפוך הפרת זכויות יוצרים לבסדר. אבל אם כבר שאלת, אז כן - מערכת ההפעלה שלי מקורית, 99% מהמוסיקה שלי מקורית, כנ"ל DVD וכו'. אז עכשיו שאני בסדר, זה אמור לשנות במשהו את הלגיטימיות או חוסר הלגיטימיות של ההודעה שלך?

yehuda18

New member
נניח

שאני מאמין לך. אין קשר בין ההודעה שלי להפרת זכויות.. פשוט התוכנה חינמית לתקופת נסיון ומי שרוצה יכול לרכוש. כך שאין שום הפרת זכויות יוצרים.

אוקיי. ולא יכולת לענות פשוט את זה

בלי להתייחס אליי אישית? אתה כמובן לא חייב להאמין. כי בכל מקרה, למה שאני עושה או לא עושה אין שום קשר לחוק של הפרת זכויות יוצרים, ואני עדיין מנסה להבין מה הייתה המטרה בפנייה אישית אליי לבדוק מה אצלי חוקי ומה לא.

yehuda18

New member
אוקיי

את צודקת, הייתי צריך לענות לגופו של עניין ולא לגופו של אדם, מסכים. על אף שזה קצת מדגדג לי כשמדברים על זכויות יוצרים ובעצם כולנו (לפחות רובנו) עוברים עליהם....

הרוב עוברים ../images/Emo13.gif לא כולם.

בכל מקרה התגובה שלי הייתה בגלל שבאמת בתפוז יש בעיה עם הודעות שמעודדות הפרת זכויות יוצרים. רוב הסיכויים שאם לא הייתי מסבה את תשומת ליבך לכך, ולא היית נאלץ להסביר ש"התכוונת לגרסת ניסיון חינמית"
, היית מוצא את ההודעה שלך מחוקה במוקדם או במאוחר. בהצלחה בפסיכומטרי.

yehuda18

New member
אח..

הגירסא באמת לתקופת נסיון.. כולל זו שבאימיול או באתר החברה (שאין לי מושג את כתובתו) מי שבוחר להוריד קראקים למינהם זו כבר בחירה שלו... בפעם האחרונה בהחלט: התוכנה ניתנת לגירסת נסיון, ניתן להוריד מאתר החברה (תחפשו בגוגל) או אימיול או כל תוכנת שיתוף אחרת.

וכמובן

שאם אתה מדבר על גרסת ניסיון, אז אותה מורידים מהאתר של החברה המשווקת ולא מאימיול...

יהודה תעשה טובה

תעיף את התוכנה הזאת מהמחשב שלך ובמקומה תשמור לך את הלינק הזה במועדפים ותפסיק לעודד פה אנשים להפר זכויות יוצרים ולהתקין תוכנות שעברו תחת ידיים של כמה וכמה האקרים מפוקפקים שיהיה בהצלחה בפסיכו

ד"א

ההודעה לא נשמעת כל-כך טוב, הכל נאמר ברוח טובה ובחיוך שלא כל כך רואים בטקסט היבש
בקיצור - מה שרציתי להגיד שבהרבה מקרים התוכנות הכי טובות הן בחינם, במקרה הזה לא צריך תוכנה - רק להכנס לאתר ברשת להקליד נוסחא וזהו. חוצמזה חשוב לי להזכיר שלפי התקנון הודעות כאלה אסורות לגמרי ובד"כ נמחקות לפני שמישהו שם לב (ולכן ממשיכים לפרסם הודעות כאלה). שיתוף קבצים זה דבר חוקי, אבל ברגע שמשתמשים בו להעברת תוכנות פרוצות אתם חושפים את עצמכם לתביעות ואת המחשב שלכם לנזקים. שיהיה בהצלחה לכולם, ותודה ליהודה על ההמלצה. פעם הבאה מספיק רק להזכיר את התוכנה בלי המלצות/הסברים/רמיזות לעבור על החוק.

IJohnYI

New member
תוכנה נחמדה

אבל אני מעדיף את Mathlab, היא יותר מגניבה..

למעלה