מצעד הגאווה בירושלים - נוע ננוע!

(את הקופירייטינג של הכותרת גנבתי לבית הפתוח) מחר, יום שני 18.9, יתקיים בשעה 12:00 דיון בעתירת הבית הפתוח, בבית המשפט העליון (בי-ם). להלן הודעת הבית הפתוח בענין (שזה בדיוק מה שכתבתי, רק יותר יפה, ועם מוסיקה ברקע). כדאי לבוא, יהיה מעניין.. וגם - חשוב לבוא, יהיה יצוגי.. וגם - לילה טוב, מיכל * עם מנהל הפורום הסליחה - לא מצאתי מקום מתאים לשרשר את ההודעה..

אמיעד

New member
השיר הכי יפה בעולם !!!!!!!!!!!!!!!!

אדון הסליחות, בוחן לבבות, גולה עמוקות, דובר צדקות, חטאנו לפניך. רחם עלינו. הדור בניפלאות, ותיק בנחמות. זוכר ברית אבות, חוקר כליות, חטנו לפניך. רחם עלינו. טוב ומטיב לבריות, יודעה כל נסתרות, כובש עוונות, לובש צדקות, חטאנו לפניך. רחם עלינו. מלא זכיות, נורא תהלות, סולח עוונות, עונה בעת צרות, חטאנו לפניך. רחם עלינו. פועל ישועות, צופה עתידות, קורא הדורות, רוכב ערבות, שומע תהילות, תמים דעות, חטאנו לפניך. רחם עלינו

dkey

New member
הכינו מעילים, המצעד יערך ב 10.10

הפעם זה כנראה סופי. בג"ץ קבע היום כי מצעד הגאווה יתקיים בירושלים, אך לא בערב ראש השנה אלא ב-10 בנובמבר. בתמורה הסכימה משטרת י-ם לאבטח המצעד, ואילו בעיריית ירושלים התחייבו לסייע בהפקה

סבבב

New member
כולי תפילה...

שהמצעד יעבור בשלום וללא פדיעות חלילה ע"י קיצוניים. עמדתי לגבי המצעד ידועה. אך עם זאת, מרגע שהובטח כי המסלול יעבור באזור לא דתי (לשום דת), וכי ההפנינג יהיה בגן-העצמאות וייסתיים לפני כניסת השבת, וכי לא תהיה בו שום פרובוקציה, כל שנותר לי הוא לייחל ולקוות שהוא יעבור בשלום. אני , אגב, לא אהיה שם... אבל אני בטוח ש- DKEY יספר לנו את רשמיו...

טוהרtoar

New member
../images/Emo206.gif מידע על המצעד בי-ם

מי שיכול לתת לי לינק לאתר בו מפורט ההסכם המדובר אליו הגיעו אנשי "הבית הפתוח" או לכתוב את תוכנו בפורום-יבורך.
בעיקר אני מחפש פירוט על אופן עריכת המצעד- איך יערך? באיזה סגנון? מה המסר שיועברו בו ואיך? מי האחראים? איך ישתלבו בו אם בכלל אנשים מחו"ל? מה הכללים שלו, אם ישנם? ומי אמור לאכוף אותם
? וכו' וכו' [גם פה פירוט טקסטואלי בהודעה בפורום עצמו יבורך-אך גם קישור יהיה מצויין] תודה מראש טוהר

למעלה