../images/Emo15.gif כל הכבוד, עשית טוב!

עדיף לחתולה בהרבה שמקום מוגן שבו יאכילו אותה ויאהבו אותה מאשר במקום שבו מכים אותה ומתעללים בה.

NoAmItA ChAn

New member
את נהדרת!

הלוואי שיהיו עוד אנשים כמוך שיעשו כאלו מעשים טובים 3> אזאז אין לך בכלל מה לדאוג כי יהיה לה שם טוב ויטפלו בה אז אל חשש 3>

קולהכיבודDD:../images/Emo11.gif../images/Emo188.gif../images/Emo122.gif

זה מעלה בי נוסטלגיות לימים בהם הייתי ילדה קטנה ותמימה בעלת אובססיה לחתולים שבסוף הדביקו אותה באיזה מחלה מעצבנת שבגללה לקחו מיוקע הרבה דם וזה~ #_# נו הייתי כל יום מאכילה את החתולים של השכונה ומלטפת אותם והם היו יושבים אצלי על הברכיים ואיזה מושים הם היו *~* אני אוהבת חתולימים ;; ויש לי כלב ;; אבל איך שהו אפילו הכלב שלי מתנהג יותר כמו חתולה מאשר כלב~ ס.ס (חוץ מכשהוא נובח המ -_-;;;) טוב עשית שנתת להם את החתולה 3> כדאי שגם תתחילי לחפש אנשים שירצו לאמץ אותה, כי אם אני לא טועה מרדימים חיות אבודות אם לא באים לאמץ אותם אחרי תקופת זמן מסויימת :X אבל אולי אני טועה אז המ X_X;; נו יהיה טוב 3:;;;

OOתמי OO4

New member
וווואיייייי!!!!!!!!!../images/Emo189.gif

איזו מסכנה החתולה!!! עשית את המעשה הכיייייייייייייי טוב שיש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif השתגעת?!

עשית את הדבר הכי טוב שאפשר היה לעשות! היית מעדיפה שיטפלו בה, אולי לא רק בה אבל יטפלו, ויתנו לה מחסה ואוכל, בייחוד כשיש גשם וקור בחוץ ואולי אפילו יתנו למשפחה לאמץ אותה ולתת לה צומי, או לתת לה לקפוא ואולי אפילו למות בקור, שילדים יעתללו בה, לגווע ברעב ואפילו להדבק ממחלה ולמות? את אחלה של ילדה עמית, כל הכבוד

Hinamori

New member
עשית את הדבר הנכון אבל בפעם הבאה

תפני לתנו לחיות לחיות. אני יודעת שמה שאני אומרת עכשיו ממש ממש מבאס אבל בדר"כ הורגים אותם בשירותים הוטרינריים... אני מקווה שיהיה לה מזל, בכל מקרה.

harar8

New member
עשית את הדבר הנכון

ואת צריכה להתגאות בעצמך, עכשיו יכול להיות לה הרבה יותר טוב.

Mana Sama

New member
נצל"ש-מחר אני נוסעת

טיול שנתי וזה..אני אחזור ביום חמישי..לא יודעת ממש מתי =S אני אתגעגע לכולכם! 33333>

shaoran li

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifלאן?../images/Emo182.gif../images/Emo29.gif

אני מקווה שלדרום

Mana Sama

New member
כן

ויהיה סנפלינג אז הולך להיות מגניב ^^ חוץ מזה שישנים באוהלים,בנות לחוד בנים לחוד..וזה די חרא כי אני בטוח לא אצליח להרדם ככה..ועוד כואבת לי השן ובלילה האחרון לא ישנתי טוב בגלל זה..אז בכלל =/

ShuNka

New member
או ._.

גם הם יוצאים לטיול שנתי ועושים סנפלינג, אז חשבתי X_X הממ, מקווה שהשן תהייה בסדר XD ^^

למעלה