עונהה על הראשון לבנתיייייםם
שאלון 1: שם: שיר גיל: 13 מקום מגורים: פתח תקווהה!! צבע אהוב: ורודדד שיר שאתה מזדהה איתו נורא: עתה עליי שומררר
סתם סתאםםםם שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: איכססססס יש מלאאאא חיה אהובה: אין כזה דבררררר
סגנון מוזיקלי:
?? מנגן על (אם בכלל..): פסנתרררר
"כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": שחקנית אוליייי לא ידועתתתתת
ריח אהוב: ריח מנטההה קיח של השמפו הכחול של נקה שבעעעעע
הזכרון הראשון מהילדות: וווווואיי יש ליי מלאאאא אני זוכרת שנפלתי מהביתן בגן ופתחתחי את הלחי והגננת צעקה עלייייי
צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: כתוםם!! פרי אהוב: איכסססססססססססססססס
ירק אהוב: איככםםםםםםםםםםםםם
עונה אהובה: קיץץץץ!!
הבגד שהכי כיף ללבוש: גופיהה ומיכנססס של הנסס או כמו של הנסס
הצבע שאני לובש הכי הרבה: ורוד ותכלת וכחולללל משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: פוללללל
תוכניות להיום: אמממממ לא יודעת עכשיו חזרתי מהצופיםם וו היום בערבב יוצאים כאילוווו חוץ מיזהה כלוםם כי אני יחזדורר מאוחרר מה נישאר כבר?? ספר טוב שקראתי לאחרונה: חחחחחחחח הספר האחרון שקראתי היה הבכיתה ב'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
סרט טוב שראיתי לאחרונה: אמממ לא יודעתתתת אבל אבא שחור לבן מומלץץץ!!!
תישאלו גם את איילהההה!!!!
משקה אהוב: דיאט קקולה
אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:
מתי יש לי יומולדת: 8.8.88 סתעםםםםםםםםםם חחחחחחחחחח 8.8.93 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: פלאפון של סלקום דורק שלישייייי
בכיףףף מישהו רוצה להביא לי אולייי???
ההופעה הכי טובה שהיית בה: לא זוכרתתתת חחחחח אולי הפסטיפ"ת?? להקה טובה ששמעת בזכות חבר: בלאק אייד פיזז!! וואי ייש להם שירים מושלמים פשוטטטט
המקצוע הכי מעצבן: איכססס יש מיקצועע שהוא לא מעצבןן??? אבל הכי מעצבבןן זה היסטריה מתמטיקה ואנגליתתתת
המקצוע הכי משעמם: אנגלים מתמטיקה והיסטוריההה אהה וספרות ולשון והבעההההההההה
המקצוע הכי מעניין:
????? יש כזה דברררררר?? האם עברת אי פעם על החוק: אמממממ כןן אולי על החוקק שאסורר להרעישש ולהישתגעעע ולחבר רמקולים למכונים באמצעע הרחוב אחרי 11 בלילהההה חחחחחחחחחחחחח אני עוברת על זהה פעמיםם בשבועעעעעעעעע לא לבדד אבלללל!!!!!!!!!!!!
ספרת מזל: 6 ספרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
מיספרר יותר קללל!!!
משחק ילדים אהוב: וואי יש מלאאאאאאאא לא זוכרתתת
זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: מהיסודיי??
לא זוכרתתתת זיכרון טוב מבית הספר היסודי: לא יודעתת
מורה בכיתה א: נינה מורה בחטיבה: רונית מורה בתיכון: אני לא בתיכוןןן
אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: אני לא בצבאאאאאא
מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: יש הרבהההה אולי כיפוררר עישנת פעם סמים: לאאאא
עישנת פעם סיגריות: גם לאאאאא
הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: בעצמיייי??
איך מרגישים את זהה??
מה הרגש האנושי החזק ביותר? מאיפה ליי..??