לא- כנסי תביני רגע

כשהם רואים מספר פורום מהסקרנות הם נכנסים ואז רואים כמה מוצף וכמה כיף פה ונשארים חחחחח אם נכתוב דניאל זילברשטיין אז יש כאלו שלא יכנסו כי הם יודעים של מי זה והם לא יודעים שבתוך הפורום כל כך מעניין ואם הם רואים מספר הם ישר נכנסים ורואים שזה דניאל ומגלים של כל מיני דברים זו דעתי לפחות אין לי מושג למה דניאל ומתן התכוונו

מוררררררררררר כנסי ושיייי גם אתה

תקשיבי מאמי אני חייבת את זה מזה דחוף תביאי לי את הקישור לגלריה שלך אעשה קצת סדר באלבומים שי תקשיב- העלת לא מזמן תמונה של "הקוביות של דניאל" אם אתה מתעקש שאני אשאיר סבבה אבל זה נראה לי די מוזר לשים תמונה של הבטן שלו שם .. אני לא מוחקת עד שאתה לא רוצה אז תדע שאם אתה רוצה שאמחק תמונה כלשהי אתה יכול לפנות אלי במסר יאלה מור תביאי לי את הקישור לגלריה אני חייבת את זה תודה חמודים

adva mj

New member
התמונה זה לא הבטן של דניאל אלה

של זאת מהקליפ זמן.. חח

mor93

New member
לא נכון..!!!! אדוווה כנסיי ותראיי!

זהה שלל דניאלו'ששש לא שלל זאת מהקליפ זמן...זה מהקליפפ זמןן אבלל לא שלה! שלו!

adva mj

New member
לא זה שלה רואים היא עם בטן חשופה

בקליפ והוא עם בגדים..

adva mj

New member
ממש לא... לפי הטבור זה בת מה אתה

מבין בכלל..זה מהקליפ יש בקלים קטע שרואים את הבטן שלה אצלו אין קטע כזה!

אדווה זה הגוף של דניאל

במאחורי הקלעים הבמאית אמרה נראה לי קוראים לה יעל אלרוד.. ואני מצטט- "יש כל מיני ביוטי שוטס[צילומי יופי]של השרירים הזיעה.."

adva mj

New member
טוב זה לא קשור.. תראה את הקליפ

ותראה שזה שלה מראים בהתחלה קצת מהבטן ואז מראים את כל הבטן שלה..

יש משהו במילים של דניאל

נראה לי זה הגוף של דניאל בגלל מה שיעל ההיא אמרה דניאל כתב לפני 2 הודעות אז בקיצור אני יודעת איך נדע לבנות אין כאלו קוביות בבטן ויש קוביות שם נכון? זה של דניאל קיצר בנות לא יכולות לפתח שרירים ככה אלה אם כן הן ממש ממש ממש עם שרירים ובקליפ לא רואים את הבת מפוצצת שרירים קיצר זה של דניאל

adva mj

New member
איך הגעת??? יש מלא עם שרירים

בנות מפתחות שרירי בטן בדיוק כמו בנים.. זה אותו דבר את ראית את ג'אנט ג'קסון??

adva mj

New member
שאלתי אותו במסרים.. הוא אמר לי

שהוא שומר את זה בסוד... לדעתי אחת שלו ואחת של הדוגמנית מהקליפ

פושיק

New member
זה שלו. לבנות אין כאלה ריבועים

אלא אם הן ספורטאיות. וזו דוגמנית. ראיתם פעם דוגמנית עם ריבועים ? אין מצב ... מי ירצה לצלם דוגמנית עם ריבועים.

למעלה