shiran™

New member
אני אומרת לכם אין מצב שנצליח

בטוח מישהו יגיד "לא ידעתי , לא שמעתי" ויהרוס לנו הכל.. נחכה לעוד כמה תגובות ואז אני אגיד מה זה. מקווה שתסכימו לזה בכלל
אם לא תסכימו זה רק מהפחד. כן כן..

shiran™

New member
שתדדעו מה המשימה לא נראה לי

שתגיבו בכזאת שמחה. מחר בלי נדר אני אגיד אותה. אני פשוט עפה עפה עפה עכשיו. אז לילה טוב לכולם
ואל תהיו סקרנים מידי!

צליל88

New member
מעצבנת../images/Emo3.gif../images/Emo179.gif

אני שונאת שמסקרנים אותי ואז מתחרטים.

shiran™

New member
תגובות

כבר אמרתי שאני רעה. ידעתם את זה! טוב מה שרציתי לעשות זה: הקדמה - תסתכלו על הפורום, מה אתם רואים? אני רואה אייקונים בכל מקום. לכן החלטתי לנסות "יום ללא אייקונים" זהו יום, שבו ננסה, כולנו, לא לשים אפילו אייקון אחד. שום אייקון, לא סמיילי, לא פיילי, כלום! אני מקווה שאני בעצמי לא אהרוס, ומקווה שבכלל כולכם מסכימים לאתגר הקשה הזה (וכמו שאמרתי, אם לא תסכימו זה רק מפחד). כדי שלא נשכח שזה יום ללא אייקונים, באותו יום נוכל לשים הודעה נעוצה שתזכיר לנו את זה. so? r u ready? show me what you've got!!!! go x shminishtim!!!!!! התלהבתי מהקטע עם האנגלית.. נו, מה אתם אומרים? יצליח או לא יצליח?

s h u g i t

New member
הממ..... ../images/Emo15.gif

יש פרסים למי שמצליח?
[עוד לא התחלנו עם זה, נכון?]

s h u g i t

New member
ועוד משהו,../images/Emo15.gif

אני כבר חשבתי שאתה הולכת להגיד שכולנו נרתמים לפרויקט התרמה מסובך או משו כזה

shiran™

New member
תגובותתתתת

קודם כל הכוונה לשום אייקון. לא אייקונים מאומצים ולא סמיילים עם חיוכים. לא כלום. אולי נכתוב *פרצוף כועס* או דברים כאלה
פרסים למצליחים? אין דבר כזה.. כולם אמורים להצליח בשביל שהניסוי הזה יצליח. אם אחד הורס, הכל נהרס. בגלל שאני מציאותית אני יודעת שבטוח מישהו יפקשש, ואולי זאת תהיה אפילו אני.. אבל העיקר הכוונה. ננסה, ואם נצליח - נהיה גדולים מהחיים לדעתי. הכי טובים בתפוז! אולי אפילו נתפרסם

m i r u s h i

New member
אני בטוחה שאם תפתחי שרשור חדש../images/Emo108.gif

ותקבעי תאריך,ישימו את השרשור הזה בדף הראשי ויהפכו את זה לאתגר-כלל-תפוזי[
]

חח לדעתי

זה מתכון לאי הבנות חחחח האייקונים הכרחיים בשיחות וירטואליות
ומה עם האייקונים המאומצים?? אבוי חח סתם, נו אז מתי עושים את זה? מעניין איך הפורום ייראה [דל ומת]חח

shiran™

New member
חחחחחחחחחחחחחח יאללה בואו ננסה

מה אתם אומרים? רוצים לנסות? מחר? מוקדם מידי?

צליל88

New member
מחר זה מוקדם מדי../images/Emo3.gif../images/Emo179.gif

צריך לקבוע תאריך, וזה יהיה מתישהו שבוע הבא

למעלה