D Generation X

New member
על מה חרשתם השבוע?

זה יובל (Under the GUN) בכינוי חדש... אז על מה חרשתם השבוע? אני על: Money - Pink Floyd Brain Damage - Pink Floyd עוד ארון אחד - היהודים האדמה בוכה - מוקי Proof - Searching For Jerry Garcia - כל הדיסק המאה העשרים - היהודים Papercut [Live] - Linkin Park ויש לי תוספת קטנה כל אחד רושם כמה מומלצים... שיר מומלץ? M.A.D -Proof Feat. Rude Jude שיר עננק! אומן מומלץ? Drowning Pool אחת הלהקות הכי טובות שיש... אני אהבתי את השדירים bodies ו-step up אלבום מומלץ? SouthPark - Longer, Bigger & Uncut - הפסקול של הסרט... חובה לכל מי שראה אותו!

angela12

New member
מאני נמאס מאזה מהר

חרשתי על שירים משובחים רצחח השבוע: Arctic Monkeys- A Certain Romance Arctic Monkeys- When The Sun Goes Down Arctic Momkeys- Fake Tales Of Sun Fransisco The Raconteurs- Hands The Kooks- She moves In Her Own Way The Kooks- Naive Led Zeppelin- Babe I'm Gonna Leave You- יופי שהם לא הגזימו בגאונות של השיר הזה.. באמת.. Led Zeppelin- All Of My Love Mamas And Papas- Seasond In The Sun Marilyn Manson- Coma Black שיר מומלץ? Babe I'm Gonna Leave You. כמו שאמרתי... זה השיר הכי גאוני ששמעתי בחיים שלי וברצינות אני חושבת שהם קצת הגזימות עם הגאונות של השיר הזה כאילו כמה שיר אחד כבר יכול להיות גאוני זה פשוט הגזמה כבר לא יודעת מה קרה להם.. אומן מומלץ? Arctic Monkeys שאליהם התוודעתי רק החודש.. כזאת להקה טובה.. אלבום מומלץ? White Blood Cells של וויט סטרייפס. איזה הנאה כרוכה בהאזנה רצופה לאלבום הקודש הזה...

galileho

New member
זה מבלבל ../images/Emo3.gif

אמממ על מה חרשתי .. על כל הדיסקים של אמינם בכלליות בעיקר על criminal אני פשוט לא יכול לא לשמוע את הקטע של : I was just checking the mail Get it checking the ma-le
ועל כל האלבום של הפוסיקט דולז שיר מומלץ: criminal אמן מומלץ : pussycat dolls אלבום מומלץ : the pcd

Lil M

New member
אווו חרישה חרישה:)

יובל תחדש על הכינוי!!:) pink floyd - the piper at the gates of dawn pink floyd - the final cut מאיר אריאל- ברננד ולואיז (כל האלבום במיוחד הורגים להרוד אופנוען והכנסי כבר לאווטווווו וניסעע) Funkadelic- maggot brain פורטיסחרוף - 1900 גם כן כל האלבום LB- The Minstrel Show אהאהאהא קניתי תדיסק אתמול
Fugees - The Score

ozshady

New member
שלי

השבוע לא חרשת על כלום... אני לא שומע מוזיקה כבר איזה שבוע בגלל האוזן (זה הופך כל שיר למעפן) חחחחח איזה באסה... אבל אני חורש על סרטים בגלל שאני לא נרדם בלילה... מלא ראיתי... x-men 1,2,3 התפוז המכני, בתול בן 40 , eight below ראיתי את כל נמלטים... גם סדרות אנימה (אתם לא מאמינים איך זה מעביר תזמן!). מלחמת הכוכבים... לא היה לי כח את הכל... ואו אתם לא מאמינים איזה שיעמום זה הלילה!!!!!!!!!!

gal646

New member
אני אני אני אני אני

אני ראיתי את הפרקים האחרונים של נמלטים
באיזה מתח השאירו אותי

ozshady

New member
כן כן הכל...

חארות איך הם סיימו תעונה אני כולי במטח!!!!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifחרישה../images/Emo99.gif

Blind Guardian - Lord Of The Rings Teddy Geiger - For You I Will (Confidence) Static X - The Only Red Hot Chili Peppers - The Zephyr Song Red Hot Chili Peppers - Tell Me Baby שיר מומלץ: Static X - The Only אמן מומלץ: אמממ להשבוע נמליץ על Three Days Grace אלבום מומלץ: היהודים - מציאות נפרדת

Sahar 11

New member
זה יקפוץ??

אני חייבת לשתף! עברתי היום טסט!!!!!!!!!!!!! אני כל כך מאושרת
סוף סוף רישיון!!!!!! זהו, סיימתי

למעלה