סוג של נצל"ש
בעצם זה שרשור אוף, וזו הודעת אוף, אז אולי זה לא נצל"ש. בכל אופן, אני לא לוקחת סיכון. אז מה אתם חושבים על העונה החדשה של כוכב נולד? יש כבר פייבוריטים? הצעות למשתתפים בגמר? הערות? בא לי לשמוע את דעתכם... אז דברו. אני בכל אופן חושבת שיחסית להתחלה העונה הרבה יותר טובה מהקודמות, האודישנים קורעים מצחוק, המתמודדים ממש טובים ושרים קצת יותר מבלדות משעממות סגנון סקעת ונינט. פייבוריטים- רפאל מירילא. אחריו ג'קו אייזנברג, ונירית מיליס (מפ"ת כבוד) ומאור פיניה, ודוד (סלם נראה לי) הצרפתי, ומאיה (שם יפה) רוטמן, ונדב יהלומי, ו... טוב, יש מלא טובים, אז קיצר רפאל הכי. בגמר: מקום 1- רפאל. מקום 2- ג'קו. מקום 3- נירית. או אולי מאור, עוד לא החלטתי. הערות? *כל הקהל בתוכנית מורכב מהתיכון של נדב. שיתמכו בו, אין בעיה, אבל הצעקות קצת מעצבנות, ושיניחו לגל אוחובסקי. *רפאל צריך לשיר את 'זכיתי לאהוב' או את 'האם להיות בך מאוהב' של אביב. *גל אוחובסקי חמוד ומדליק, אחת הסיבות הטובות יותר לראות כוכב נולד. *בבקשה שיוציאו לרדיו גרסאות של 'נרדם על החולות' של ג'קו, ושל 'שיר לכוכב נולד' של רפאל. *ג'קו שר את 'יקירתי' הרבה יותר טוב מהמבצע המקורי (אסף אמדורסקי לא?). *צפייה בעונה הזו גורמת להתמכרות. תיזהרו. אני כבר נפלתי. אני יודעת שאני משועממת, אבל נורא התחשק לי. תורכם?