MorningGlory

New member
רק חלק ממנהXD

ואפילו קיבלתי 90 ומשהו(שיט, אני לא זוכרת את הציון:O ) בלי להתכונןP: אבל אני אקלקל את החלק השניXD

sok777

New member
איזה סנסציה!!

פשוט אדיר! קינן, סרור, תמוז, בן-שושן ומליקסון היו ענקיים. גם דנין, שפונגין וברוכיאן היו לא רעים! סהר וטגה נכנסו לקצת וכל הפעולות שלהם היו טובות! הגיע לנבחרת וקבלו את זה- היא עולה ליורו שבו יש 8 קבוצות! ענק!! אחת מ8 הקבוצות הטובות בעולם. הגיע לנו לעלות.. מחצית ראשונה טובה של הצרפתים אבל לא יותר מדי איומים. מחצית שניה טובה שלנו [קצת הפקרנו את ההגנה וזה לא היה טוב] עם המון איומים שהסתיימו בעצירה של השוער או החמצות אומללות [אהם עומר פרץ]. אל אל, ישראל!! איזה נבחרת מוצלחת! אני כ"כ גאה בהם!! =]]]]]]]]]]]]] [אגב, אתה מהרצליה, לא? היית במשחק? אני לא הספקתי לקנות כרטיס!]

RoySupernova

New member
חח גם אני לא..

נגמר הכול כבר לפני יומיים.. כל הנבחרת הייתה ענקית.. לכל השחקנים שם אחד אחד אין פחד והתקפה אחרי התקפה הם השפילו את הצרפתים.. והפייט שם ענק.. בנבחרת הבוגרת בחיים לא שיחקו ככה.. ראשונים לכל כדור גובה.. תמוז וקינן לליגה האנגלית! ובאמת שכל שאר השחקנים גם היו ממש ענקיים.. איזה משחק סרור נתן.. והתרגילים של ברוכיאן ובן שושן.. איי תענוג.. וזה עוד בלי להזכיר שזה לא רק ההרכב שהיה טוב.. יש להם גם אחלה ספסל וגם עוד שחקנים מצוינים שלא שיחקו.. בקיצור באמת מי צריך את הבוגרת.. תשאירו את אוואט ובן חיים ועל בניון וקולאוטי אולי נרחם ואפשר להעיף את כל השאר ולהעלות את כל האולימפית..

sok777

New member
צודק!

כולם היום מלכים. לדעתי הכי חלש היה מימון אבל גם היה די טוב! כולם פשוט מעולים.. ויצחקי ושכטר לא שיחקו |:

RoySupernova

New member
לא כל כך מסכים על מימון..

אם כבר היו טעויות לא הרגשתי שהם היו שלו.. היו אחרים שמדי פעם קרה להם.. עומר פרץ הגזים בהתקפה.. וגם טוטו המלך הלך איזה פעמיים שלוש לבד אבל לו נוותר.. המגן השמאלי לא היה מושלם נראה לי ולימני שפונגין הייתה קצת בעיה עם המהירות של הצרפתים באגף שלו.. גם רפאלוב לא שיחק.. ויש בהחלט עוד לא מעט כשרונות צעירים בליגה שיכולים לשחק.. אבל את הסגל הזה גיא לוי כנראה גיבש בצורה באמת יוצאת מן הכלל.. לא יאומן איך לכל אחד ואחד שם היה את הביצים לעשות את מה שהם עשו. בקיצור העתיד פתאום נראה ורוד לשם שינוי.. בעצם למה העתיד אם אפשר עכשיו.

RoySupernova

New member
פאק אני כותב יותר מדי שתי נקודות..

חח מעכשיו הפסיקים חוזרים לאופנה!

חחח אחת מ8 הכי טובות באירופה...

לא בעולם כמובן
ישראל עכשיו התקדמו למקום 8 בדיוק מקום אחרי הפועל חייפה ברשימת 8 הגדולות

sok777

New member
אני יודע שלא בעולם.. וקראתי אחרי

ואמרתי: "טוב נו, אם רועי לא שם לב אין לי כח לתקן.."
בכל אופן אני יודע. ואוץ'. 1-0 לאסף. מממ איך אני אחזיר לך? אה כן! וגיא לוי עלה למקום 3 בעולם במאמנים טובים ומוכשרים. מקום אחד אחרי אלי כהן המהולל..!

LetThereBeLove

New member
מזל"ט לנו!

כפרעלינו!
חח עשיתי בייביסיטר, ואבא של זאת שאני עושה לה ישב בסלון וצרח כמו מטורף, ואחר כך הוא בא אלי והוא כזה: "סליחה על מקודם, כדורגל.."

sok777

New member
../images/Emo32.gif

נצל"שו לכאן כל מה שלא מצריך או לא שווה שרשור חדש.

למעלה