אביחי 33

New member
../images/Emo23.gif

מתוקים! אני מצטער אם ההודעה מיותרת ולא משורשרת אבל פשוט הייתי חייב לכתוב לכם אותה ממש רגע לפני השינה[אל תדאגו כבר מחר אני אגיד ליאיר שישרשר אותה.] אם אתם שואלים לגבי השעה, כן גמאני לא מבין מה אני עושה בשעות לא שעות כאלה אבל הייתי חייב לכתוב לכם על זה,רגע לפני.. היום(15/6) בשעה 2 וחצי הבגרות השלישית והכי קשה אפשר לומר תתבצע אצלי-בגרות בהיסטוריה. מחר אני אקום בהסעות לבית הספר ואנצל את ה 5 וחצי שעות הללו עד הבגרות ללמידה וחרישה סופיים. אני מרגיש צורך לכתוב לכם ממש רגע לפני הבגרות שכ"כ ציפיתי לה, משום שרק ממכם אני יכול לשאוב את הכוח להצליח, רק המחשבה שאתם כאן מתחזקים,מפעילים וממשיכים לאהוב בפורום זה רק יותר מחממם לי את הלב
אז זהו, אני פורש למיטה כדי לנסות כמה שיותר מחר להיות רענן, זהו, כבר ב 4 אני אהיה מאחורי זה :] כידוע לכם, אני בפון תמיד מוכן לשמוע איחולי בהצלחה עד השעה 2
אוהב
אביחי

../images/Emo32.gifלסופ"ש

שמתי 2 שאלונים מפורום שאלונים וסקרים..תודה להם.. תהנווו..תעשו חיים בשבת תנצלו את זה..:]] שתהיה שבת שלום לכולםםם.. שאלון 1: שם: גיל: מקום מגורים: צבע אהוב: שיר שאתה מזדהה איתו נורא: שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: חיה אהובה: סגנון מוזיקלי: מנגן על (אם בכלל..): "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": ריח אהוב: הזכרון הראשון מהילדות: צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: פרי אהוב: ירק אהוב: עונה אהובה: הבגד שהכי כיף ללבוש: הצבע שאני לובש הכי הרבה: משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: תוכניות להיום: ספר טוב שקראתי לאחרונה: סרט טוב שראיתי לאחרונה: משקה אהוב: אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: מתי יש לי יומולדת: מתנה שהכי היית רוצה לקבל: ההופעה הכי טובה שהיית בה: להקה טובה ששמעת בזכות חבר: המקצוע הכי מעצבן: המקצוע הכי משעמם: המקצוע הכי מעניין: האם עברת אי פעם על החוק: ספרת מזל: משחק ילדים אהוב: זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: זכרון טוב מבית הספר היסודי: מורה בכיתה א: מורה בחטיבה: מורה בתיכון: אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: עישנת פעם סמים: עישנת פעם סיגריות: הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: מה הרגש האנושי החזק ביותר?: שאלון 2: זכר\נקבה: גיל: באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? אתה מתקשה להירדם? עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה... האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? האם אתה מסוגל להירדם עם אור? האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? האם אתה ישן עם מנורת לילה? אתה מתעורר באמצע הלילה? אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? - שאתה צמא? - שאתה חייב לשירותים? האם אתה זוכר חלומות שלך? מה מעיר אותך בבוקר? באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? האם קל לך להתעורר בבוקר? כמה שעות אתה ישן ביממה? אתה אוהב לישון? תהנו..אני יענה עוד מעט!:]] ביי לכולם שבת שלום והמון נשיקות וחיבוקים..

עונה..

שאלון 1: שם:חן גיל:12 מקום מגורים:צפון צבע אהוב:ורוד שיר שאתה מזדהה איתו נורא:לא יודעת.. שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:שירים של בריטני חחח לא סובלת אותה חיה אהובה:כלב סגנון מוזיקלי:הכול.. מנגן על (אם בכלל..):טרבוקה "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":זמרת ריח אהוב:של הבושם "הפנוטיק" הזכרון הראשון מהילדות:המון.. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:ורוד פרי אהוב:ענבים ודובדבנים ירק אהוב:חסה עונה אהובה:קיץ הבגד שהכי כיף ללבוש:ג'נס הצבע שאני לובש הכי הרבה:ורוד משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:חצילים תוכניות להיום: ספר טוב שקראתי לאחרונה:לא זוכרת.. אני לא קוראת הרבה סרט טוב שראיתי לאחרונה:ימים של אהבה משקה אהוב:ספרייט אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:בגיל 12 עשן?!?! מה אני חשישניקית חחחח מתי יש לי יומולדת:7.10 מתנה שהכי היית רוצה לקבל:מחשב נייד ההופעה הכי טובה שהיית בה:של אגמי ביום העצמאות
להקה טובה ששמעת בזכות חבר:אף אחת המקצוע הכי מעצבן:גאוגרפיה המקצוע הכי משעמם:היסטוריה המקצוע הכי מעניין:הפסקה חחחח אף אחד מהמקצועות האם עברת אי פעם על החוק:לא... ספרת מזל:לא יודעת .. משחק ילדים אהוב:מחבואים זכרון מגעיל מבית הספר היסודי:שראיתי חתולה מתה בבית ספר איכססס זכרון טוב מבית הספר היסודי:לא יודעת.. מורה בכיתה א:שרה מוזס מורה בחטיבה:אני השנה עולה לחטיבה מורה בתיכון: אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:חורף עישנת פעם סמים:לא... עישנת פעם סיגריות:בחים לאא הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:לא מה הרגש האנושי החזק ביותר?:מאיפה לי? שאלון 2: זכר\נקבה:נקבה גיל:12 באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה?לא יודעת תמיד שעה אחרת אתה מתקשה להירדם?לפעמים עם מה אתה נירדם? עם עצמי חח האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון?לא האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך?כן האם אתה מסוגל להירדם עם אור?לא האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך?יושנת עם הכרית ולפעמים מעיפה אותה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון?מצחצחת שיניים האם אתה ישן עם מנורת לילה?לא אתה מתעורר באמצע הלילה?כן ,לפעמים אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל :שאני חולמת על המורה שלי חחח - שחלמת חלום רע?כן - שאתה צמא? - שאתה חייב לשירותים? האם אתה זוכר חלומות שלך?כן מה מעיר אותך בבוקר?הפלאפון באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר?לפעמים עצבנית מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר?איזה באסה ללכת לבית ספר חחח מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם?בא לי להישאר בבית מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם?אומרת בוקר טוב להורים שלי האם קל לך להתעורר בבוקר?כן כמה שעות אתה ישן ביממה?תלוי אתה אוהב לישון?ברור

../images/Emo124.gifפורטל הפורומים לנוער של היום

פורטל הפורומים לנוער של היום מחפש אותכם מנהלים משגיחים בעלים גולשים וכ'ו
רוצים לנהל להשגיחי וכ'ו לחצו פה http://777.Drix.co.il תרשמו למערכת פורמים צרו איתי קשר במסרים הוא במסנג'ר שלי [email protected] הוא בהיימל שלי [email protected] הוא באיסי שלי (אני פחות באיסי יותר במסג'ר)
אז כנסו עוד היום לפורטל הפורומים לנעור של היום
לינק בעברית חח קישור http://777.Drix.co.il

yair hazout

New member
../images/Emo32.gif

דברים שלא קשורים לפורום, של כל השבוע ושל תחילת השבוע לכאן

עונה על שאלון 1

שם: ספיר גיל:13 מקום מגורים: פתח תקווה צבע אהוב: ורוד שיר שאתה מזדהה איתו נורא: ואת הראל סקעת שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: הוא בחיי עושה לי זכרונות רעים על רן ונינט חיה אהובה: דולפין סגנון מוזיקלי: רוק מנגן על (אם בכלל..): כלום אבל אני רוצה ללמוד גיטרה "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": שחקנית או זמרת אבל אינמצב אני נשמעת כמו .. לא משנה ריח אהוב: בושם היפנוטיק פוייזן (אין לי מושג איך כותבים את זה) הזכרון הראשון מהילדות: שפגשתי את שיר בגן חח צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: ורוד מאוד פרי אהוב: דודבנים ירק אהוב: מלפפון עונה אהובה: חורףף הבגד שהכי כיף ללבוש: חצאית מיני הצבע שאני לובש הכי הרבה: ורוד ושחור משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: מנגו תוכניות להיום: לראות השיר שלנו, מועדון לילה וכוכב נולד ספר טוב שקראתי לאחרונה: השמינה 1 סרט טוב שראיתי לאחרונה: לא ראיתי בזמן האחרון ברט אבל ימים של אהבה משקה אהוב: קולה אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: חס וחלילה מתי יש לי יומולדת: 22.7.06 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: שנינט ורן דנקר יחזרו ההופעה הכי טובה שהיית בה: שיר נולד עם נינט להקה טובה ששמעת בזכות חבר: בלאק אייד פיז המקצוע הכי מעצבן: מתמטיקה המקצוע הכי משעמם: מתמטיקה המקצוע הכי מעניין: תנ"ך האם עברת אי פעם על החוק: לא ניראה לי... ספרת מזל: 6 משחק ילדים אהוב: מונופול זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: שחברה שלי התעלפה זכרון טוב מבית הספר היסודי: החברים המהממים שלי מורה בכיתה א: מה איתה? איך קוראים לה? אם כן: נינה מורה בחטיבה: כנ"ל: טל מורה בתיכון: כנ"ל עוד לא הגעתי אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: עוד לא.. בעזרת השם עוד 5 שנים חח מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: אחרי החגים עד חנוכה שלומדים חודשיים ברצף בלי חופשים כמעט עישנת פעם סמים: חס וחלילההההההה עישנת פעם סיגריות: חס וחלילההה הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: לא ניראה לייייייי מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אהבה

חלי 66

New member
חחח יפהה זהה

עשיתי כזה סתם יצא לי 83 ומאמי להבא תשרשרי חבל לפתוח הודעה חדשה

TOUSH

New member
יצא לי 100 זה אומר שאני חכמה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

חחחח

ספיר יפה שליייייייייייייייי

הרגת אותיייייי מפגרתתתתתתתת חחחחחחחחחח הכי כיף ללבוש חצאית מיניי?? מתי בפעם האחרונה לבשת חצאית מיניי??
וזיכרוןן החברים המהממים שליייייייי
לייק דהה כפרעליךך ספירררררר חחחחחחחחחחחחחחחחחחח וששני היתעלפהההה
וואי יאימאלהה ניזכרתי בזה עכשיווו חחחחחחח

אהה.. כתבתי חצאית מיני?!

חחחח אז את יודעת שזה היה בצחוק.. מתקנת בשבילך.. הכי כיף ללבוש גינס עד הברך וגופיהההההההההההה

למעלה