a Warming Sign

New member
אממ תגידו,../images/Emo194.gif

אולי מישהו יודע
, יש לי שוב בעיה בyahoo עם העברית..קיבלתי אימייל שאני לא יכולה לקרוא, לא משנה לאיזה סוג עברית אני הופכת את זה.. יש פתרון?

Y M C A

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחזרה לצאטטטט../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עכשיווווווווווו

Y M C A

New member
אני חושבת שזו פעם ראשונה בהיסטוריה

שהצאט רושם שיש שני אנשים - ובאמת יש 2 אנשים

../images/Emo6.gif לא,../images/Emo180.gif

כנראה כאן הוא מחליט לא לשקר..
'קלט' שאנחנו גדולים ..
גם עכשיו הוא רשם (1) ובאמת היה אחד
(תפוז חדרים אבל לא משנה
)

ella e

New member
אחח ניקי ניקי../images/Emo99.gif

אבל לי יש משו יותר טוב: http://www.youtube.com/watch?v=POD_VGN3mUk&mode=related&search=the%20calling הבנאדם עם הקול הכי מושלם שיש מבצע ת'שיר הכי מושלם שיש.. |מתעלפת|

אוי מארק כזה מושלם../images/Emo10.gif

נזכרתי עכשיו כמה אהבתי אותם פעם.. איך הייתי שומעת את הדיסקים שלהם כל היום.. ויודעת את כל המילים בעל פה.. אוף למה הם "התפרקו" ולא המשיכו להיות חמישה מושלמים כאלה ???

הם לא "התפרקו",

העזיבה של בריאן הייתה בהחלט שלב עצוב , המסיבת עיתונאים, הדמעות של חברי הלהקה וכו'.. אבל מאז בערך הלהקה דיי השתנתה..אם בהתחלה היה אפשר לקטלג אותם בתור בויבנד, הים כבר לא, הם כבר לא ילדים מתבגרים, הם גברים. הלהקה בוגרת יותר>>>איכותית יותר.

חח נכון הם לא ממש התפרקו

אבל הם כבר לא אותו דבר כמו פעם.. הם לא מפורסמים כמו פעם.. כבר אין להם קליפים בתדירות כמו שהייתה ומעריצים בכמיויות שהיו.. לצערי! אוף בא לי לראות הופעה שלהם לייב! שוב!

בישראל..

בישראל אהבו אותם בהתחלה, כשהם התחילו בתור בוי בנד, ראו אותם בתור עוד להקת בנים זולה וזהו..תמיד אוהבים כאן את מה שחם, מה שהולך ב-mtv ,מה שקופץ,נו זה ברור יו נואוP: זה מה שהיה כאן עם ווסטלייף כשהם הצליחו בישראל,בשנתיים האלה שהם היו פה, לכן דיי ירדתי מ"לרצות" שהם יצליחו כאן, כי אף פעם לא באמת העריצו אותם, הכירו אותם, [בקונצנזוס, לא המעריצות שזכו לכך
] כמו שצריך. בקיצור, תוסיפי למשפט הראשון שלך בסוף את המילה: בישראל .

ומה איתך? את המשכת להעריץ אותם?

את יודעת מה קורה איתם וזה? עוכבת? מעניין אותי... הייתי חוזרת להערצה שלהם בכיף תאמיני לי =)

כן, אין על השירים שלהם.

השירים של ווסטלייף זה חבל על הזמן פשוט....איאי עכשיו בדיוק אני שומעת את הדיסק החדש [האחרון] מזמן לא שמעתי אותו ואני מכתירה אותו עכשיו לדיסק הכי טוב של ווסטלייף. הוא מדהים, הוא...קשה לשמוע אותו כי הרי אין דברים מושלמים בעולם, ופה קצת קשה למצוא פגמים. אני,בכל אופן, החומר שלהם תפור עליי. ולא מעניין אותי אם זה שלהם, כתבולהם, או בכלל חידושים, כי הלהקה הזו מתמקדת בעיקר בלרגש, בביצועים המדהימים שלהם, שכל חידוש עלוה על המקור...פשוט אז כן אני דווקא התחלתי להעריץ אותם מאוחר יחסית, אחרי שהם היו בארץ זה גבר. אני לא מעריצה, את יודעת, כזאת שטחית, אני לא מאוהבת בשיין או משהו, אני פשוט מעריכה את הבנאדם, את הכשרון שלו, את האישיות, אוהבת את הבנאדם, מעריכה ברמות מטורפות את הלהקה הזו ואת האיכויות שלה וכ"כ מאושרת שעליתי על זה. והם מאוד מצליחים, גם עכשיו, בכל ארצות אירופה, אוסטרליה , סקנדינביה שמה
[ארה"ב וישראל-נופ] לשיין נולדה תינוקת מתוקה, היא כבר בת שנה..[ניקול] שהוא לא מרשה שיצלמו אותה, הוא מגן עליה..אח בקול שלו אפשר לראות עד כמה הבנאדם הזה מדהים.פשוט ככה. מארק יצא מהארון...מסכן, היה ראיון אחד שדיברו שם על הנשים, הילדים...והוא כזה ישב בשקט שם...מסכן...אבל העיקר שעכשיו הוא מאושר ושגם הוא שיתף את כולם בזה וכו'...יותר קל אני מניחה. זהו אם את רוצה לדעת עוד תאמרי לי
אה ותשמעי את you raise me up. תורידי את השיר [או תקני את הדיסק] אני לא חושבת שמישהו יעמוד בפניו. זה קשה. :)

אה ו..

השיר הזה ששמתי פה, זה אחרי העזיבה, זה רק לפני שנה, כשאחד השירים היפים ביותר הקיימים [זה שכתוב בחתימה שלי
] זכה לשיר השנה בבריטניה 2005.
. נקווה שהם יישארו ויצליחו לעוד הרבה זמן בעיקר כי הם נהנים מזה, הרי כסף יש להם וגם לנכדים שלהם עד סוף החיים,זה לא שהם חייבים עבודה , אז כל עוד הם מצליחים טפו טפו טפו שימשיכו ושרק יהיו מאושרים
טוב גלשתי

והראשון ששר

הוא שיין.
ושיין יש רק אחד.
|סגידה| הוא זמר, בכל מלוא מובן המילה. זמר זמר זמר, מוכשר ונדיר, עם קול של מלאך . יש לו את הקול הכי יפה בעולם, שקיים, ואמא שלי גם הסכימה למרות שבהתחלה היא חשבה שסתם יש לה בת מאוהבת ועכשיו היא קלטה שלא. וכאן שתקתי.

a Warming Sign

New member
מציפנית../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif

"הלכתי להתמוגג"
מה לא הייתי עושה כדי שאמא תעריך את רובי? זה בחיים לא יקרה
,היא חושבת שהוא מסומם/פושע/רוצח שכיר

m i r u s h i

New member
אוהו.../images/Emo108.gif

אמא שלי באה איתי למחזמר "הלהקה" [כשהוא יהיה באשקלון] ותכנס איתי מאחוריי הקלעים להכיר את אורי :X

למעלה