סליחה?! ככה?!

אנחנו כאן מדינת ישראל?! ושינוי היא תנועה עברית.. ואת מנהלת רישמית פה... ואת רושמת מין אוף כזה?! למה שלא תירשמי את הכותרת בשפה העברית היפה?!

דללה

New member
אסף,

ככה קוראים לזה בתפוז! תפסיק לכתוב הודעות סתמיות כאלה ולנסות לשנות סדרי עולם!

אבל את לא חייבת

להיות כמו כל תפוז! אני נמצא בנוער שינוי בשביל לשנות סדרי עולם ואם אפשר להתחיל בקטן אז זה כאן בפורום.... השינוי מתחיל בקטן. והודעות סתמיות זה בעיני המתבונן.

את אומנם צריכה להתנהג לפי

החוקים אבל עדיין לא העיפו מנהלים שקצת הלכו נגד הזרם. ולמשל ישנו את אותו שרשור מהמילה האנגלית למילה עברית יפה.. מישהו יעיף אותך על זה?!

Fleddermaus

New member
תתפלא, דווקא העיפו.

מנהלים שעוברים על תקנון תפוז, ולמעשה גם אלה שמעל המנהלים ומתחת לאדמיניסטרציה, עפים על טיל במידה והם עוברים על חוקי התקנון.

הלאוי והיו מעיפים מנהלים

שהיו עובירם על תקנון תפוז... אז באמת תגיע הישועה... אבל נו באמת אתם חושבים שאני לא מכיר את המנהלים? אתם חושבים שאי לא מכיר את האליטה השלטת בתפוז?! מנהלים ראיתי בחיי והם יכולים לשים קצוץ על כולם ולא יעשו להם כלום.

Fleddermaus

New member
בתור מנהל של שני פורומים, אני מוחה

למעשה, אני לא מכיר אפילו שמינית משאר המנהלים. אין לנו שום קונספירציה נגד גולשים.

כן כן... גם אני מוחה!

אז מה?!! וגם לא ממש יהי ל ך אינטרס להיות נגד מנהלים ... אתה חלק מהמערכת. אם כך... סתם דוגמא פעוטה יושב בפורום הליכוד אייזשהו מנהל מה שמו? מגן ימני.. מנהל תפרוום הזה בצורה שאני אפילו לא רוצה לתאר .... הוא כבר תקוע שמה שנים רבות... איך זה שעד היום לא העיפו אותו לכל הרוחות?! איך?!

Fleddermaus

New member
נכון, אני לא דורש דבר כזה.

אסור לי כמנהל להעביר ביקורת על מנהלים אחרים.

חח.. זה הכי מצחיק

יש גם חוק כזה שאסור לך להטיל ביקורת על מנהלים אחרים? מזה פה השתקת קולות?!

Fleddermaus

New member
לא יודע מי זה, וזה לא ענייני

יכול להיות שהנהלת הפורומים חושבת שהניהול שלו דווקא בסדר. מה לעשות שהנהלת הפורומים לא מתייחסת לסדר העדיפויות של גולשים החסומים בחצי מהפורומים בתפוז... חלק מהמערכת? אתה יודע מי הם המנהלים? אנחנו לא עובדים של "תפוז", אנחנו גולשים רגילים כמוך. אנחנו לא חלק משום "מערכת". אנחנו לא מאפיה.

דללה

New member
לידיעתך,

את מנהל פורום הליכוד, מגן ימני, העיפו לפני כמה חודשים מניהול הפורום יחד עם מנהל פורום קדימה לשעבר. משום מה, מגן ימני חזר לנהל את הפורום.

כן ומה זה עזר?!

גם לא ממש העיפו.. הוא פרש מעצמו.. מה זה עזר? לאחר מספר ימים או שבועות הוא חזר בידיוק מאיפה שהוא עזב..

בואו נשחק!

לפני כמה שבועות ראיתי כאן משחק דיי נחמד שתמיר פתח אותו ובוא כל אחד מספר על שלוש עובדות או אירועים שלו שהאחת היא פנטזיה,האחרת שקר,והאחר אמת. ואתם צריכים לנחש מהי הפנטזיה ומהי האמת ומהי השקר. אך אני אשכלל את המשחק ואני אומר ככה, שאני אשים באמת שלוש אירועים אבל הם יכולים להיות או כולם פנטזיות או כולם שקרים או כולם אמת או שתיים פנטזיות ושקר אחד או שתי אמת ופנטזיה אחת, ככה שאין חובה שתיהיה פנטזיה אחת שקר אחד ואמת אחד. נראה אם תצליחו לנחש לשלי... הזוכה יקבל ממני שתי נשיקות וירטואלייות. (אני כותב בכוונה את הכל בלשון עבר) 1. תמיד שלבשתי מכנסים הייתי בלי תחתונים. 2.ניגנתי קונצרט מול קהל של אלף איש. 3. לפני כמה שנים ביום כיפור נסעתי על קורקינט קטן בירידה הענקית ואפילו מסוכנת לחוף היום (חוף סירונית) בנתניה,הירידה הייתה במהירות ענקית, ופחדתי שאפצע קשות,אז החלטתי לעשות מין התאבדות שכזו וקפצתי בבת אחת מהקורקינט ונזרקתי כמו טיל לאוור האספלט ואלוהים ישמור כמה זה כאב...

גם אנחנו מהמרים.

עוד מעט המפקד אמור להסתיים ואני שואל את עצמי, כמה חברים יתפקדו עד אז?! וזה מה שאני שואל אותכם חברי התנועה,לפי דעתכם הימורכם כמה מתפקדים יהיו? מי שיהיה הכי קרוב יקבל ממני 3 נשיקות וירטואלית. אני מהמר על 187

למעלה