ללאאאא תהני לך. אני כבר מתגעגעת. 333>>
B Beautiful Disaster New member 24/8/06 #24 אשתי!! נשיקותתת אל תעזבי;[ רק אל תמצאי לך שם מישו;[ לאביווו!! תהני!!
A Alon XD New member 24/8/06 #32 תהני ../images/Emo13.gif... חו"ל זה לא כזה נורא.. יש שם אלבומים למרות שאפפעם לא הייתי בתורכיה
A Amy The Devils Fairy New member 24/8/06 #33 תודה נשמות. אבל זו פאקינג תורכיה. אם זה מלהיב אתכם, שיהיה. אלירן, אני אשתדל להיות נאמנה
נ ניר טייב New member 25/8/06 #40 תהני ../images/Emo13.gif אני מאוד נהנתי לפני שנה בטורקיה, הלוואי שוב .
X xoxFightstarxox New member 24/8/06 #22 אני מרגישה נוטשת עלזה שלא באתי בסוף.>: לא הרגשתי טוב.|: נמנמנמנ... מי שיבוא למפגש ישרא בשבוע הבא שיודיע לי, כי אני אהיה שם.:|
אני מרגישה נוטשת עלזה שלא באתי בסוף.>: לא הרגשתי טוב.|: נמנמנמנ... מי שיבוא למפגש ישרא בשבוע הבא שיודיע לי, כי אני אהיה שם.:|
X xoxFightstarxox New member 24/8/06 #26 מי כן אוהב?|: אבל זאת תמיד ההזדמנות שלי לראות חברים מערים אחרות... [ תגידו , זאת רק אני שלא נרדמת פה?:\]
מי כן אוהב?|: אבל זאת תמיד ההזדמנות שלי לראות חברים מערים אחרות... [ תגידו , זאת רק אני שלא נרדמת פה?:\]
L Leeatthedisco New member 24/8/06 #29 הממ..אני נוסעת.. ../images/Emo41.gif לצפון.עד יום ראשון. בעביי,אני אתגעגע.
K Kissed By A Vampire New member 24/8/06 #35 ואת מי היא תראה?? ../images/Emo115.gif אותייי!!!!! כן כן לקנא לקנאP: