.

PinkHorse

New member
../images/Emo32.gif.

אא אני לא אהיה מקורית P=. טוב נו רציתי לראות שמצאתי את זה. אולי יעניין חלק מכם פה=].

זה עוף זה? ../images/Emo118.gif

זה גם בנושאי הפורום, וגם לא מצאת כותרת הולמת. נו באמת, פינקי, תתאמצי יותר
(כבר אמרתי שמדאיג אותי הצירוף של ישראליות-חמדנות-סוסי מירוץ?)

popi199

New member
שאלה

היום מישהו ראה אותי רוכבת, עצרתי לידו ואז הוא אמר לי שלסוס שלי יש לחץ דם גבוה. שאלתי אותו איך הוא יודע והוא אמר לפי הוירידים שיוצאים לו....הבן אדם לא מבין כ"כ בסוסים, יש לו נטיה לזרוק דברים באויר (כשהסוס היה אצלי לבדיקה למשל הוא אמר בשום אופן לא לקנות אותו ושהוא לא נראה טוב וכ'ו וכ'ו (קיצר שטויות) אבל בכל זאת קל להדאיג אותי). רציתי לשאול, נשמע לכם הגיוני??? אני חייבת לציין שלא שמעתי על דבר כזה אז לא ידעתי להגיב, אני משערת שבודקים לחץ דם, דופק וכל זה יחד עם הבדיקת קניה (לא הייתי בבד' קניה), לא? הסוס היה אחרי מאמץ אבל גם בלי מאמץ יש לו פה ושם ורידים בולטים. הוט' שלו ראתה אותו לפני שבועיים ואמרה שהסוס נראה מעולה, אבל בכלל לא חשבתי לשאול אותה על דבר כזה.... ברור שאני אשאל גם וט' אבל רק ביום שלישי אני אוכל לדבר איתה...ובנתיים זה מדאיג אותי (כרגיל)...מישהו נתקל בדבר כזה?

את יכולה להרגע.

במנוחה יש ורידים שנראים בולטים בגלל המבנה (הרבה פעמים בבטן,בפנים הירך וכו'. אחרי מאמץ ברור שלחץ הדם עולה,ברור שהדופק עולה,ברור שיש זרימה מוגברת בכלי הדם-הרי זה תפקיד מע' הדם,לספק חמצן לשרירים גם במאמץ,גם תחת עומס. נשמע לי נורמלי. "מתה" על מאבחנים וירטואלים כאלה.

popi199

New member
תודה על התשובה

כמו שאמרתי קודם...הוא מסוג האנשים שזורקים דברים סתם ככה.

cowgirl Ms

New member
נצל"ש בקשר לטיול רכיבה ליצחק רבין..

יש איזה אתר או משהו בסגנון שמתאר את הטיול ומארגן אותו, יש גוף ספציפי שעושה את זה?..

הורסמאן

New member
למי שהיו ספקות

לגבי המאמצים שהזבחנקים משקיעים במה שהם מכנים "מניעת סבל מסוסים", ולמי שחושב שאולי הם יודעים על מה הם מדברים. בבקשה ציטוט מהודעה הקוראת להפגין נגד מרוצים: "לרכב על סוסים - זה ניצול לגרום לסוסים להתחרות -זה ניצול פלוס עבודות פרך שמביאות את רוב הסוסים למוות ושיחקה של הגוף ."

הורסמאן

New member
ובהודעה

יש קישור למאמר שיקרי ב YNET המעניין הוא שבין התגובות למאמר מופיעות שתי הבעות תמיכה בשם הורסמאן ובשם ירון מלנדון. מספרים 14 ו15,(שני כינויים שאני משתמש בהם). דבר שגורם לי לחשוב שמלבד לשקרים בכתבה, קשה מאוד לחברי הכל חי להמציא שמות מקוריים להגבות המרובות שלהם.

cowgirl Ms

New member
או, הרבה זמן לא שמענו ממך :)../images/Emo80.gif

הכתבה הזאת מצמררת, בנוסף לסרטון המפחיד. למרות שהסרטון מטופש למדיי כי הוא מראה מירוצי מכשולים משהו שלא יהיה בארץ... אבל יש שם הרבה משפטים נורא מטופשים... כמו זה שתוחלת חיו של סוס מירוץ הוא 6 שנים, וזה שהרבה סייחים נולדם לתעשייה הזאת, ואלה שלא מתאימים- מומתים. זה פשוט טיפשי, מי ימית בע"ח כ"כ יקר? אם לא למירוצים, אז ימכרו אותו בקצת פחות כסף והוא יהיה סוס קפיצות או טיולים... אבל באמת, למי שלא מכיר את העולם הזה יותר מקרוב [ואלו אני מניחה רוב המגיבים לכתבה] הכתבה נראת מאוד מאירת עיניים ופותחת התנגדות נוספת...

הורסמאן

New member
מאחר שאני יודע כי לפחות

שני מגיבים שם, הם מגיבים פיקטביים, סביר להניח שרוב, אם לא כל, "מוארי העיניים" הם בעצם אותם מסמאי העיניים שהכינו את הכתבה. הכל חי נזונה מתרומות וכנראה שמתוך ההבנה שנושא המרוצים איננו מאוד מוכר בארץ, הם בחרו בשטח הזה בשביל לעשות הרבה רעש וצלצולים. אחרי הכל, אם לא שומעים עליהם, לא יתרמו להם. הבעיה היא שהם מפיצים שקרים, והיום העולם קטן מדי בשביל טקטיקה כזאת.

מגעיל

ובעיקר מבאס. כי יש חשיבות לארגונים השומרים על שלומם של בע"ח. ומשמובהר שכל האמצעים כשרים להשגת המטרה - לרבות דרכי שקר, אני פשוט מתקשה להאמין גם לשאר הדברים.

הורסמאן

New member
הכינוי הורסמאן "מככב"

בעוד כתבה אחת, NRG נדמה לי. מצחיק להווכח עד כמה אני יושב להם על הווריד. :)

../images/Emo124.gif היום ב../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo54.gif

פורום אריק איינשטיין מזמין אתכם לכתוב סיפור קצר עם שמות שירים של הזמר ולזכות בפרסים.לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1583&msgid=86671943
תחרות הצילומים "בעלי חיים ואדם" ממשיכה בפורום בעלי חיים במערכת החינוך . השבוע זו ההזדמנות האחרונה להשתתף ולזכות בארוחה זוגית! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1017&msgid=85833458
סרטונים מצחיקים, קורעים או סתם הזויים עכשיו ב- FLIX , אתר שיתוף וידאו גולשים הגדול בישראל.

למעלה