יש על הרבה מה לכתוב אך תחילה עלי

להשלים חובות מין העבר. אני לא מוצא תלינק להתנלות של תמיר בפניי. אבל בכל זאת ההתנצלות נגעה לליבי ואני מקבל אותה וגם מתנצל בפניך אם עשיתי לך משהו רע. נתחיל כמובן (והתחלנו) את "ברית הזוגיות" שלנו לאט לאט מהתחלה.

בקשר לינהול הפורום.

קודם כל אני לא מבין אותכם. איך דללה ניהיהתה מנהלת הפורום. ואני לא התרגזתי ולא כלום ולא איך אומרים עשיתי מהומות וכו.. לא שאלתם את עצמכם איך לכל הרוחות אסף.ב לא מתשגע?!! אז קודם כל אני גם באמת רציתי לשאול , לא היו עוד מעומדים לתפקיד הזה?! ואני רוצה פשוט להבהיר בטח יש כאלו שישערו בנפשם שבטח אני אסף.ב מאוהב בדללה ובגלל זה אני רוצה לאצת כנגדה ונאי רוצה יענו להתחנף אליה בכך שאני לא כועס ולא וכו... אז דיי בלי כל מיני קונספירציות שכאלו אז רק בשביל להבהיר אין פשוט קשר, ממש ממש לא! אני לא יאצתי נגד זה מסיבותי שלי שאני לא אספר עליהן ולא ארחיב עליהן. אולי בעתיד תגלו או משהו כזה. ולסיום אני רוצה להודות לך על כך (דללה) שהסרת את חסימתי. תודה.

המנהלת החדשה-דללה.

האמת היא שלא הכי אהבתי את זה דללה שכל הזמן היסתרת והתחבאת בין הכלים. ופתאום מסוף העולם שמאלה את נייהת מנהלת. כאילו האמת היא שלא הכי אכפת לי אבל למה היית צריכה לעשות זאת בדרך של סתרים,של סודיות,של כאילו דרך של פחד או משהו כזה? הרי שאלתי אותך בעצמי מספר רב של פעמים האם את רוצה להיות מנהלת האם את רוצה להיות מנהלת האם את רוצה להיות מנהלת?! ואת התחמקת ואמרת לי שלא עיניני וסתם הסרת. למרות שכאשר את שאלת אותי אותה שאלה אני עניתי לך בצורה יפה מאוד. וחבל לי על כך. ובקשר לעינין. אני מברך אותך דללה על כניסתך לתפקיד החדש והמאתגר הזה. אני חושב שזו היא הזדמנות מפז בשבילך להוכיח את עצמך!(ויש לא מעט עבודה פה)(ויש לא מעט לשנות פה). אני מצידי מבטיח לך שאני אשתדל (בתור אחד עם ניסיון רב) לעזור לך בעיניני הפורום בכל מה שתרצי אעזור לך אם תתקשי ללמוד דברים אעזור לך בהכל! אני אביא לך טיפים כמה שתצטרכי ובחינם! ובהמשך גם תראי כמה הודעות באמת מה ניתן מה צריך ומה אף חובה לעשות למען הפורום ואיך לשפר אותו ואיך להוציאו מהבוץ הנוראי שהוא נמצא בו. יש לא מעט דברים לעשות! וגם אכתוב את כל הליקויים שבפורום הזה. זה הזמן לחולל את המפנה! האמת היא שניהול הפורום הוא תפקיד מרכזי וחשוב בין שלל התפקידים והתארים שיש בתנועתנו היקרה. בפרט בזמנים רגילים תפקיד מאוד חשוב ובעל עוצמה רבה! (ומי כמוני יודע זאת). ובזמן אלו שהתנועה קטנה מאוד ואין תפקידים וכו. האמת היא שתפקיד זה נעשה בפני עצמו חשוב עוד יותר והוא התפקיד החשוב ביותר שיש כרגע בתנועה. ואמת נוספת היא שגם נדמה לי ששברת שיא דללה. אם אני מחשב טוב ביום קבלת תפקיד זה ליידך היית בערך משהו כמו 3 -4 חודשים בתנועה סך הכל (ותקני אותי אם אני טועה) יש מעט מאוד חברי נוער שנכנסו בכלל לתפקיד כלשהו במהירות כזו בתנועה ובפרט לתפקיד ניהול הפורום אני לא חושב שהיה איי פעם מנהל פורום שזמנו בתנועה כל כך טרי, להפך עד כמה שנאי יודע מנהלי הפורום לרוב היו בין היותר ותיקים בתנועה. במובן זה עשית הסטוריה. הצלחה שלך- זו הצלחה שלנו!. ולסיום הוספתי גם להודעה שיר יפה מאוד שאותו אני מקדיש לך לרגל קבלת תפקיד זה. אני חושב שאייכשהו השיר הזה קשור אליך... (כמה משמעויות). בברכה ממני החזרה למוטב משתמש ישן.........חדש!!
הקור שבגנך מול החום שבגני הבונקר לשמאלך מול הפגז שבידי הרימון שלך לא פרי והוא מוכן אצלך ביד אצלי במחסנית הם מוכנים אחד אחד. אור עולה מרמת גן יום חדש הגיע שנינו נתגבר על האימה תותים תותים בואי נקנה רק תותים במקום עוד מכונות של מלחמה. כולם ביחד! את המיטה חסמת בהרבה שקים של חול ועל ראשך קסדה מן הבונקר שמשמאל רצית שנשמתי תהיה צרורה לעד אבל אצלי במחסנית הם מוכנים אחד אחד. אור עולה מן המזרח...

פשוט בושה.

האתר הזה... האתר של נוער שינוי. פשוט בושה... פעם זה עוד היה מצחיק החוסר עידכון שלו עכשיו זה כבר נהפך לזבל היסטורי. הוא גם אתר מטעה... דללה תעשי חסד ותסירי לפחות בנתים תקישור לאתר של נוער שינוי מהפורום, זה מטענה תגולשים.. ובכלל עד לפני מספר ימים או שבועות עוד יכולתי להכנס לאתר, ועכשיו בכלל נראה כאילו האתר נפל... למה?!

דללה

New member
אסף ב.

ההודעה בעלת הכותרת "הפרוייקט שלי" נמחקה עקב פרסום שמה המלא של מנהלת פורום שינוי. הדבר אסור.

דללה

New member
לא.

זה ידוע וכל אדם שיפרסם שם מלא של אדם אחר ללא הסכמתו, הודעתו תימחק.

ואני רוצה להוסיף משהו.

אני מבטיח לכם! מילה שלי! אני לא יודע באיזה דרך דללה ניהיהתה מנהלת הפורום אני רק בטוח שזו לא דרך דקמורטית זה בטוח! ואני פשוט אומר לכם כאן! הבטחה שלי! דללה תיהיה המנהלת האחרונה שלא תגיעה לתפקיד זה בצורה דמוקרטית האחרונה! זהו ! כאילו תסמחו עלי ! פעם הבאה לא יהיה אפכת לי מצידי אני יהפוך שולחנות! הפעם לא יאצתי נגד זה מסיבותי שלי אני לא יודע אם טעיתי בכך או לא אבל זה כבר לא משנה. ככה שאני אומר לכם מראש... אל תעלו בראשכם שוב להביא לפורום הזה מנהלים בצורה לא דמוקרטית. כי פשוט חבל. נאי לא אתן לזה לקרות. נקודה!

תמיר1991

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

גם לך כמובן! שמח שהותרת סוף כל סוף, הגיע הזמן. ושבו בנים לגבולם
תמיר.

דללה

New member
../images/Emo32.gif

אסף ב. את כל ההודעות שברצונך לפרסם בפורום ואני מתכוונת לכל ההודעות, תפרסם בשרשור הזה. אני מבקשת לא להציף את הפורום!

הפרוייקט שלי ****

הינה הפרויקט שסוף סוף אני מציג אותו זה היה אמור להופיע בעיתון השינוי לנוער, אך עבר הרבה זמן ודברים השתנו. אך ברצוני להגיד לפני זה שצר לי שהמנהלת אשרת כל הזמן סירבה לפרסם את הפרויקט באחד מהפורמים וחבל. ראש בראש מאת אסף.ב זהו מין פרוייקט שלי שעשיתי אותו כבר לפני בערך כמה חודשים טובים עוד לפני הבחירות לכנסת האחרונות. הפרוייקט הוא ויכוח של ראש בראש ביני אסף.ב חבר בנוער שינוי לבין חבר בכיר בנוער מק"י ששמו עומרי עברון,ובוא כל אחד ייצג את דעות מפלגתו תוך כדי שימוש לפעמים גם מעט בדעותיו האישיות. עומרי עברון הוא יליד יפו ומתגורר בתל אביב הוא אחד ממיסדי מכתב השמיניסטים וחבר בארגון, הוא בן 18 עולה לכיתה יב' בעירוני ה'. הוא אנטיציוני ומגדיר את עצמו : הומניסט,קומניסט,פצפיסט. הוא צימחוני ותומך בזכויות בע"ח והסביבה. כמו כן הוא מגדיר עצמו כבן אדם,שמולני,אתאיסט,חילוני. הקומניסט מאמין: 1. בסיום הכיבוש שמחוץ לקוי הקו הירוק ובקינון שתי מדינות לשתי העמים. 2. מאמין בהענקת זכויות שוות לכל אדם שמתגורר במדינת ישראל בלי הבדלי דת גזע מין ולאום. 3. מאמין בשיוויון כלכלי וביטול מעמדות כלכלים. 4. בדמוקרטיה מלאה שמתבססת על שיוויון שבה כל בני האדם שולטים על חייהם. הדו שיח הוא בערך כמו הדו שיח המקורי רק עם תיקונים ועריכה מסויימת והוא בעצם משקף השקפות שונות ביותר במיוחד בתחום המדיני ביטחוני והכלכלי של שתי המפלגות הללו ממש מין הקצה אל הקצה והיחסית קרוב זה בתחום החברתי. והנושא הראשון יעסוק ב- הפיגוע בבאר שבע היה פיגוע בבאר שבע ואומרים שאם גדר הבטחון הייתה בנויה בגזרת דרום הר חברון רוב הסיכוים שהפיגוע הזה היה נמנע. אסף: תראה אני חושב שבגלל ממשלת ישראל המפגרת הזאת שהייתה צריכה לבנות את הגדר החשובה הזאת ולא בנה עד הסוף הפיגוע הזה היה יכול להמנע וחייבים לבנות מיידית את הגדר. עומרי: החומה הזו היא לא חומה בטחונית אלא פוליטית. אורכה כפול מזה של הקו הירוק והיא מפרידה בין פלסיטנים ופלסטינים ברבע מיליון פלסטינים נמצאים בצד המערבי של החומה. החומה גם מספחת מאות אלפי דונמים של אדמה פלסטינית ופוגעת קשות בחיי היום יום שלהם. זהו מהלך חד צדדי שאיננו מהווה פיתרון לסכסוך,אלא רק מעצים את הכעס והייאוש אצל הפלסטינים. אם ישראל לא הייתה מונעת מתושבי הר חברון להתפרנס מאדמתם ואם המתנחלים לא היו תוקפים את תושבי דרום הר חברון, מרעילים את המים שלהם, אז הפיגוע היה נמנע מלכתחילה. אסף: למה אתה חושב שהיא חומה פוליטית? ואם אם היא פוליטית,למה אתה חושב שאין לה זכות קיום? דווקא שיכול להיות שלפי התוכניות הגדר תיהיה פי שתיים מגבול הקו הירוק רק יותר מחזק את ההוכחה שהיא נועדה להיות כבטחון לאזרחי ישראל. אתה בטוח שהיא ממש מפרידה בין הרבה פלסטינים להרבה פלסטינים? למה אתה מתלונן רק על הצד הישראלי וזה אשמתם של הפלסטינים שהם עושים פיגועים, לא יהיו פיגועים לא תהא גדר, וחוץ מזה למדינת ישראל גם מפחינת החוק הבין לאומי וגם מפחינת חוקי המדינה מותר לה לבנות איפה שבה לה חומות וגדרות, איזה שטויות מי אמר שמהלכים חד צדדים לא יכולים להיות פתרון לסכסוך. אז אתה בעצם נותן לגיטימציה לפלסיטנים לרצוח ישראלים כמה שהם רוצים רק בגלל הדבר הזה, לא ראיתי ישראלים רבים כל כך הולכים ומתפוצצים סתם ככה בערים פלסטיניות בגלל הסכסוך וכו... אם הם מרעילים בארות שיתלוננו למשטרה. עמרי: 1. הגדר היא פוליטית כי מטרתה היא לספח כמה שיותר התנחלויות ואדמות לישראל,ולאלץ את הפלסטינים לעזוב את אדמתם,כלומר טרנספר לפלסטינים והרחבת ההתנחליות למען אידיאולוגיה פוליטית מובהקת-ארץ ישראל השלמה או לפחות משהו שמתקרב לזה. טענה זו מבוססת על תוואי הגדר והעובדות בשטח- במקום להגן על גבולה של ישראל הגדר נכנסת אל תוך עומקי הגדה המערבית. אם מטרתה הייתה בטחונית למה היא לא מגינה על גבולה של ישראל? למה היא מפרידה בין פלסטינים לפלסטינים? למה היא מספחת מאות אלפי דונמים של אדמות פלסטיניות? למה על אותן אדמות הממשלה אשרה תוכניות מתער לבניית התנחלויות נוספות (לדוגמא בשטח E1 ליד מודיעין עלית וחשמונאים ועוד)? האם מי שמעוניין בבטחון היה שולח אלפי אנשים אל תוך הגדה המערבית. 2. הגדר אכן מפרידה בין מאות אלפי פלסטינים. ישנן כרבע מיליון פלסטינים שמתגוררים מהצד המערבי לגדר,מתוכם כ-220000 באזור ירושלים וסביבתה ועוד יותר מ30000 בחלק הצפוני של הגדר. בנוסף ישנם עוד אלפים שמוקפים על ידי הגדר במעין גטאות כמו באזור קלקיליה. 3. הגדר אינה חוקית לפי החוק הבין לאומי ולפי בין הדין הבין לאומי בהאג. אף מדינה בעולם לא מכירה בחומת ההפרדה כחוקית. 4. יש כיבוש כבר כמעט 40 שנה. הכיבוש היה קיים הרבה לפני הטרור ולפני האינטפדה. אבל הפלסטינים רוצים עצמאות, וכל עוד לא ניתן להם את העצמאות שלהם הם יילחמו בנו. זה לא משנה עד כמה נכלא אותם, או נהרוג אותם, הם רק ישנאו אותנו יותר ויילחמו ולכן הדרך היחידה להפסיק את הטרור הוא להפסיק את הכיבוש. ולאפשר לפלסטינים להקים מדינה עצמאית. כל מהלך חד צדדי שסותר את הפתרון הזה רק ייפגע בבטחון הרי לך דוגמא שדווקא בעזה, שמסביבה כבר יש חומה, החמאס שולט. זאת בגלל שהחומה רק מגבירה את התסכול של הפלסטינים,את השנאה לישראל ומונעת כל אפשרות לדיאלוג בין הצדדים. בנוסף,הגדר לא מהווה בטחון אמיתי כי עדיין ניתן לעקוף אותה במספר דרכים. כגון רקטות קאסמים.

למעלה