../images/Emo32.gif

בוקר חם ושמח לכול חברי וחברות הפורום החמה עולה היא גדולה גדולה כל העיר שלה היא. ובצמרות ציפורים שרות הן שרות אליך. על החבלים מונפים גלים של כביסה ברוח ומתאווררים להם שני כרים בחלון פתוח. על פני עברה עננה צחורה עננה חולפת, על פני חלפה לה ילדה יפה עם ילקוט בית ספר. בוקר טוב לך עיר של מסחר ושיר את יפה הבוקר. בוקר טוב ילדה בשמלה ורודה, את יפה הבוקר. רוח בוקר קל לך פרע תלתל ולחייך סמוקה היא, באוויר סביב עוד שולט אביב, אך בלב כבר קיץ. ובאור בהיר התקשטה העיר כבשמלה של תכלת. את יפה עירי, כה יפה עירי בימים כאלה.

דפנהאי

New member
בוקר טוב איזה יופי ומנצלשת

אני קוראת סמויה לאורך זמן, ורוצה "לצאת מהארון של הסמוים". כבר נרשמתי בעבר לפורום הנחמד הזה, אבל בעיקר קראתי ואני רוצה להתחיל גם לכתוב ולענות. שמי דפנה, את זה כל אחד יכול לראות בחתימה שלי, אני שמנה מאד, כל חיי הייתי שמנה וכל החיים התמודדתי עם זה, בד"כ לא ביתר הצלחה. ש"הצלחה" אני מתכוונת לא רק לאין ספור דיאטות שבהן ירדתי בערך 400 ק"ג אם לא יותר, אלא גם להתמודדות הרגשית מול הסביבה ומול עצמי. אשמח להצטרף אליכם מחדש. אפשר?

עופר/נגה/ליאור...

בוקר טוב לכולם ! היה לי כיף להכיר אתכם אתמול עופר היה חזק - המסר בהחלט הועבר שיהיה יום מקסים דורית

למעלה