made in love

New member
שלי ../images/Emo9.gif

אמנים מומלצים: +greenday הייתי אובססיבית ועכשיו כבר לא, אבל הם עדיין להקה מצויינת (במיוחד האלבומים היותר ישנים שלה..דוקי וכולי
). +fall out boy הלהקה האהובה עליי..יש לי פוסטר ע-נ-ק-י שלהם בחדר
+muse גיליתי אותם לאחרונה, ויש להם מוזיקה מדהימה
מן רוק עם אלקטרוני, ממש ממש טובים ^^ +Queen איך לא
אמנם להקה ענתיקה אבל פרדי מרקיורי הוא המלך הנצחי, אז קשה שלא להמליץ על הגאונות הזו
+pink floyd אבא הדביק אותי בחידק, וממש כיף לשמוע אותם, קלאסיקה כזו
+the killers גררר להקה טובה
קניתי לפני כמה ימים את האלבום ואני מכורה
. +the all american rejects סקסיים, ויש להם אחלה שירים
הממ ואוונאסנס גם טובים, למרות שסביר להניח שכולם פה מכירים אותם
.
אלבומים: dookie של greenday the dark side of the moon של pink floyd hot fuse של the killers move along של the all american rejects
וזה בא לי באובססיות כל פעם, סביר להניח שזה יישתנה בקרוב
ושירים יש יותר מדי אין לי כוח לכתוב
חופש מקסים בנות ^^

koral669

New member
נמ.

כמו רותם, *מחטטת בפלייליסט* Sean paul [כאילו דה
] - כל השירים. הכל כולל הכל, אני מטורפת על המוזיקה שלו ועליו
Nelly - רוב השירים שלו. Busta Rhymes - כמה שירים. כמו I know what you want עם מאריה קארי. Blue - להה. Simon webbe - הכל. Usher - כמה שירים שלו, כמו You remind me וMy boo. Michael Jakson - יש לו כמה שירים טובים. Avril lavigne - כמה שירים. Black eyed peas - רוב השירים שלהם. [במיוחד האלבום monkey business] Fort minor - יש לו כמה שירים מעולים. [Where'd you go, Remmber the name,Believe me...] Nelly Furtado - קצת
Duncan James - לההה. Lee ryan - לההה. חוצמזה יש עוד כמה שירים בודדים. הטעם שלי די דומה לשל רותם

koral669

New member
חיטטתי במאגר הגדול יותר.

[מה, אני אוהבת להמליץ לכן
] Oasis - הכל
Roxette - כן, הלהקה הישנה משנות ה90. הם ממש טובים. Atomic kitten - כמה שירים. אני חייבת להמליץ גם, על שיר ישן שאולי אתן מכירות "74'-75'" של The Conells. ו"Rise and fall" של קרייג דיוויד. אני חושבת שלא תאהבו כלום. לפחות ניסיתי

Black Balloon

New member
חםםםםםםםם לייייייייי! ^%$^$$@../images/Emo178.gif

קניתי ארנק שחור עם חתולים זהובים D: איזה ארנק שולט
|מאוהבתקשות|

koral669

New member
../images/Emo12.gif

לא יפה לו זקן
הוא נראה כמו מחבל
יותר מזה, הוא דומה לסנופ דוג פה

Black Balloon

New member
צום קל לכל הצמות ../images/Emo24.gif

[חח צמות
] אני אוכל גם בשבילכן
גמר חתימה טובה! :]
[שעון חורף רולז!!!^^$#^
]

bluelads9

New member
צום קל../images/Emo24.gif

למי שצמה.. שיהיה לכם ולמשפחות שלכם גמר חתימה טובה,שהשנה הבאה תיהיה טובה מהשנה שעברה. סליחה עם פדעתי ריכלתי עשיתי\אמרתי משהו שיפגע בכם. אוהבת

koral669

New member
צום קל../images/Emo24.gif

שיהיה לכן צום קל, וגמר חתימה טובה. שהשנה הזו תהיה קסומה,טובה ומתוקה כמוכן. סליחה אם פגעתי במישהי מכן, אני בטוחה שזה לא היה בכוונה. איך אפשר לפגוע בכן?!
אוהבת המונים

למעלה