עונה על שאלון 2

זכר\נקבה: נקבה גיל: 13 באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? 12 אתה מתקשה להירדם? כן עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה...: טלוויזיה האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? לא האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך?כן האם אתה מסוגל להירדם עם אור? לאאאאאא פעם לא יכלתי בלי אור האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך?ישנה עם כרית מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? רואה השיר שלנו האם אתה ישן עם מנורת לילה? לא אתה מתעורר באמצע הלילה? כן... תמיד אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? לא - שאתה צמא? אולי - שאתה חייב לשירותים? גם אולי האם אתה זוכר חלומות שלך?כן מה מעיר אותך בבוקר? שעון או אמא שלי באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? לפעמים טוב לפעמים לאאאא מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? נינט ורן ועל הבצפר והחברות שלי מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? בוקר טובבבבבבבב מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? לפעמים כותבת שירשורי בוקר טוב פה ובפורום של נינט טייב חח האם קל לך להתעורר בבוקר? לאאאא כמה שעות אתה ישן ביממה? 6/7 אתה אוהב לישון? כןן אבל אני לא מצליחה להירדם אם זה לא בלילה ולפעמים גם לא בלילהההההה מה זה השאלות האלה? חח

ספירררררררר../images/Emo12.gif

יש לי עודד שאלהה בנושא הזה בשבילךךךךךך?????? אבל תעני עליהןן ברצינות - איך שיר ישנה בלילה? - כמה שיר זזהה בלילה? -כמה שיר לוקחת את השמיכה בלילה? יותר נכון כמה שמיכה היא משאירה למי שישן איתה - מה שיר אומרת מתוך שינה? - איך שיר ניראת שהיא קמה בבוקררררר אההההה ושאת עונהה על זהה תתייחסיי לאיך שישנתיי אצלךך עם החברותת נניראה לי פעם האחרונהה אהה ואל תיכתבי לפי מה שהם אמרוו לפי מה שאת חושבתתתת וספירר שכתבת שאם חושבת על החברותתתת....... את חושבת עליייי??

עונה לך חעחחעעעעעעעעע ../images/Emo6.gif

איך שיר ישנה בלילה? ישנה מעולה ולא מתעוררת בכלל אלא אם כן מעיפים עליה כריותתת חיחחי
נוחרת
כמה שיר זזהה בלילה? מתי את לא זזה?!
כמה שיר לוקחת את השמיכה בלילה? יותר נכון כמה שמיכה היא משאירה למי שישן איתה.. לא משאירה בכלל ובחורףף זה הכי נוראאאאא
מה שיר אומרת מתוך שינה? נחשו באמת מה שיר חולה על אגמי אומרת מתוך שינה.. ישנתי אצלה לפני כמה ימים והיא אומרת: "אגמי, אגםם.." וכאלההה
איך שיר ניראת שהיא קמה בבוקררררר: לא כזה נוראאאאאאאא
או אולי בעצם כןןן חיחחיייייי וברור שאני חושבת עלייך!!
אז על מי אני יחשוב? על טל אהרוניייייי?! חעח
כפרעלייך אוהבת אותך

סספפפפפפפירררררררררר

חחחחחחחחחחחח אני נוחרתתתתתתת?????? חכי שתישמעיי את רותםםםםם!!! בטיול כוכב שהיא הלכה לישוןן כל הגדוד הוציא פלאפונים והקליטו אותההההההההה!!!! חחחחח אהההה וספירר ניזכרתיי בזהה ביגלל שחנגל אמרהה שכולם יבואו אליה היוםם ובסוףף יש לה אורחים איזה מפגרת היאאאאאאאא!!! ופשוט אמרתי שאם את גם באה אז אז בטח תישני אצלייי
ביגלל זה ניזכרתי

../images/Emo12.gifשירררררר ../images/Emo12.gif

שמעתי את רותם נוחרת
שישנו אצל חנגל בכיתה ו' לפני הצופים
חעחחע
לא יכלתי לישון בגללה
את לא זוכרת שלא נרדתי?
אבל כאילו את לא נוחרת?
את נוחרת מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
לא יותר ממני אבל הרבה

אשכרהה שלא נדבר עליך!!!../images/Emo3.gif

מתי הלכנו לישון אצל חנגללללל??
?? אני זוכרת משוו כזהה חחחחחחח אהההההההההה שישנו בחוץץץץץ!!?? ביגלל שביטלו לנו א הטיולללל?? את מדברת על זהה שעינבר העירה אותי באמצעע הלילה והיא כזה אמרה ליי שיררררררר כולם עברו מקוםם רק אנחנו פהההה בואי נעבורר גםםםםם אז אמרתיי להה איך לי כוח אני נישאר5ת פהההה פתאום אני שומעתת מעל הראש שלי חתולהה
ממש מעל הראשששש קמתיי בצעקהה צרחתיייייי אההההההההההההההההההההההההההההההההה!!! ואז קמתיי ועברתיי מקוםם

עונה לראשון בינתיים!../images/Emo204.gif

שם: הדס גיל: 14 וחצי מקום מגורים: רמת גן צבע אהוב: הכל אבל בעיקר כחול ולא צהוב
שיר שאתה מזדהה איתו נורא: ואת
שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: על הדבש ועל העוקץ
חיה אהובה: דולפין
סגנון מוזיקלי: אמממ קליט
מנגן על (אם בכלל..): כלום
"כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": מאלפת דולפינים ורואת חשבון
ריח אהוב: אמממ של האוכל של אמא ביום שישי
הזכרון הראשון מהילדות: שאבא קרה לי אוצר
צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: לבן:] פרי אהוב: מנגו
ירק אהוב: גמבה
(אדומה:]) עונה אהובה: חורף:] הבגד שהכי כיף ללבוש: אממ סתם בבית גופיה ובוקסר... הצבע שאני לובש הכי הרבה: אמ שחור מתאים לכל הצבעים:p משהו שאכלת ולא תאכל יותר בחיים: אמממ בזין נראלי שקוראים לזה ככה
, זה בצק ככה מגעיל
תוכניות להיום: שבת חברות:) ספר טוב שקראתי לאחרונה: "קודם כל תירגעי" של שירי צוק:] סרט טוב שראיתי לאחרונה: יש לה ביצים:p משקה אהוב: קולה:] (איך לא:]) אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: NOT
מתי יש לי יומולדת: אממ עוד שלושה חודשים בול:] מתנה שהכי היית רוצה לקבל: אממ יש לי מתנה שלא קונים בכסףף ואני מעדיפה לשמור את זה לעצמי:p ההופעה הכי טובה שהיית בה? לויודעת מזמן לא הייתי בהופעות:p להקה טובה ששמעת בזכות חבר: הגיים בויז בזכות עותה:p המקצוע הכי מעצבן: אנגלית ללא ספק:] המקצוע הכי משעמם: אמממממ משעמםם:p, לויודעת אם אני באמת מקשיבה בשיעור אני מגלה בתעניינות אזז... המקצוע הכי מעניין: היסטוריה:p וביולוגיה:p האם עברת אי פעם על החוק: אממ נסעתי עם אבא ואז בטעות עברנו באדום (עם האוטו:p) ספרת מזל: 13 משחק ילדים אהוב: קרה קופא:p זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: שהמורה למוזיקה הרביצה לי:] זכרון טוב מבית הספר היסודי: שהעיפו אותה ^^^^ מורה בכיתה א: יפית משו:p מורה בחטיבה: שולי :p מורה בתיכון: אצלנו זה ואתו דבר:]:p אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: בכלא תרצה לבנות
מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: שמתחילה השנה מחדש והחגים מסתיימים:p אז אין מה שינחם אותנו בעוד חופש:p עישנת פעם סמים: כן אבל שששששששששש (בציניות
) עישנת פעם סיגריות: לא:p הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: לא
אע
מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אהבה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את לא רוצה לשמוע על הדבש ועל העוקץץץץץץ חחחחחחחחחחחח שירי צוקק גם כתבה את הנסיכהההה!!!

השאלון השני!../images/Emo204.gif

זכר\נקבה: נקבה
גיל: עוד שלושה חודשים 15:p באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? לויודעת, כל יום משו אחרר..,אם אני עייפה אני הולכת לישון. אתה מתקשה להירדם? לא. עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה...? מחשבות
האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? אממ אני עדיין לא סבתאא:p האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? כן:] האם אתה מסוגל להירדם עם אור? לא:S האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? ישנה איתה:p, אני ישנה מזה מסובך
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? אומרת שמע ישראל:] האם אתה ישן עם מנורת לילה? לא:S אתה מתעורר באמצע הלילה? אממ רק אם השלט של הטלויזיה עלי מתי שאני נרדמת ואז באמצע הלילה אני מרימה את השמיכה והוא נופל לי על הראש
, אז אני מתעוררת ומתחילה לבכות
אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : לספר שוב
? - שחלמת חלום רע?
- שאתה צמא?
- שאתה חייב לשירותים?
האם אתה זוכר חלומות שלך? לפעמם כן ולפעמים לא:p מה מעיר אותך בבוקר? שעון:p באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? של "שיטטט בצפר" מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? אממ רועי:p מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? שיייט בצפר:p מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? אמממ לוקחת בגדים מהארון:p האם קל לך להתעורר בבוקר? איזההה
כמה שעות אתה ישן ביממה? לא יודעת.. לפעמים יותר מדי ולפעמים מעט מדי:p זה תלוי בתקופות:] אתה אוהב לישון? מי לא:p? תודה שיררררררררררררררר:]

פוסה

New member
עונה על הראשון בינתים../images/Emo179.gif

שאלון 1: שם:אפרת גיל:10וחצי מקום מגורים:צפון צבע אהוב:ורוד,כחול
שיר שאתה מזדהה איתו נורא:לפעמים חלומות מתגשמים -של אלה מכוכב נולד 2 שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:ואת-הראל סקעת חיה אהובה:כלב סגנון מוזיקלי:פופ מנגן על (אם בכלל..):מהבצפר.. על חלילית "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":לא יודעת עדיין.. ריח אהוב:סבון הזכרון הראשון מהילדות:אני עדיין ילדה צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:
פרי אהוב:קיבי,קלמניטינה ירק אהוב:אין עונה אהובה:שוקלד
הבגד שהכי כיף ללבוש:בגד גוף הצבע שאני לובש הכי הרבה:ורוד ,אדום ,כתום ,כחול משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:קיש תוכניות להיום:לישון ספר טוב שקראתי לאחרונה:יד הפלא-קסם של חבר סרט טוב שראיתי לאחרונה:מזמן כבר לא ראיתי סרטים משקה אהוב:מיץ\ענבים\תפוזים אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:לאא מתי יש לי יומולדת:5 חודשים בערךך מתנה שהכי היית רוצה לקבל:אממ אני שומרת לעצמי ההופעה הכי טובה שהיית בה:ביום העצמאות במוצקין להקה טובה ששמעת בזכות חבר:אין המקצוע הכי מעצבן:טימתומניקה המקצוע הכי משעמם:תנך המקצוע הכי מעניין:אין האם עברת אי פעם על החוק:לאא ספרת מזל:5 משחק ילדים אהוב: זכרון מגעיל מבית הספר היסודי:אני ביסודי עדיין זכרון טוב מבית הספר היסודי:כ"נל מורה בכיתה א:נאווה מורה בחטיבה:אני לא בחטיבה מורה בתיכון:כ'נל אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:שמתחילים הלימודים עישנת פעם סמים:לא עישנת פעם סיגריות:לא הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:לא מה הרגש האנושי החזק ביותר?:מה

עוד שאלון משםםםםם

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...: אני רוצה להתחתן בגיל...: אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: המספר האהוב עליי הוא...: הצבע האהוב עליי הוא...: האדם שאני הכי אוהב הוא...: חברת הסלולרי שלי היא...: אני חושב שפוליטיקה זה...: ולעומת זאת מוזיקה זה...: את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: המיטה שלי היא בגודל...: מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? מה יש לך על דלת החדר? המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? מה השעה עכשיו? איך השאלון עכשיו? חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) מה החלום שלך לעתיד הקרוב? יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) יש לך זוג נעליים של פומה? שווה את הכסף לדעתך? יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! מה השעה עכשיו? בן/בת??? איזה מזל אסטרולוגי אתה? יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? מתגאים ביהדות? מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? כן/לא ------ סמים סיגריות פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי שיניים כמו של רונאלדיניו כסף כמו של רונאלדיניו שיער כמו של בקהאם שרירים כמו של אבי ביטר צבע כהה(לגוף) צבע בהיר שיניים תותבות ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם פרחות וערסים וודקה נישואים אהבה עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!!

עונה

שאלון 1: שם:חן גיל:12 מקום מגורים:צפון צבע אהוב:ורוד שיר שאתה מזדהה איתו נורא:לא יודעת.. שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:שירים של בריטני חחח לא סובלת אותה חיה אהובה:כלב סגנון מוזיקלי:הכול.. מנגן על (אם בכלל..):טרבוקה "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":זמרת ריח אהוב:של הבושם "הפנוטיק" הזכרון הראשון מהילדות:המון.. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:ורוד פרי אהוב:ענבים ודובדבנים ירק אהוב:חסה עונה אהובה:קיץ הבגד שהכי כיף ללבוש:ג'נס הצבע שאני לובש הכי הרבה:ורוד משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:חצילים תוכניות להיום: ספר טוב שקראתי לאחרונה:לא זוכרת.. אני לא קוראת הרבה סרט טוב שראיתי לאחרונה:ימים של אהבה משקה אהוב:ספרייט אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:בגיל 12 עשן?!?! מה אני חשישניקית חחחח מתי יש לי יומולדת:7.10 מתנה שהכי היית רוצה לקבל:מחשב נייד ההופעה הכי טובה שהיית בה:של אגמי ביום העצמאות להקה טובה ששמעת בזכות חבר:אף אחת המקצוע הכי מעצבן:גאוגרפיה המקצוע הכי משעמם:היסטוריה המקצוע הכי מעניין:הפסקה חחחח אף אחד מהמקצועות האם עברת אי פעם על החוק:לא... ספרת מזל:לא יודעת .. משחק ילדים אהוב:מחבואים זכרון מגעיל מבית הספר היסודי:שראיתי חתולה מתה בבית ספר איכססס זכרון טוב מבית הספר היסודי:לא יודעת.. מורה בכיתה א:שרה מוזס מורה בחטיבה:אני השנה עולה לחטיבה מורה בתיכון: אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:חורף עישנת פעם סמים:לא... עישנת פעם סיגריות:בחים לאא הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:לא מה הרגש האנושי החזק ביותר?:מאיפה לי? שאלון 2: זכר\נקבה:נקבה גיל:12 באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה?לא יודעת תמיד שעה אחרת אתה מתקשה להירדם?לפעמים עם מה אתה נירדם? עם עצמי חח האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון?לא האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך?כן האם אתה מסוגל להירדם עם אור?לא האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך?יושנת עם הכרית ולפעמים מעיפה אותה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון?מצחצחת שיניים האם אתה ישן עם מנורת לילה?לא אתה מתעורר באמצע הלילה?כן ,לפעמים אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל :שאני חולמת על המורה שלי חחח - שחלמת חלום רע?כן - שאתה צמא? - שאתה חייב לשירותים? האם אתה זוכר חלומות שלך?כן מה מעיר אותך בבוקר?הפלאפון באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר?לפעמים עצבנית מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר?איזה באסה ללכת לבית ספר חחח מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם?בא לי להישאר בבית מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם?אומרת בוקר טוב להורים שלי האם קל לך להתעורר בבוקר?כן כמה שעות אתה ישן ביממה?תלוי אתה אוהב לישון?ברור

עונה לשאלון 1

שאלון 1: שם:פטרי
גיל:13.5 מקום מגורים:ת"א צבע אהוב:כחול\תכלת שיר שאתה מזדהה איתו נורא:אממממממממ...לא דעתתת..
שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:לא עולה לי עכשיו בראששששש
חיה אהובה:כלבלבלבלבלבלב
ןדולפין
סגנון מוזיקלי:הרבה מנגן על (אם בכלל..):לע מנגנתת בכלל "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":"מזכירה"
ריח אהוב:אמאמאמאמאמאממממממממ...לא דעתת הזכרון הראשון מהילדות:אממ צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:כ-ח-ו-ל פרי אהוב:אביטייייח
ירק אהוב:עגבנייה
עונה אהובה:קיץץץץץץץ[אביב]
הבגד שהכי כיף ללבוש:מכנסס קצרררר[עד הברךךך
] הצבע שאני לובש הכי הרבה:אממממממממ הרבה משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:
ת'אמת לא עולי לי עכשיו בראש..
תוכניות להיום:הולכת לטיייל
ספר טוב שקראתי לאחרונה:ילדה[אלונה פרנקל
] סרט טוב שראיתי לאחרונה:אממממממממממממממממ..לא זוווכרת.. משקה אהוב:מיים..
אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:הא
[לאא מעשנתתת...חס וחסה..
] מתי יש לי יומולדת:25.11.1992 מתנה שהכי היית רוצה לקבל:לא דעתתתתתת ההופעה הכי טובה שהיית בה:לא זוכרת להקה טובה ששמעת בזכות חבר:אממממממממממ לא עולה לי.... המקצוע הכי מעצבן:פיזיקה... המקצוע הכי משעמם:פיזיקה\ביולוגיה המקצוע הכי מעניין:אמממ..לא נראה לי יש כזההההההה האם עברת אי פעם על החוק:לעעעע ספרת מזל:11 משחק ילדים אהוב:מחבואים.. זכרון מגעיל מבית הספר היסודי:אין..
זכרון טוב מבית הספר היסודי:יששש אבל המוון אין לי כוח לכתוב הכללל
מורה בכיתה א:נורית... מורה בחטיבה:[כיתה ז']ריטה[כיתה ח']ענת מורה בתיכון:----------------עדיין לעעע
--------------------- אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת:עדיין לעעעעעעע מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:לא דעתת עישנת פעם סמים:לעעע עישנת פעם סיגריות:לעעעעעע הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:לעעעעעעעעע מה הרגש האנושי החזק ביותר?:לא יודעתתתתתתת

עונה לי..:]]

שאלון 1: שם:שיר,ורוצים להוסיף לי שירה..חחחח..או שירי.. גיל:ביום שלישי אני בת 14..יאיי..:]] מקום מגורים:מרכז.. צבע אהוב:לבן,תכלת,ורדרד.. שיר שאתה מזדהה איתו נורא:לא'דעת אבל אני מאוד אוהבת את השיר חושב עלייה...ואני מזדהה נראלי עם השיר "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא ואין בעולם דאגה כמו דאגה של אמא ואין בעולם שיאהב אותך כמו אמא רק אמא שלך"..וגם על אבא "אבא שלי הוא הכי בעולם ואבא שלי גדול מכולם ורק בשבילי הוא האבא שלי והבטיח הוא לי שהוא רק שלי"חחחחח..מתה על השירים האלה..:]] שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:לא'דעת..חחחח.. חיה אהובה:דולפין..כלב קטןן סגנון מוזיקלי:משו שנקלט מהר..וגם מהיר טיפה.. מנגן על (אם בכלל..):לא מנגנת על כלום.. "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":שחקנית..ודוגמנית.. ריח אהוב:אוכל של סבתא של החגים ובכלל..ואוכל של אמא בשישי.. הזכרון הראשון מהילדות:לא'דעת ישלי המוןןן המוןן זכרונות ילדות!שפתחתי את הסנטר,שהייתי במצפה התת ימי באילת,שנולדה דולפינה וקראו לה דנה ביום שהייתי באילת במצפה הזה..ישלי המון.. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:לבן.. פרי אהוב:אין ממש כזה..תפוח ירוק.. ירק אהוב:גמבה.. עונה אהובה:כולם..במיוחד קיץ וחורף.. הבגד שהכי כיף ללבוש:ג'ינס וגופייה..או טייצ'..ופיג'מהה..חחחח הצבע שאני לובש הכי הרבה:ישלי כל מיני.. משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:כבד אני לא ממש אכלתי כי זרקתי את זה בשניה הראשונה..בכל זאת בחיים לא יגע בזה.. תוכניות להיום:לא'דעת..אני קצת חולה..:[[ ספר טוב שקראתי לאחרונה:לא קראתי ממש..חחח..אני מתחילה לקרוא סדרה של קיץ אחד ביחד.. סרט טוב שראיתי לאחרונה:טיטאניק..הוא ישן אבל לפני כמה זמן ראיתי אותו וכל כך נהנתייי..ראיתי בדי וי דיי..:]] משקה אהוב:קולה..מים.. אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:חס וחלילהה.. מתי יש לי יומולדת:יום שלישי.. מתנה שהכי היית רוצה לקבל:לא'דעת...ההורים שלי יודעים לבחור לי טוב מאוד! ההופעה הכי טובה שהיית בה:לא'דעת.. להקה טובה ששמעת בזכות חבר:שמעתי את הגיימבוייז בזכות מור חברה שלי..ואת השיר חושב עליה גם בזכות חברה שלי.. המקצוע הכי מעצבן:לא'דעת.. המקצוע הכי משעמם:אם אני מקשיבה לפעמיים מעניין..לא תמיד..אין ממש משעממם.. המקצוע הכי מעניין:אינלי מושגג.. האם עברת אי פעם על החוק:לא.. ספרת מזל:מה???יענו מספר מזל אני חושבת 6.. משחק ילדים אהוב:טאקי,מחבואים,תופסת,קרה קופה עם כל הדודים מלא משחקים.. זכרון מגעיל מבית הספר היסודי:אינלי ממש כזה..אני זוכרת אבל תמיד שאני וחברה שלי יענו היינו רבות בכיהת א' היינו עושות כזה כאילו ברוגז ואז אחרי שניה אומרות בוא נשלים ועושות עם הזרת שולם שולם לעולם ברוגז ברוגז אף פעם ושעה ככה עם האצבעות..חחחחחחחח.. זכרון טוב מבית הספר היסודי:ישלי המוןן..נהנתיי שםם.. מורה בכיתה א:אושרת.. מורה בחטיבה:רחלי.. מורה בתיכון:עוד'לא הגעתי אליו..חחחחח אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת:לא הייתי ישלי עוד זמןן.. מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:לא'דעת הייתה לי תקופה כזאת אבל היא עברה.. עישנת פעם סמים:חס וגראס.. עישנת פעם סיגריות:חס וחלילהה.. הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:מה??לאא.. מה הרגש האנושי החזק ביותר?:אהבה,שנאה..זה רגשות שבשניה יש ביניהם קו כל כך דק שאנשים עוברים בשניות להיות משאתה אוהב לשונא.. שאלון 2: זכר\נקבה:נקבה.. גיל:יום שלישי 14.. באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה?מתי שבאלי ואני עייפה.. אתה מתקשה להירדם?לא.. עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה...לבד..חחחח.. האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון?לאאאא.. האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך?כה..שהייתי קטנה הייתי הולכת בלילה וישנה בין אבא ואמא זה בין שנים לא סתם..חחחחח..כה אני יכולה.. האם אתה מסוגל להירדם עם אור?לא ממש רק במצב חריגג.. האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך?אני עם כרית ונשארת איתהה ואני ישנה מאודדדד מאודד מוזר..חחחחחחחח.. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון?מצחצחת שיניים ואז יושבת במיטה ואם לא נרדמתי אז מסתכלת על התקרה וחושבת ומסתובבת מיליוןן פעם ואז נרדמת..ולפעמיים אני אומרת תפילת שמע ישראל..שאני לא חצי ישנונה כבר.. האם אתה ישן עם מנורת לילה?לא..אבל ישלי.. אתה מתעורר באמצע הלילה?כה..לפעמיים.. אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע?פעם בב.. - שאתה צמא?כה.. - שאתה חייב לשירותים?לא.. האם אתה זוכר חלומות שלך?לפעמיים כן ולפעמיים לא.. מה מעיר אותך בבוקר?ההורים או שעון מעורר שהוא בטלפון ואני מכבה אותו תמיד...חחחח.. באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? בוקר טוב עולם..שיהיה יום טוב אמן! מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר?מה ללבוש?איזה יום יהיה היום? מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם?טובב קמתיי כבר..חחחח..וביי אני יוצאת..חחחחח..אני לא מדברת הרבה בבוקר אני חצי ישנה.. מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם?מחפשת בגדים יפים שיתאימו עם חולצת בצפר ומתלבשת.. האם קל לך להתעורר בבוקר?תלויי מתי ישנתיי.. כמה שעות אתה ישן ביממה?לא'דעת מי סופרר לפעמיים הרבה לפעמיים קצת תלויי.. אתה אוהב לישון?בערךך אני לא מתהה על זה כל יום מחכה רק לישון אבל בסדר..:]]

למעלה