Music4Life

New member
יש סיבה לחייך: ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifש א ל ו ן../images/Emo41.gif|*

היי וצהריים טובים.
רציתי להעלות פה שאלון חמוד, כי משעמם וכי..סתם כי בא לי
מס השאלות אינו עיקבי כי היו שאלות מעפנות ומעוסות...חלק שיניתי, חלק הוספתי והחסרתי. מכל מקום, מקווה שתאהבו... יומטוב
יותר בכללי 1. שם: 2. איזה כינויים יש לך? 4. שם הכי יפה לבת? 5. שם הכי יפה לבן? 6. אוהבת את השם שלך? 7. למה? 14.כמה חברים באמת טובים יש לך? 15. כמה חברים טובים מפורומים יש לך? 16. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך? 36. למי את הכי מתגעגעת? 37. כמה פעמים התאהבת באמת? 41. איזה חברה באמת יודעת להקשיב? 42. לאיזה חברה יש באמת עצות טובות? 43. פעם בגד בך חבר? 44. חברה? 45. מי האדם הכי יקר לך? 46. איזה ריח הכי כיף להסניף? 47. למי בא לך להרביץ? 48. את מי בא לך לחבק? 49. מי האדם האחרון שראה אותך בוכה? 50. מי האדם האחרון שראית בוכה? 51. מי האדם האחרון שראה אותך צוחקת? 52. מי האדם שבאמת מבין אותך? 53. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? 54. מה האסאמאס האחרון שקיבלת?
האם אי פעם... 64. עישנת? 65. לקחת סמים? 66. שיקרת להורים? 67. עשית משהו בלי אישור מההורים? 68. הברזת מבצפר? 69. הברזת משיעור? 70. תפסו אותך מבריזה? 71. נכשלת בתעודה? 73. נפלו לך המכנסיים בציבור? 74. התחרפנת ליד הבנאדם האחרון שרצית שיראה אותך ככה? 79. היית באילת? 82. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? 84. ריכלת על מישהו והוא שמע? 85. לא התקלחת שבוע? 86. גזרת את השיער? 87. אכלת חפיסת שוקולד שלמה לבד? 88. שברת משהו (בגוף)? 89. הכנסת אצבע לעין? 90. היית בהופעה?
מה דעתך בנושא (לא לכתוב 2 מילים!) עישון: עישון בנגים: טלפונים סלולארים: מצלמת אינטרנט: כוכב נולד 4: כתיבת פרטים אישיים באינטרנט: מצעד הגאווה: ספורט ימי: מכוניות שלא עובדות על דלק (כמו הSmart):
אסוציאציות (פשוט כתבו את המילה ה1 שעולה לכם בראש כאשר אתם רואים את המילים הללו) 109. חבר - 110. אהבה - 111. חברה - 112. ריקוד - 113. כלב - 114. צחוק - 115. בכי - 116. שמש - 117. נעל זרוקה ברחוב - 118. ציפור- 119. סופת טורנדו- 119. רכבת- 120. מנוף- 121. קבצן- 122. שרית חדד- 123. מדע- 124. חגורה- 125. ליצן- 126. דולפינים- 127. עט נובעת- 128. כריש-
אנא דרגו: בשביל לראות האם לקוחותיי מרוצים
אני אבקש מכם לדרג לי מ1 עד 10, את השאלון שהרגע עניתם עליו. כש1 זה הכי גרוע. ו10 זה מצוין
תודה. אוהבת אותכם.....

עונההההההההההה

שם: שי קרן איזה כינויים יש לך? רק אחד! שם הכי יפה לבת? לדעתי מיתר יפה!!! שם הכי יפה לבן? שי חיחי אוהבת את השם שלך? אממ כן..קצר מדי למה? לא יודע... כמה חברים באמת טובים יש לך? 4 כמה חברים טובים מפורומים יש לך?12 איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך? אממ יש אבל ארשום לו בלחוד!! כמה פעמים התאהבת באמת? פעם אחת פעם בגד בך חבר? לאאאאאאא מי האדם הכי יקר לך? אחרי אמא שריתתתתת למי בא לך להרביץ? לערביםםםםם מי האדם האחרון שראה אותך צוחקת? החברים האם אי פעם... עישנת? רק נרגילה לקחת סמים? חסס ושלוםם שיקרת להורים? אמממ מאמין שכן עשית משהו בלי אישור מההורים? אולי... הברזת מבצפר? ברורררר הברזת משיעור? ברורררררררר נכשלת בתעודה? בעבר אולי.. נפלו לך המכנסיים בציבור? חחח לאאאאאאאאא . אמרת למישהו שאת שונאת אותו? אממ אולי... ריכלת על מישהו והוא שמע? כן,אבל לידו לא.. לא התקלחת שבוע? אממממ יש מצב..חחחחחחחח ניבה אני יענה על השאר בהמשךךך עייףףףףף

אני עוננה בננה...

יותר בכללי- 1. שם: צורייה 2. איזה כינויים יש לך? צוציק, צרוריה (דיי חדש..
) , צורית, חומד, צוריילי, צוציה, אממ.. מה עוד? צוררררררריונת, פ.צו, פרשת צו...
4. שם הכי יפה לבת? אור, ליאור 5. שם הכי יפה לבן? עידו, עידן, אור 6. אוהבת את השם שלך? כן!! 7. למה? קודם כל זה שם לא נפוץ, זה שם מיוחד עם משמעות חזקה, וגם זוכרים אותו מהר כי הוא שונה 14.כמה חברים באמת טובים יש לך? ממש ממש טובייים? 1, ואם אחותי נחשבת- אז 2 15. כמה חברים טובים מפורומים יש לך? הרבה.. 16. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך? היא לא כ"כ בפורום- דנה 36. למי את הכי מתגעגעת? ל.. שרית!!
37. כמה פעמים התאהבת באמת? אף פעם 41. איזה חברה באמת יודעת להקשיב? החברה הכי טובה שלי 42. לאיזה חברה יש באמת עצות טובות? לחברה הכי טובה שלי 43. פעם בגד בך חבר? לא
44. חברה? לא 45. מי האדם הכי יקר לך? משפחה, החברה הכי טובה שלי (אלי7), שרית 46. איזה ריח הכי כיף להסניף? ריח של דברים חדשים!!! 47. למי בא לך להרביץ? לאף אחד... 48. את מי בא לך לחבק? את שרית! 49. מי האדם האחרון שראה אותך בוכה? לא יודעת, בכיתי שלשום אבל אף אחד לא ראה 50. מי האדם האחרון שראית בוכה? ראיתי בעיתון איזה שחקן כדורגל בוכה בגלל שהקבוצה שלו הפסידה במונדיאל! היום ראיתי! 51. מי האדם האחרון שראה אותך צוחקת? אח שלי הקטן 52. מי האדם שבאמת מבין אותך? החברה הכי טובה שלי
53. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? עם אחת שרוצה אותי בייביסיטר למחר.. ב"ה 54. מה האסאמאס האחרון שקיבלת? חחחחחחחחחחחח רדו מזה האם אי פעם... 64. עישנת? לא, רק ניסיתי נרגילה 65. לקחת סמים? לאאאא 66. שיקרת להורים? כן... 67. עשית משהו בלי אישור מההורים? אולי 68. הברזת מבצפר? כן 69. הברזת משיעור? כןןן 70. תפסו אותך מבריזה? לאאא.. תאמת התפסתי את עצמי.. חחחח בטעות! 71. נכשלת בתעודה? לא 73. נפלו לך המכנסיים בציבור? לא 74. התחרפנת ליד הבנאדם האחרון שרצית שיראה אותך ככה? חחח אולי 79. היית באילת? לא
82. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? לא 84. ריכלת על מישהו והוא שמע? לא 85. לא התקלחת שבוע? איכסה!! לאאאאאא 86. גזרת את השיער? מה זה "גזרת"? הסתפרתי.. אולי פעם, כמה שערות, בכיף... אבל כמעט לכולם יש רגעים כאלה.. חחחחחח 87. אכלת חפיסת שוקולד שלמה לבד? כן, אבל לא בת אחת.. בעצם אולי כיבדתי את אחותי... 88. שברת משהו (בגוף)? לא, ב"ה 89. הכנסת אצבע לעין? כן... שונאת שזה קורה! גם נכנסה לי מסרגה בעין.. ה' ירחם.. 90. היית בהופעה? כן בטח!! מה דעתך בנושא (לא לכתוב 2 מילים!) עישון: סתם מזיק, וזה דיי נאחס להתחיל עם זה בכלל כי אח"כ קשה להיגמל. לא רק שזה מזיק זה עושה שיניים מכוערות כאלה ומשנה את הקול לרעה... פויי! עישון בנגים: חחחחחחחחחח המילה "בנגים" תמיד הצחיקה אותי. מאיפה היא באה? טלפונים סלולארים: עוזרים הרבה, מזיקים הרבה. פשוט ככה! אבל מי מאיתנו לא נכנע לזה??? מצלמת אינטרנט: הכי סבבה בעולם! אבל צריך להיזהר לא לפתוח תמצלמה כשלא מכירים את הצד השני שאיתו מדברים! כוכב נולד 4: יש חברה מוכשרים, אבל לא כמו בעונות הקודמות, וגם בעונות הקודמות היה יותר מבחר של מוכשרים והתכנית הייתה פחות ממוסחרת. גם השופטים לא מי יודע מה, במיוחד לא מרגול, שקצת מעצבנת אותי, צריך להחזיר את ריקי במקומה. אבל אין מה לעשות, אני אוהבת מוזיקה ולכן אני תמיד אוהב את התכנית. הלוואי והחבר'ה יחדשו שירים יותר נורמליים! כתיבת פרטים אישיים באינטרנט: אוףףף.... נו? זה מ שאני עושה הרבה פעמים למרות שזה ממש אבל ממש ממש ממש מסוכן! מצעד הגאווה: כל אחד יעשה מה בראש שלו, אבל לפחות שלא יעשו את זה בירושלים, עיר הקודש, כי זה נוגד את הערכים שעליה העיר מבוססת ספורט ימי: נראה ממש כיף, אף פעם לא עשיתי שום ספורט ימיף חוץ משחייה.... מכוניות שלא עובדות על דלק (כמו הSmart): אה, סמרט לא עובד על דלק?? מגניב. לדעתי זה ממש טוב כי זה פחות מזיק לכדור הארץ, אבל אני יכולה לדמיין כמה זה עולה. זה עולה בטח כ"כ יקר, עד כדי כך שלא הרבה קונים את זה. ואם לא הרבה קונים את זה, זה לא כ"כ עוזר. אז מה זה שווה? אסוציאציות: 109. חבר - תמיכה 110. אהבה - נתינה 111. חברה - אפשר לקרוא את זה בשני מובנים 112. ריקוד - יפה 113. כלב - זנב 114. צחוק - כיף, רועי לוי
115. בכי - עצב/ שמחה 116. שמש - בוקר 117. נעל זרוקה ברחוב - "איפה הזוג שלה?"/ "מי חלץ אותה כאן?"- השאלה הנצחית.. 118. ציפור- שתעעעעעוף... 119. סופת טורנדו- מגניב 119. רכבת- מהירה 120. מנוף- מזרז תעבודה 121. קבצן- מסכן שחי על חשבון אחרים 122. שרית חדד- מלכה 123. מדע- שיעור ביולוגיה 124. חגורה- מכנס 125. ליצן- שיער אדום (והכל בגלל האמוטיקון של תפוז
126. דולפינים- אילת 127. עט נובע- עבר... 128. כריש- בעעעע אנא דרגו: בשביל לראות האם לקוחותיי מרוצים אני אבקש מכם לדרג לי מ1 עד 10, את השאלון שהרגע עניתם עליו. כש1 זה הכי גרוע. ו10 זה מצוין! הדירוג שלי הוא 10! תודה רבה על השאלון!

../images/Emo39.gifאני עונהה ../images/Emo39.gif

יותר בכללי 1. שם:
שירן 2. איזה כינויים יש לך?
שירני,שישו,שירונט,שיר ושמש 4. שם הכי יפה לבת?
שריתת 5. שם הכי יפה לבן?
דניאל ועידו 6. אוהבת את השם שלך?
כן 7. למה?
כי...ככה! 14.כמה חברים באמת טובים יש לך?
3 15. כמה חברים טובים מפורומים יש לך?
אין.. 16. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך?
אפחד.. 36. למי את הכי מתגעגעת?
למישהו..זה קצת פרטי..חיחיחי 37. כמה פעמים התאהבת באמת?
1 41. איזה חברה באמת יודעת להקשיב?
שלושתן 42. לאיזה חברה יש באמת עצות טובות?
כנ"ל 43. פעם בגד בך חבר?
לא חושבת.. 44. חברה?
לא חושבת.. 45. מי האדם הכי יקר לך?
המשפחה שלי 46. איזה ריח הכי כיף להסניף?
טושים...חחחחח 47. למי בא לך להרביץ?
למורה שלי למתמטיקה!!!
אפילו שחופש אני עדיין שונאת אותה 48. את מי בא לך לחבק?
את שריתתתת 49. מי האדם האחרון שראה אותך בוכה?
חברה שלי 50. מי האדם האחרון שראית בוכה?
אחותי 51. מי האדם האחרון שראה אותך צוחקת?
משפחה 52. מי האדם שבאמת מבין אותך?
חברות שלי 53. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?
נופר 54. מה האסאמאס האחרון שקיבלת?
איזה משהו על רינגטונים... האם אי פעם... 64. עישנת?
כן 65. לקחת סמים?
לא 66. שיקרת להורים?
כן 67. עשית משהו בלי אישור מההורים?
כן 68. הברזת מבצפר?
ברורר 69. הברזת משיעור?
כן 70. תפסו אותך מבריזה?
חחחח כן...אני חייבת לספר את זה...זה היה ככה:אמרתי למורה לספורט שאני צריכה ללכת לצלם איזה מהשו בספריהוהיא שיחררה אותי איזה עשרים דקות לפני סוף השיעור ובמקום ללכת לספריה הלכתי למאפיה שליד הבית ספר לקנות בורקסים..רק יצאתי מהחנות ופתאום אני רואה אותה..היא אמרה ליע כזה"זה רק נראה לי או שהברזת לי מהשיעור" קצת לא נעים... 71. נכשלת בתעודה?
לא! אני תלמידה טובה 73. נפלו לך המכנסיים בציבור?
ה לא נפלו...הפילו לי אותם!מזל שאף אחד לא שם לב.. 74. התחרפנת ליד הבנאדם האחרון שרצית שיראה אותך ככה?
כן 79. היית באילת?
כן 82. אמרת למישהו שאת שונאת אותו?
כן 84. ריכלת על מישהו והוא שמע?
לא 85. לא התקלחת שבוע?
לאא! 86. גזרת את השיער?
כן 87. אכלת חפיסת שוקולד שלמה לבד?
ברורר 88. שברת משהו (בגוף)?
נקעתי ת'רגל..נחשב?? 89. הכנסת אצבע לעין?
כן.. 90. היית בהופעה?
כן מה דעתך בנושא (לא לכתוב 2 מילים!) עישון:
לא בריא...אבל מי שרוצה שיהיה לו בכייף עישון בנגים:
ממש ממש לאא טלפונים סלולארים:
כןן!!!איך הייתי מסתדרת בלעדיהם מצלמת אינטרנט:
יש לי...אבל גם בלעדיה אני יסתדר כוכב נולד 4:
חרושששש...לא ראיתי אפילו פעם אחת! כתיבת פרטים אישיים באינטרנט:
רצוי להימנע מזה! מצעד הגאווה:
מממ..לא מפריע לי ספורט ימי:
נחמדד מאוד! מכוניות שלא עובדות על דלק (כמו הSmart):
זה בריא לסביבה... אסוציאציות (פשוט כתבו את המילה ה1 שעולה לכם בראש כאשר אתם רואים את המילים הללו) 109. חבר -
עולה לי שם בראש.. 110. אהבה -
כנ"ל 111. חברה -
נופר 112. ריקוד -
מוזיקה 113. כלב -
אמל'ההההה 114. צחוק -
בדיחה 115. בכי -
עצב 116. שמש -
הכינוי שלייי 117. נעל זרוקה ברחוב -
עמודי חשמל..(ככה זה אצצלנו תולים נעליים על החוטי חמל.=/ 118. ציפור-חלון 119. סופת טורנדו-
גגות עפים 119. רכבת-
קרון 120. מנוף-
אתר בניה 121. קבצן-
מסכן 122. שרית חדד-
מאוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת! 123. מדע-
משעמם 124. חגורה-
לא עולה לי כלום... 125. ליצן-
חמודד 126. דולפינים-
חכמים 127. עט נובעת-
מלכלך 128. כריש-
שיניים אנא דרגו: בשביל לראות האם לקוחותיי מרוצים אני אבקש מכם לדרג לי מ1 עד 10, את השאלון שהרגע עניתם עליו. כש1 זה הכי גרוע. ו10 זה מצוין הציון שלי הוא...11!!!! שאלוןןן יפהה!!! נהנתי מאודדדדדדדדדדדדדדד

נה נה... אני עונה נה...

1. שם:
אפרת כהן 2. איזה כינויים יש לך?
אפי, אפיק, אפיקו, אפרתוש, פאתון ועוד כל מיני.... 4. שם הכי יפה לבת?
לא עולה לי בראש... 5. שם הכי יפה לבן?
אני יחשוב על זה... 6. אוהבת את השם שלך?
כן. 7. למה?
כי זה השם שלי.. סתם... 14.כמה חברים באמת טובים יש לך?
12 (כל הכיתה...) 15. כמה חברים טובים מפורומים יש לך?
לא יודעת... 16. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך?
צביה כי אני מכירה אותה ממזמן... 36. למי את הכי מתגעגעת?
למדריכה שלי מלפני שלוש שנים 37. כמה פעמים התאהבת באמת?
המווון 41. איזה חברה באמת יודעת להקשיב?
כולן 42. לאיזה חברה יש באמת עצות טובות?
השם לא משנה. 43. פעם בגד בך חבר?
לא. 44. חברה?
לא 45. מי האדם הכי יקר לך?
אבאמא 46. איזה ריח הכי כיף להסניף?
תות... 47. למי בא לך להרביץ?
לארי שמאייי... 48. את מי בא לך לחבק?
את עצמי, יש דבר כזה? 49. מי האדם האחרון שראה אותך בוכה?
ליודעת 50. מי האדם האחרון שראית בוכה?
לא זוכרת דברים עצובים. 51. מי האדם האחרון שראה אותך צוחקת?
חברות שלי. 52. מי האדם שבאמת מבין אותך?
כולם 53. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?
אבא 54. מה האסאמאס האחרון שקיבלת?
שנפגשים בערב עם המורה שלי... האם אי פעם... 64. עישנת?
65. לקחת סמים?
66. שיקרת להורים?
67. עשית משהו בלי אישור מההורים?
68. הברזת מבצפר?
69. הברזת משיעור?
70. תפסו אותך מבריזה?
71. נכשלת בתעודה?
73. נפלו לך המכנסיים בציבור?
74. התחרפנת ליד הבנאדם האחרון שרצית שיראה אותך ככה?
79. היית באילת?
82. אמרת למישהו שאת שונאת אותו?
84. ריכלת על מישהו והוא שמע?
85. לא התקלחת שבוע?
86. גזרת את השיער?
87. אכלת חפיסת שוקולד שלמה לבד?
88. שברת משהו (בגוף)?
89. הכנסת אצבע לעין?
90. היית בהופעה?
מה דעתך בנושא (לא לכתוב 2 מילים!) עישון: גרועע עשיתי על זה עבודה באנגלית וזה ממש לא בריא... למדתי ממנה משו אה? עישון בנגים: כנל טלפונים סלולארים: אחלה דבר שבעולם מצלמת אינטרנט: מגניב כוכב נולד 4: ואללה יותר מוכשרים מכוכב נולד 3 כתיבת פרטים אישיים באינטרנט: לא טוב ככ מצעד הגאווה:למה להיות גאים בזה?? יש דבר כזה שמי שהוא לא כזה הוא גם עושה מצעד גאווה???? ספורט ימי:מפחידדדד מכוניות שלא עובדות על דלק (כמו הSmart):רק עכשיו שמעתי על זה.. אסוציאציות (פשוט כתבו את המילה ה1 שעולה לכם בראש כאשר אתם רואים את המילים הללו) 109. חבר - אמת 110. אהבה - לב 111. חברה - אמת 112. ריקוד - מעייף ומשחרר 113. כלב - האוו האוו 114. צחוק - חחחחחחחחחח 115. בכי - אויי ויי 116. שמש - קיץ 117. נעל זרוקה ברחוב - הומלס 118. ציפור- אני בחלומות 119. סופת טורנדו- אייי- מאאא 119. רכבת- נוסעת לאאטטט 120. מנוף- באלי להיות עליו זה כיףף 121. קבצן- מסכון 122. שרית חדד- אווו כמה מילים אפשר להגיד עליה??? אתם יודעים כבר 123. מדע- יש לזה 4 קריטריונים (למדתי בפסיכולוגיה...): אמפיריות, אובייקטיביות,פומביות, כימות... זה אומר לכם משו? 124. חגורה- מחפשת חגורה לבנה כבר כמה זמן 125. ליצן-מצחיק בטירוף 126. דולפינים-מתוקים כאלה 127. עט נובע- ביצפר 128. כריש- מפחידדדד אנא דרגו: בשביל לראות האם לקוחותיי מרוצים אני אבקש מכם לדרג לי מ1 עד 10, את השאלון שהרגע עניתם עליו. כש1 זה הכי גרוע. ו10 זה מצוין:: הדירוג שלי :9

עונה.....

1. שם: אלירן 2. איזה כינויים יש לך? אמ.. לפי מה שזכור לי אף אחד... אלי (אולי) 4. שם הכי יפה לבת? בר,עדן,נועה. 5. שם הכי יפה לבן? דניאל,עדן. 6. אוהבת את השם שלך? חח בטחחחחחחחח... 7. למה? כי זה עם שם ה'! 14.כמה חברים באמת טובים יש לך? חבר אמיתי תמיד יש 1.... 15. כמה חברים טובים מפורומים יש לך? אממ אולי 8-9 16. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך? אף אחד 36. למי את הכי מתגעגעת? לשריתושששששששש 37. כמה פעמים התאהבת באמת? בחיים לא ! 41. איזה חברה באמת יודעת להקשיב? אממ רק המשפחה חברים
42. לאיזה חברה יש באמת עצות טובות? חחח
43. פעם בגד בך חבר? כן ( לא בתור בגידה {מאהבה}) 44. חברה? לא 45. מי האדם הכי יקר לך? המשפחה שלי,ושרית. 46. איזה ריח הכי כיף להסניף? ריח של חורף 47. למי בא לך להרביץ? לגרמנים חחח....... לא יודע למה:) 48. את מי בא לך לחבק? את שרית..... 49. מי האדם האחרון שראה אותך בוכה? אממ נדמה לי המשפחהה......! 50. מי האדם האחרון שראית בוכה? לא כזכור לי*!* 51. מי האדם האחרון שראה אותך צוחקת? המשפחה נדמה לי
52. מי האדם שבאמת מבין אותך? משפחהההההה... 53. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חבר שליי. 54. מה האסאמאס האחרון שקיבלת? חחחחחחחח מאיפה אני זוכר
האם אי פעם... 64. עישנת? חס וחלילה... 65. לקחת סמים? חחח מה את דפוקה ?!.. 66. שיקרת להורים? אממ כנראה... 67. עשית משהו בלי אישור מההורים? אולי! 68. הברזת מבצפר? ברור!... 69. הברזת משיעור? איך שלא? חח.. 70. תפסו אותך מבריזה? לצערי כן 71. נכשלת בתעודה? חח לצערי השנה. 73. נפלו לך המכנסיים בציבור? לאאאאאאא 74. התחרפנת ליד הבנאדם האחרון שרצית שיראה אותך ככה? לא 79. היית באילת? יותר מ 100 פעם לפחות..! 82. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? אממ יכול להיות. 84. ריכלת על מישהו והוא שמע? לאאא שהוא שמע אבל כן.. 85. לא התקלחת שבוע? נראה לי... 86. גזרת את השיער? היסתפרתי { מבחינה גזירת שיער אז אולי פעם..,פעמיים... 87. אכלת חפיסת שוקולד שלמה לבד? חח אולי.... 88. שברת משהו (בגוף)? כןןןןן.... 89. הכנסת אצבע לעין? אוף אני שונא את זההה אל תזכירי לי את זה....... 90. היית בהופעה? חחחחחח לא אז לא הייתיי..... חח ברור! מה דעתך בנושא (לא לכתוב 2 מילים!) עישון: איכס זה דבר מגעיל ( לא שניסתי פעם) וזה גם הורס את הקול , וזה ממכר ואני מאחל לבנאדם שהמציא את זה שימות... עישון בנגים: דבר סתום , דפוק , ולא יודדדע מהההההההה וכששומעים את המילה חחחחחח......... ביכללללל טלפונים סלולארים: דבר שימושי בעיקר , אבל דיי מסוכן.... מצלמת אינטרנט: דבר אחלהההההההההה למזלנו שהמציאו את זה כוכב נולד 4: תוכנית חמודה..! לא שאני ממש מכור , רואה אותה פעם בשבוע.. חחח ז'הוווווווו אין לי מה לכתוב... כתיבת פרטים אישיים באינטרנט: לא שאני יעשה את זה איי פעם ( כאילו כתובת מסר פ',ט') שם , שם משפחה , תחביבים , גיל אז כןןן.... מצעד הגאווה: מהה זהה???? ספורט ימי: אממ נחמד.. לא שאני עושה את זה מכוניות שלא עובדות על דלק (כמו הSmart): אסוציאציות (פשוט כתבו את המילה ה1 שעולה לכם בראש כאשר אתם רואים את המילים הללו) 109. חבר - נאמן 110. אהבה - רגש 111. חברה - יפה 112. ריקוד - סלואוווו.. 113. כלב - כפרעע אל הכלבה שליייי חח.. בקיצור נאמן.. 114. צחוק - חיוך 115. בכי - עצב 116. שמש - כיףף... 117. נעל זרוקה ברחוב - שתלך להז..... 118. ציפור- בא לי לבעוט בך 119. סופת טורנדו- לברוח או להישאר? חחחחחחחחח 119. רכבת- מסילה 120. מנוף- טרקטור 121. קבצן- עשיר 122. שרית חדד- מאלךךךךךךךךךךךךך,יפיופההההמדהימההההההה 123. מדע- אממ בעיקר לימודים 124. חגורה- תחתון, מכנסים חחח... 125. ליצן- מכוערר....... 126. דולפינים- ים 127. עט נובעת- מגניב 128. כריש- מפחיד........ דירוג - 9 וחצי

eynav br

New member
עונה

1. שם:עינב 2. איזה כינויים יש לך?ברל'ה( חח כן השבלול
), נבוש ויש כל מני... 4. שם הכי יפה לבת?אוי אני גרועה בזה 5. שם הכי יפה לבן?עידו אני אוהבת.. 6. אוהבת את השם שלך?כן 7. למה?כי הוא השם שלי...חח 14.כמה חברים באמת טובים יש לך?
15. כמה חברים טובים מפורומים יש לך?מפורסמים? חח טוב נו 16. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך?יפעתוש
36. למי את הכי מתגעגעת?אוייי להרבה אנשים, אור בן דוד שלי, לשרית, לעבודה בגן, בכלל לארץ. 37. כמה פעמים התאהבת באמת?
41. איזה חברה באמת יודעת להקשיב?
42. לאיזה חברה יש באמת עצות טובות?
43. פעם בגד בך חבר?
44. חברה?
45. מי האדם הכי יקר לך?המשפחה!!! 46. איזה ריח הכי כיף להסניף?אמ... לא יודעת.. 47. למי בא לך להרביץ?לאח שלי 48. את מי בא לך לחבק?
49. מי האדם האחרון שראה אותך בוכה?אף אחד 50. מי האדם האחרון שראית בוכה?אני לא זוכרת, בטח אחת הבנות הבכייניות בבי"ס 51. מי האדם האחרון שראה אותך צוחקת?בטח ההורים 52. מי האדם שבאמת מבין אותך?ציקה, אם הוא היה רואה את זה פה אבל זה נכון
53. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?חמייייייייייייייייייייייי
54. מה האסאמאס האחרון שקיבלת?אף אחד.. האם אי פעם... 64. עישנת?כן 65. לקחת סמים?בטח 66. שיקרת להורים?כן 67. עשית משהו בלי אישור מההורים?מי לא תגידו לי? 68. הברזת מבצפר?חחח ברור 69. הברזת משיעור?כן 70. תפסו אותך מבריזה?כן 71. נכשלת בתעודה?כן בכולה אפילו, טוב אני לא צריכה להתגאות 73. נפלו לך המכנסיים בציבור?
לא!!! 74. התחרפנת ליד הבנאדם האחרון שרצית שיראה אותך ככה?אמ.. אולי חחח 79. היית באילת?כן 82. אמרת למישהו שאת שונאת אותו?לא בטוח 84. ריכלת על מישהו והוא שמע?לא זוכרת כרגע 85. לא התקלחת שבוע?איכס ! לא! 86. גזרת את השיער?כן 87. אכלת חפיסת שוקולד שלמה לבד?כן לא רואים? 88. שברת משהו (בגוף)?כן, רגל חצי שברתי ויד שברתי רציני אחחח כואב 89. הכנסת אצבע לעין?כן 90. היית בהופעה?של מי? כן! אנא דרגו:7, סתם כי יש שאלות שאני אף פעם לא יודעת מה לענות. בשביל לראות האם לקוחותיי מרוצים אני אבקש מכם לדרג לי מ1 עד 10, את השאלון שהרגע עניתם עליו. כש1 זה הכי גרוע. ו10 זה מצוין

עונה !! !! !! !@!

יותר בכללי 1. שם:
זיוית 2. איזה כינויים יש לך?
זיוה'לה ,זיווש ,זיוו'לה... 4. שם הכי יפה לבת?
יש המון ... 5. שם הכי יפה לבן?
אופק ,יובל,אושרי, ניסים,נתן 6. אוהבת את השם שלך?
כן. 7. למה?
שם מיוחד
14.כמה חברים באמת טובים יש לך?
2-3 .. 15. כמה חברים טובים מפורומים יש לך?
2 16. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך?
אממ..שיראל וענבל (אולי יש כמה שיראל וענבל אבל למי שאני מתכוונת יודעת) 36. למי את הכי מתגעגעת?
לשרית חדד..ראיתי אותה מאז קסריה האחרון 37. כמה פעמים התאהבת באמת?
פעמיים 41. איזה חברה באמת יודעת להקשיב?
חברה שלי
42. לאיזה חברה יש באמת עצות טובות?
לחברתי ענבל'ושש 43. פעם בגד בך חבר?
לא 44. חברה?
כן 45. מי האדם הכי יקר לך?
המשפחה שלי ושרית 46. איזה ריח הכי כיף להסניף?
קוקוס 47. למי בא לך להרביץ?
אממ...לאף אחד 48. את מי בא לך לחבק?
את _ _ _ 49. מי האדם האחרון שראה אותך בוכה?
אמא שלי 50. מי האדם האחרון שראית בוכה?
אח שלי 51. מי האדם האחרון שראה אותך צוחקת?
המשפחה 52. מי האדם שבאמת מבין אותך?
יש הרבה כאלה.. 53. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?
אבא שלי 54. מה האסאמאס האחרון שקיבלת?
של מישהו ועדיף שלא תדעו!! האם אי פעם... 64. עישנת?
לא 65. לקחת סמים?
לא 66. שיקרת להורים?
כן
67. עשית משהו בלי אישור מההורים?
לא 68. הברזת מבצפר?
לא 69. הברזת משיעור?
ברור... 70. תפסו אותך מבריזה?
בחיים לא 71. נכשלת בתעודה?
ב-3 שעורים 73. נפלו לך המכנסיים בציבור?
לא 74. התחרפנת ליד הבנאדם האחרון שרצית שיראה אותך ככה?
כן 79. היית באילת?
כן..ואני נוסעת עוד 3 שבועות שוב... 82. אמרת למישהו שאת שונאת אותו?
כן 84. ריכלת על מישהו והוא שמע?
לא 85. לא התקלחת שבוע?
איך אפשר??? 86. גזרת את השיער?
ספרתי אותו 87. אכלת חפיסת שוקולד שלמה לבד?
לא 88. שברת משהו (בגוף)?
רגל.. 89. הכנסת אצבע לעין?
לא 90. היית בהופעה?
כן מה דעתך בנושא (לא לכתוב 2 מילים!) עישון: זה דבר מגעיל ואני הכי מגעיל שבנות מעשנות !!! עישון בנגים: מזה ?! טלפונים סלולארים: דווקא נחמד וטוב לא צריך יותר מזה... מצלמת אינטרנט:לא טוב לילדים קטנים כי יכולים לעבוד עליהם באינטרט כוכב נולד 4:דבר נורא יפה !! יש שם הרבה מכושרים כתיבת פרטים אישיים באינטרנט:תלוי למי ולתלוי איפה שמים את הפרטים מצעד הגאווה:
ספורט ימי: דווקא נחמד ..תחרויות שחיה וכל אלה
מכוניות שלא עובדות על דלק (כמו הSmart): אסוציאציות (פשוט כתבו את המילה ה1 שעולה לכם בראש כאשר אתם רואים את המילים הללו) 109. חבר -
אין 110. אהבה -
דבר יפה 111. חברה - שיראל ,אור ,ענבל , 112. ריקוד -
'רוקדים עם כוכבים' 113. כלב -
מיקה כלבתי היקרה 114. צחוק -
115. בכי -
116. שמש -
לא מחבבת אותה .. 117. נעל זרוקה ברחוב -
איכססס... 118. ציפור-
אין תגובה ... 119. סופת טורנדו-
אמא'לההה 119. רכבת-
גם מפחיד קצת 120. מנוף- 121. קבצן-
מסכן... 122. שרית חדד-
האור בחיי .... 123. מדע-
לא בראש שלי 124. חגורה-
החיים 125. ליצן-
מצחיקק 126. דולפינים-
מאמייםםם 127. עט נובעת- 128. כריש-
מפחיד אנא דרגו: בשביל לראות האם לקוחותיי מרוצים אני אבקש מכם לדרג לי מ1 עד 10, את השאלון שהרגע עניתם עליו. כש1 זה הכי גרוע. ו10 זה מצוין 10....באמת היה משעמם לי ! תודה. אוהבת אותכם.....

עכשו תורי לענות....../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

יותר בכללי 1. שם:שני ששון 2. איזה כינויים יש לך?בילבי
4. שם הכי יפה לבת? מיתר או אגם. 5. שם הכי יפה לבן? קובי ומאור. 6. אוהבת את השם שלך?כן...
7. למה?כי הוא שלי והוא יפה...
14.כמה חברים באמת טובים יש לך? אחת
15. כמה חברים טובים מפורומים יש לך? אין לי. 16. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך? אף אחד.. 36. למי את הכי מתגעגעת? לחברה רחוקה
37. כמה פעמים התאהבת באמת? אף פעם 41. איזה חברה באמת יודעת להקשיב? חברה טובה וחכמה. 42. לאיזה חברה יש באמת עצות טובות?מה ז"א
43. פעם בגד בך חבר?
44. חברה?
45. מי האדם הכי יקר לך? אמא שלי
46. איזה ריח הכי כיף להסניף? חחחחחחח אני אוהבת תריח של הדלק...
47. למי בא לך להרביץ? לאף אחד כרגע..(אבל זה רק כרגע
) 48. את מי בא לך לחבק? שרית
ויהודה לוי
49. מי האדם האחרון שראה אותך בוכה? אמא שלי. 50. מי האדם האחרון שראית בוכה? אמא שלי. 51. מי האדם האחרון שראה אותך צוחקת? אורית-חברה שלי 52. מי האדם שבאמת מבין אותך? גם אורית..
53. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אורית חחחחחח 54. מה האסאמאס האחרון שקיבלת? לא משנה..... האם אי פעם... 64. עישנת? כן,וזה לא כזה גאווה וזה היה לפעם אחת. 65. לקחת סמים? בחיים לא. 66. שיקרת להורים? לצערי כן 67. עשית משהו בלי אישור מההורים? כן,כו כולם לא
68. הברזת מבצפר? כן...אני אפילו לא זוכרת כמה פעמים. 69. הברזת משיעור?
70. תפסו אותך מבריזה? לא
71. נכשלת בתעודה? במקצוע אחד. 73. נפלו לך המכנסיים בציבור? חחחחחח לא!! 74. התחרפנת ליד הבנאדם האחרון שרצית שיראה אותך ככה?לא שזכור לי... 79. היית באילת? כמובן,לפני חודשיים..חופשה הכי מדהימה שהייתה לי!! 82. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? לא... 84. ריכלת על מישהו והוא שמע? גם לא. 85. לא התקלחת שבוע? לא לא לא ועוד פעם לא. 86. גזרת את השיער? אני? פעם אחת איזה כמה שערות..
87. אכלת חפיסת שוקולד שלמה לבד? ברוררר
88. שברת משהו (בגוף)? לא,חס וחלילה גם!!
89. הכנסת אצבע לעין? למה לי
90. היית בהופעה? בטח,של שריתוש ועוד כמה. מה דעתך בנושא (לא לכתוב 2 מילים!) עישון: גועל נפש ולא בריא,סתם דבר שהורס תבריאות. עישון בנגים: כנ"ל,הורס תבריאות יותר ולא כדאי לאף אחד לעשן את זה. טלפונים סלולארים: ה-המצאה נראה לי,דבר שימושי ביותר.
מצלמת אינטרנט: דבר נחמד..לפעמים צריכים את זה ולפעמים סתם לראות אנשים. כוכב נולד 4: לא רואה. כתיבת פרטים אישיים באינטרנט: זה פרטים אישיים אז למה לי לרשום אותם באינטרנט?? הדברים האישיים צריכים להיות רשומים באיזה מחברת או בזיכרון ולא לפי דעתי להופץ אותם באינטרנט. מצעד הגאווה: יש כאלה שאוהבים את זה,אני באופן אישי לא מתה על זה. ספורט ימי: וואי אחלה של דבר,מתה על זה. מכוניות שלא עובדות על דלק (כמו הSmart): לא מבינה בדרים האלה,בל נראה לי שזה סבבה לא
אסוציאציות (פשוט כתבו את המילה ה1 שעולה לכם בראש כאשר אתם רואים את המילים הללו) 109. חבר - אהבה 110. אהבה - כייף,אושר 111. חברה - כייף שיש חברה טובה. 112. ריקוד - נחמד לאללה,אני אוהבת. 113. כלב - מתה על הכלבה שלי-ויקי
114. צחוק - הדבר הכי משמח שיש 115. בכי - עצבות 116. שמש - ים ובריכה
117. נעל זרוקה ברחוב - אנשים שזקו אותה כי הם לא צריכים,אבל למה ברחוב?? 118. ציפור- אממ.....עושות רעשים בבוקר? חח
119. סופת טורנדו- שונאת רוחח 119. רכבת- דבר מהיר וטוב. 120. מנוף- עוזר לסדר דברים מהאוויר...
121. קבצן- יש כאלה שרוצים להיות כאלה..אני בכל אופן לא אוהבת דברים כאלה. 122. שרית חדד- זמרת מדהימה יש לה קול מדהים,בתור בנאדם אני מאוד אוהבת אותה ומעריצה אותה בכללי,נשמה, ואני מעריצה אותה משאני בת 10 כמעט וכל מילה מיותרת עלייה! 123. מדע- שונאת מדע!!!!!!!!! 124. חגורה- תופסת תמכנסיים ודבר יפה. 125. ליצן- מצחיק ומתאים לילדים קטנים. 126. דולפינים- חייה מ-ד-ה-י-מ-ה פשוט,אני אוהבת אותה וכל פעם שאני באילת אני נוסעת לריף הדולפינים לראות אותם.
127. עט נובעת- מזה? 128. כריש- חיה דוחה ולא רוצה להיתקל בה בחיים אפילו לא בטלויזיה. אחלה שאלוןןן
הייתי נותנת לו ציון של 9 תודה ניבוש

Music4Life

New member
והנה תורייייייייי לענות...

מקווה שהתשובות שלי יספקו אותכם
חחחח יותר בכללי 1. שם:
ניבה 2. איזה כינויים יש לך?
ניב, ניבניב, ניבו'ש, מגניבה וכו'... 4. שם הכי יפה לבת?
יש כמה. אני אוהבת ליאן 5. שם הכי יפה לבן?
המממ..אלון, עידו, איתן 6. אוהבת את השם שלך? ה כן מאד 7. למה?
כי הוא מיוחדף נדיר ומתאים לי מאד 14.כמה חברים באמת טובים יש לך?
יש כמה ברוך השם 15. כמה חברים טובים מפורומים יש לך?
המממ שי כמה...לא אפרט 16. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך?
היא לא נמצאת כאן כ"כ 36. למי את הכי מתגעגעת?
שרית (לא ראיתי אותה מלניום כבר)
37. כמה פעמים התאהבת באמת?
פעמיים
41. איזה חברה באמת יודעת להקשיב?
חסוי חחחח 42. לאיזה חברה יש באמת עצות טובות?
יש לכמה מהן 43. פעם בגד בך חבר?
הממ כן אפשר לומר, אבל זה לטובה
44. חברה?
אה? 45. מי האדם הכי יקר לך?
ההורים שלי 46. איזה ריח הכי כיף להסניף?
של לקים..יו אני מתה על הריח!!! מסניפה את זה די הרבה...חחחח
47. למי בא לך להרביץ?
המממ...לגרמנים שניצחו את ארגנטינה
חראות!!! 48. את מי בא לך לחבק?
את שרית 49. מי האדם האחרון שראה אותך בוכה?
וואו לא זוכרת... 50. מי האדם האחרון שראית בוכה?
הממ לא זוכרת ממש 51. מי האדם האחרון שראה אותך צוחקת?
אמא שלי בטח 52. מי האדם שבאמת מבין אותך?
חברה שלי 53. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?
ליטלוש 54. מה האסאמאס האחרון שקיבלת?
הממ..נבדוק..ליטל נדמה לי האם אי פעם... 64. עישנת?
לא ממש...לקחתי שחטה פה ושם...בקטנה..איכס, אני שונאת סיגריות 65. לקחת סמים?
ממש לא...מה לי ולסמים? 66. שיקרת להורים?
כן 68. הברזת מבצפר?
אוו המון 69. הברזת משיעור?
בטח 70. תפסו אותך מבריזה?
לא 71. נכשלת בתעודה?
כן 73. נפלו לך המכנסיים בציבור?
חחחח לא תודה לאל 74. התחרפנת ליד הבנאדם האחרון שרצית שיראה אותך ככה?
לא 79. היית באילת?
בטח 82. אמרת למישהו שאת שונאת אותו?
לאאאאא 84. ריכלת על מישהו והוא שמע?
לאאאא 85. לא התקלחת שבוע?
חחח נו באמת 86. גזרת את השיער?
לא!! חלילה!! 87. אכלת חפיסת שוקולד שלמה לבד?
לא 88. שברת משהו (בגוף)?
לא טפו טפו
89. הכנסת אצבע לעין? ה חח ולמה לי לעשות את זה? 90. היית בהופעה?
נו, מן הסתם מה דעתך בנושא (לא לכתוב 2 מילים!) עישון:
כבר אמרתי: אני נגד סיגריות ולא מבינה איך אפשר לעשן ולהנות מזה.
איכס...מגעיל, מסריח, מסוכן ומיותר לגמרי
לא מבינה מעשנים, הם צריכים להיות קצת דבילים...אני מזה גאה בעצמי שאני לא מעשנת, זה כל כך מיותר. תודה לאל שיצאתי כך. עישון בנגים:
אני לא מבינה בדברים האלה, למזלי.אני מכירה מישו שכן מעשן בנגים פה ושם..זה מסקרן אבל אני מעדיפה לא להתקרב לדברים האלה. טלפונים סלולארים:
וואלה...
אני חושבת שבלעדיהם קשה אבל...הם תפסו חלק יותר מידי נכבד מחיינו, די השתלטו עלינו. מצלמת אינטרנט:
לא אוהבת. לא אוהבת מצלמות, נו, כנראה שיש לי בעיה איתם...לא אוהבת להיות מול המצלמה. מה אני יכולה להגיד.... כוכב נולד 4:
נמאס
כמה אפשר לשמוע את הזייפנים ולראות את הילדות בנות ה15 צורחות לכל חתיך?? די..איזה מפגר זה כבר..אבל חלק הניפוי (האודישנים) תמיד מצליח לשעשע אותי.
כתיבת פרטים אישיים באינטרנט:
נגד זה...
יש אנשים שחושבים שיגידו עליהם שהם פחדנים, ובלי שכל נותנים פרטים...זה אסור וזה לא אחראי, חוצמזה שזה נגד חוקי הפורום! מי שנותן פרטים שלו, הוא אדיוט. אין הרבה מה לומר מצעד הגאווה:
המממ...לא מתחברת לזה. הומואים ולסביות, סבבה, אבל המצעדים האלה די ..מטופשים לדעתי...תמיד זה היה נראה לי ככה. די מיותר. ספורט ימי:
מגניב לטירוף!!! לא עשיתי אף פעם אבל אני מתחברת מאד לכל הספורט הימי, בכלל לספורט ולים ומים...
מדליק חבל"ז מכוניות שלא עובדות על דלק (כמו הSmart):
רעיון מהפכני. חבל שאין יותר מכוניות כאלה. אולי עוד אפשר להציל קצת משיכבת האוזון??? אסוציאציות (פשוט כתבו את המילה ה1 שעולה לכם בראש כאשר אתם רואים את המילים הללו) 109. חבר -
קשר 110. אהבה -
נשיקה 111. חברה -
חום 112. ריקוד -
שרית 113. כלב -
רצועה 114. צחוק -
חיוך 115. בכי -
תינוק 116. שמש -
עיגול 117. נעל זרוקה ברחוב -
הומלס 118. ציפור-
מעוף 119. סופת טורנדו-
הסרט "טוויסטר" 119. רכבת-
השואה 120. מנוף-
בנייה 121. קבצן-
כסף 122. שרית חדד-
אושר
123. מדע-
מבחנה 124. חגורה-
סאדו מאזו חחחחחחחחחחח (נו מה אני יעשה)
125. ליצן-
תחפושת 126. דולפינים-
ים 127. עט נובעת-
איש מלומד 128. כריש-
דם אנא דרגו: מאד נהנתי ככה שהייתי נותנת...9 אני חושבת.
ותודה לי

ע-ו-נ-ה-!

יותר בכללי 1. שם:
צביה 2. איזה כינויים יש לך?
חח הרבה,צביקה,צביקי,צביקו, כל מיני.. 4. שם הכי יפה לבת?
שרית 5. שם הכי יפה לבן?
יאיר 6. אוהבת את השם שלך?
כן 7. למה?
הוא על סבתא שלי... 14.כמה חברים באמת טובים יש לך?
5 15. כמה חברים טובים מפורומים יש לך?
2 16. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך?
אארפת כהן, ושי 36. למי את הכי מתגעגעת?
שרית 37. כמה פעמים התאהבת באמת?
עדין זה לא קרה... 41. איזה חברה באמת יודעת להקשיב?
חברות טובות 42. לאיזה חברה יש באמת עצות טובות?
צריך כאילו את השם? 43. פעם בגד בך חבר?
לא 44. חברה?
לא 45. מי האדם הכי יקר לך?
כל מיני... 46. איזה ריח הכי כיף להסניף?
-אין- 47. למי בא לך להרביץ?
לאפאחד 48. את מי בא לך לחבק?
שרית חדד 49. מי האדם האחרון שראה אותך בוכה?
אמ...לא זוכרת 50. מי האדם האחרון שראית בוכה?
לא זוכרת 51. מי האדם האחרון שראה אותך צוחקת?
חחח אחותי ושכן שלי (-לפני רבע שעה..) 52. מי האדם שבאמת מבין אותך?
החברים שלי. 53. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?
אמא של חברה שלי 54. מה האסאמאס האחרון שקיבלת?
שיש היום על האש האם אי פעם... 64. עישנת?
לא 65. לקחת סמים?
לא 66. שיקרת להורים?
כן 68. הברזת מבצפר?
הרבה פעמים.. 69. הברזת משיעור?
הרבה 70. תפסו אותך מבריזה?
כן 71. נכשלת בתעודה?
כן 73. נפלו לך המכנסיים בציבור?
לא 74. התחרפנת ליד הבנאדם האחרון שרצית שיראה אותך ככה?
כן 79. היית באילת?
כן 82. אמרת למישהו שאת שונאת אותו?
כן, אבל זה היה בצחוק 84. ריכלת על מישהו והוא שמע?
כן 85. לא התקלחת שבוע?
לאא 86. גזרת את השיער?
כן 87. אכלת חפיסת שוקולד שלמה לבד?
כןן 88. שברת משהו (בגוף)?
לאא 89. הכנסת אצבע לעין?
כן 90. היית בהופעה?
כן מה דעתך בנושא (לא לכתוב 2 מילים!) עישון:
באופן אישי-שונאאאאאת את זה!!!!! אבל מי שמעשן-אז סבבה! אם הוא נהנה... עישון בנגים:
כנ"ל.... טלפונים סלולארים:
בין הדברים הכי חכמים שאנשים המציאו... מצלמת אינטרנט:
אחלה של דבר
כוכב נולד 4:
לא יודעת לא רואה, דיי נשבר מהכוכב נולד הזה! כתיבת פרטים אישיים באינטרנט:
דבר מגניב.אבל דיי מסוכן.. מצעד הגאווה:
אני באופן אישי נ-ג-ד-! בירושלים, אבל סבבה, אם אנשים נהנים מזה בכייף!!! ספורט ימי:
אני לאא עושה את זה, אבל זה אחלה מכוניות שלא עובדות על דלק (כמו הSmart):
לא יודעת אסוציאציות (פשוט כתבו את המילה ה1 שעולה לכם בראש כאשר אתם רואים את המילים הללו) 109. חבר -
נשמה 110. אהבה -
כבוד 111. חברה -
מקשיבה 112. ריקוד -
שיחרור 113. כלב - :
מפחדת.... 114צחוק -
חיוך,הדבר הכי טוב וכיף בחיים 115. בכי -
שיחרור 116. שמש -
שרפות 117. נעל זרוקה ברחוב -
בדואיים 118. ציפור-
שריקות 119. סופת טורנדו-
119. רכבת-
תל אביב! 120. מנוף-
גוובה 121. קבצן-
מסכן 122. שרית חדד-
ואווו זה ארוך.. פשוט מלכה
123. מדע-
חלל וכוכבים 124. חגורה-
דבר מעצבן!!! 125. ליצן-
אנשים מצחיקים,רגישים, וכיפיים
126. דולפינים-
כחול, אוישש אחלה של חיה. 127. עט נובעת-
מעצבן!!!!!!! 128. כריש-
פחד אנא דרגו: בשביל לראות האם לקוחותיי מרוצים אני אבקש מכם לדרג לי מ1 עד 10, את השאלון שהרגע עניתם עליו. כש1 זה הכי גרוע. ו10 זה מצוין -
9 תודה רבה על השאלון

עונה

1. שם:אליעד 2. איזה כינויים יש לך?אין שם הכי יפה לבת?נועה,שרית שם הכי יפה לבן?אליעד אוהב את השם שלך?כן 7. למה?הוא על שם סבא שלי 14.כמה חברים באמת טובים יש לך?2 15. כמה חברים טובים מפורומים יש לך?2 או 3 16. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך?חח לא יודע 36. למי את הכי מתגעגעת?שרית כמה פעמים התאהבת באמת?1 . איזה חברה באמת יודעת להקשיב?חבר טוב 42. לאיזה חברה יש באמת עצות טובות? 43. פעם בגד בך חבר?לא 44. חברה?לא 45. מי האדם הכי יקר לך?יש המון 46. איזה ריח הכי כיף להסניף וניל 47. למי בא לך להרביץ?לכמה מניקים שאני מכיר את מי בא לך לחבק?שרית מי האדם האחרון שראה אותך בוכה?משפחה מי האדם האחרון שראה אותך צוחקת?חחח אחי 52. מי האדם שבאמת מבין אותך?מישהו שאני מכיר וגם הוא לא ממש הבין אותי עד הסוף . מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?חבר שלי מה האסאמאס האחרון שקיבלת?אם להתארגן לקניון או לא עישנת?לא 65. לקחת סמים?לא 66. שיקרת להורים?לא 67. עשית משהו בלי אישור מההורים?לא 68. הברזת מבצפר?לא 69. הברזת משיעור?לא שזכור לי 70. תפסו אותך מבריזה?לא 71. נכשלת בתעודה?לא בלי עין הרע 73. נפלו לך המכנסיים בציבור?כן אבל מזל שיש לי בוקסר 74. התחרפנת ליד הבנאדם האחרון שרצית שיראה אותך ככה?כן 79. היית באילת?כן 82. אמרת למישהו שאת שונאת אותו?כן, אבל זה היה בצחוק 84. ריכלת על מישהו והוא שמע?כן 85. לא התקלחת שבוע?לא 86. גזרת את השיער?כן 87. אכלת חפיסת שוקולד שלמה לבד?כןן 88. שברת משהו (בגוף)?לא 89. הכנסת אצבע לעין?כן 90. היית בהופעה?כן עישון:בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עישון בנגים:בעעעעעעעעע טלפונים סלולארים:נחמד עד שמשגעים אותי מצלמת אינטרנט:אחלה מצעד הגאווה:אין לי בעיה אם מישהו אוהב את זה שיעשה את זה ספורט ימי:אני לאא עושה את זה חבר- מכר אהבה -געגוע חברה -מדברת בלי הפסקה לפעמים ריקוד -מושחת כלב - :חולה עליהם 114צחוק - כיף בכי - טוב לפעמים שמש -שיזוף נעל זרוקה ברחוב -עמודי חשמל ציפור-חופש סופת טורנדו-אמאלה רכבת-גן החיות התנכי מנוף-גוובה קבצן-מסכן שרית חדד-טוב זה יכול להיות ארוך אבל אני יסכם את זה במילה אחת שלמות מדע-חלל חגורה-אני אישית לא ממש אוהב ליצן-מצחיק דולפינים-דג יונק עט נובעת-סבבה עד שזה מתחיל להימרח כריש-מלתעות אנא דרגו: בשביל לראות האם לקוחותיי מרוצים אני אבקש מכם לדרג לי מ1 עד 10, את השאלון שהרגע עניתם עליו. כש1 זה הכי גרוע. ו10 זה מצוין 8 וחצי תודה על השלון ניבקס

עכשיו תורי לענות לא?!...חחח...../images/Emo3.gif

1. שם:יהב...
2. איזה כינויים יש לך?יהבולה יהבול יהבי מעמול צ'קלול בולי..יש הרבה..חח
4. שם הכי יפה לבת?שריתתתתתתת
5. שם הכי יפה לבן?תום אני חושבת..אין לי מועדף..חחח
6. אוהבת את השם שלך?מאוד!!
7. למה?כי הוא מיוחד...אין אותו להרבה!
14.כמה חברים באמת טובים יש לך?2
15. כמה חברים טובים מפורומים יש לך?אממ..אין לי כל כך טובים..אבל נגיד ש2
16. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך?אממ..לא יודעתתת...
36. למי את הכי מתגעגעת?כרגע..לאבא שלי
ולחברה הכי טובה שלי
..אבא שלי בקליפורניה כבר חודש וחוזר עוד שבוע
וחברה שלי כבר יותר מחודש באוקרינה
37. כמה פעמים התאהבת באמת?אף פעם..
41. איזה חברה באמת יודעת להקשיב? יוליה ומאיה..שני החברות הכייי טבוות בעולם!!!!
42. לאיזה חברה יש באמת עצות טובות?י-ו-ל-י-ה!!...
43. פעם בגד בך חבר?לא..
44. חברה?כן!!
45. מי האדם הכי יקר לך?המשפחה שלי ושריתושש!!
46. איזה ריח הכי כיף להסניף?אה???....חח..איזו שאלה הזויה!
..אבל האמת הבושם "אמור אמור"..ואיי מטריףףף!!
47. למי בא לך להרביץ?למאיה בוסקילה!!...
48. את מי בא לך לחבק?את שריתוש כמובן!!..
תמיד לא משנה מתי!!ואת חברה שלי יוליההה..אוף אני מגעגעתתתתתתתתת
49. מי האדם האחרון שראה אותך בוכה?אמממ..אני לא בוכה הרבה..כאילו אז אני לא זוכרת כל כך..אבל נראה לי יוליה...
50. מי האדם האחרון שראית בוכה?יוליה..חחחחחח...היא מופיע הרבה פעמים בשאלון הזה.!!!..חחח
51. מי האדם האחרון שראה אותך צוחקת?חחחחח...כל בןאדם שנמצא לידי מאז תמידדדד...חחחחחח....בעיקר מאז שהתחיל החופש הגדול..!!
52. מי האדם שבאמת מבין אותך?יוליה מאיה ואמא שלייי..
53. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אבא שלי..מקליפורניההה...
54. מה האסאמאס האחרון שקיבלת?מחברה שלי אביטל"מותק בואי נצא לארומה"..חחח
האם אי פעם... 64. עישנת?ממש לא!!..בחיים לא!!
65. לקחת סמים?חחח..אני בת 14 ומשהו?!?!?!?!?!...אני יקח סמים?!?!
66. שיקרת להורים?כן!!...לצערי..חח
67. עשית משהו בלי אישור מההורים?אממ..כן..ורעות תבין אולי...
68. הברזת מבצפר?לא..חחח
69. הברזת משיעור?לא....חחח
70. תפסו אותך מבריזה?לא..כי אף פעם לא הברזתי..חחח
71. נכשלת בתעודה?לא!!..חס וחלילה חס ושלום טפו טפו טפו שום בצל!!..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
73. נפלו לך המכנסיים בציבור?חס וחלילה שימשום ודלילה!!
..מה פתאום!!..חחח
74. התחרפנת ליד הבנאדם האחרון שרצית שיראה אותך ככה?אני לא מתחרפנת הרבה..אלא אם אני שומעת מישהו שר שיר של מאיה בוסקילה או פשוט שומעת אותה..חחחח
79. היית באילת?מן הסתםם..חחחח
82. אמרת למישהו שאת שונאת אותו?לא..אני לא כזאתי!!..חחח
84. ריכלת על מישהו והוא שמע?אמממ...לא נראה לי..אני לא אוהבת לרכל על אנשים!..כמו שאני יכולה לרכל גם אנשים יכולים לרכל עלי..אני לא אוהבת את זה!
85. לא התקלחת שבוע?ממש ממש ממש ממש ממש לא!!!...אין מצב כזה אצלי!..אני מתקלחת 3 פעמים ביום מינימום..חחחחחחחח
86. גזרת את השיער?לעצמי??..כן כשהייתי קטנה..ובכללי בטח שגזרתי את השער..חחח
87. אכלת חפיסת שוקולד שלמה לבד?לא!!..אני בדיאטה תמידית..חחחח
88. שברת משהו (בגוף)?כן יותר מידי פעמים..{רגל, יד 3 פעמים.. עצבאות..חופשי!!..חח}
89. הכנסת אצבע לעין?חחח...כן כל יום..בגלל העדשות מגע {ראייה}..חחח
90. היית בהופעה?בארורררררררר של שריתושששששששששששששש
מה דעתך בנושא (לא לכתוב 2 מילים!) עישון:זה מגעיל ביותר!...אני לא מוצאתץ בזה שוםם תועלת!!..זה מסריח זה יקר זה עושה שיניים צהובות וזה ממש לא סקסי כמו שחושבים שזה..חחח
עישון בנגים:אף פעם לא ניסיתי ואני לא ינסה..אני חושבת שזה טיפשי ומפגר במיוחד..כי זה סתם בריחה מהמציאות..חחח
טלפונים סלולארים:המצאת המאההההההההההה...מה הייתי עושה בלי פינקה שלי??
?..{השם של הפלאפון שלי..חחחחח}
מצלמת אינטרנט:אממממ...בסדרר..למרות שלא תמיד זה טוב!..אבל אני אוהבת לעשות צחוקים עם חברות במצלמה וזה..זה די נחמד...חחח
כוכב נולד 4:בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע......אלא יסטור...
לא ימעס להם אף פעם?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!....דרך אגב רק שתדעו שהם חתמו חוזה שהם חייבים לעשות כוכב נולד עד שהוא יגיע לכוכב נולג 10!!..נשבעת לכם!
כתיבת פרטים אישיים באינטרנט:לא מומלץ!!!!...נקודה!.
מצעד הגאווה:שכל בנאדם יעשה מה שבא לו...אני לא בעד ולא נגד..כל אחד והבחירה שלו!...
ספורט ימי:מדליקקקק...אני אוהבת מאודדדד...חחח
מכוניות שלא עובדות על דלק (כמו הSmart):אין לי מושג..אבל זה נשמע טוב!!..ככה זה יעזור לאכות הסביבה..חחחח
אסוציאציות (פשוט כתבו את המילה ה1 שעולה לכם בראש כאשר אתם רואים את המילים הללו) 109. חבר - טוב
110. אהבה - שלמות
111. חברה -יוליה
112. ריקוד - מושחט
113. כלב - פונץ{השם של הכלב הקודם שלי}
114. צחוק - אני..חחחח
115. בכי - רע
116. שמש -יםםםם
117. נעל זרוקה ברחוב -רעב..
118. ציפור-תכלת..
119. סופת טורנדו-קליפורניה..
119. רכבת-הופעות של שרית..חחח
120. מנוף-בנין גדול..