efratbas

New member
יש לי מבחן ענק בפרמקולוגיה יום ה

אין לי כח יותר ללמוד, איך עוברים את זה רבאק?

Papito

New member
אירית נעלמה לי מאז השרשור ההוא

אני מקווה שהיא לא החליטה לפרוש מכאן או משהו... ההודעות שלה חסרות לי מאוד. (היא אפילו לא הגיבה לשרשור על הפרק הרביעי)

pink panther 8

New member
../images/Emo76.gifגמר חתימה טובה וצום קל!../images/Emo76.gif

איחלתי כבר לאלו שקוראים ספויילרים אבל לא איחלתי כאן אז שיהיה לכולנו צום קל וגמר חתימה טובה!

Benjamin Turner

New member
כשתגלי, ספרי לי ../images/Emo3.gif

יש לי רביעיית מבחנים אימתנית בָּקצת-פחות-מחודש הקרוב (נוירו-אנטומיה, פיזיקה, וירולוגיה ואימונולוגיה. לא סדום ועמורה כמו פרמקולוגיה, אבל מספיק גרוע
), ואין ספק שהגיע הזמן להתחיל ללמוד. אז בשעה 20:00 החלטתי לעשות מעשה ונדדתי מאה מטרים מביתי אל הפקולטה (כאן לפחות אין האוס על ההארד-דיסק) על מנת לצפות בהרצאות באימונולוגיה בוידאו. אלא שעכשיו כבר עשרים לחצות ועדיין לא הפעלתי את ההרצאה הראשונה. מה עשיתי? דיברתי עם ארבעה חברים וסבתא, גלשתי בפורומים, גיבשתי תכניות לבילויים ולעבודה למחר, אכלתי, שתיתי גלונים של קפה, הכל חוץ מללמוד
טוב, יאללה, בשעתיים שנותרו עד שסוגרים את החווה, הלכתי לצפות בהרצאה הראשונה. אם את(ם) ממשיכה(ים) לראות אותי פה, נא לגרש אותי עם אבנים ומקלות.

כן באתי לרשום

וראיתי שרשמו לך כבר אבל אני מחזקת שזה הגיוני שאין לה זמן להיכנס כי היא סטודנטית לרפואה

Benjamin Turner

New member
אה, וזה כמובן ../images/Emo32.gif

רציתי להשתרשר אליך, אבל נעמה, אנא שרשרי אותנו לשרשור ה
הדנדש שפתחת. <הלכתי, הלכתי>

efratbas

New member
ברגע זה הייתי מתחלפת איתך....

תני לי את כל ארבעת המבחנים שלך וקחי את פרמקולוגיה... למשל קחי לדוגמא תרופות במערכת הפרא סימפטטית, אפשר להשתגע, יש לך נוירו טרנסימטר באיברי המטרה שהוא אצטיל כולין- זה לא נגמר בזה, לא"כ יש רצפטורים מוסקריניים ורצפטורים כולינרגיים, כל אחד מהם מכווץ או מרחיב איבר אחר בהתאמה. זה ממשיך וממשיך וממשיך ............. אההההההההההההההההההה הצילו!!!!!! טוב בייי הלכתי ללמוד....

למעלה