כן, אין על השירים שלהם.
השירים של ווסטלייף זה חבל על הזמן פשוט....איאי עכשיו בדיוק אני שומעת את הדיסק החדש [האחרון] מזמן לא שמעתי אותו ואני מכתירה אותו עכשיו לדיסק הכי טוב של ווסטלייף. הוא מדהים, הוא...קשה לשמוע אותו כי הרי אין דברים מושלמים בעולם, ופה קצת קשה למצוא פגמים. אני,בכל אופן, החומר שלהם תפור עליי. ולא מעניין אותי אם זה שלהם, כתבולהם, או בכלל חידושים, כי הלהקה הזו מתמקדת בעיקר בלרגש, בביצועים המדהימים שלהם, שכל חידוש עלוה על המקור...פשוט אז כן אני דווקא התחלתי להעריץ אותם מאוחר יחסית, אחרי שהם היו בארץ זה גבר. אני לא מעריצה, את יודעת, כזאת שטחית, אני לא מאוהבת בשיין או משהו, אני פשוט מעריכה את הבנאדם, את הכשרון שלו, את האישיות, אוהבת את הבנאדם, מעריכה ברמות מטורפות את הלהקה הזו ואת האיכויות שלה וכ"כ מאושרת שעליתי על זה. והם מאוד מצליחים, גם עכשיו, בכל ארצות אירופה, אוסטרליה , סקנדינביה שמה
[ארה"ב וישראל-נופ] לשיין נולדה תינוקת מתוקה, היא כבר בת שנה..[ניקול] שהוא לא מרשה שיצלמו אותה, הוא מגן עליה..אח בקול שלו אפשר לראות עד כמה הבנאדם הזה מדהים.פשוט ככה. מארק יצא מהארון...מסכן, היה ראיון אחד שדיברו שם על הנשים, הילדים...והוא כזה ישב בשקט שם...מסכן...אבל העיקר שעכשיו הוא מאושר ושגם הוא שיתף את כולם בזה וכו'...יותר קל אני מניחה. זהו אם את רוצה לדעת עוד תאמרי לי
אה ותשמעי את you raise me up. תורידי את השיר [או תקני את הדיסק] אני לא חושבת שמישהו יעמוד בפניו. זה קשה.