Fairy In Blackk

New member
אני נוסעת לנווה ים!!!!

טוב אני קוראת סמויהה פה... נו בערךךך.... ואממ הייתייי חייבתת לכתוב את ההודעה הזאת >.< אזז אממ גמאני נוסעתת לנווה יםםם
באיזה כיתה את? אני ז' יש סיכויי שנפגשש ואפילו נשחקק אחת נגד השניהה
אזז אמ איזו קבוצה את? אני תיכון מקיף נשר בערך >.<

Winter Blue1

New member
אני גם ז'!!

אז.... אני בר לב כפר סבא. את תראי אותי. לרוב אני אהיה עם מין מכנס גלישה פרחוני עד הברך. וקוראים לי קרן. וברוכה הבאה!!

Fairy In Blackk

New member
ניראא לי שיחקתת נגדנווו

כי אני זוכרת שאיזה כפר סבא שיחק נגדנווו אבל היינוו סתם אפסיות על היום הראשון... ביום השני כבר נצחנו די הרבהה >.< את היית מגישה?? קפטןן? משוו?? אני לא הייתיי לא מגישהה ולא קפטןן >.< סתם מנחיתה מטומטמת שלא יודעת כלום מהחיים שלה >.<

Stinki Winki

New member
כמה בנים מהכיתה שלי יהיו שם../images/Emo13.gif

אחד מהם ממש ממש ממש חתיך
נמנמ. בהצלחה[:

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאני משחקת כדורעף D:

בכיתת כדורעף.. אבל לבי"ס שלי אין תקציב לתת לנו בשביל לצאת לדברים שווים
תהני וספרי אח"כ חוויות

BiDriL

New member
אני כבר לא יכולה לחיות עם עצמי.

כל בן אדם שאוהב אותי,אני פוגעת בו.פשוט הורסת לאחרים את החיים עם האישיות הדפוקה שלי. למה אני צריכה חברים??????????..

broken winges

New member
אוחחח תסתמי עם זה כבר!

אני מצטערת שאני אומרת את זה ככה אבל את בנאדם מדהים ולא מגיע שידברו עלייך ככה ובטח שאת לא תדברי ככה על עצמך. אני לא יודעת מה עשית או מה קרה אבל תאמיני לי שיש דברים יותר נוראים. חברים באים והולכים. חוצמזה כולם עושים טעויות ואם אלו חברים אמיתיים שלך הם ידעו לסלוח לך. מותר לך לעשות כל מה שאת רוצה ומותר לך לטעות.מלא פעמים.אפילו כל הזמן. העיקר שתלמדי את הלקח לעתיד. עכשיו דמייני שאני מחבקת אותך ותעיפי את המחשבות האלו מהראש. :]

נׁעה

New member
יקירה

אני מכירה את ההרגשה שלך, לצערי הרב, וכבר יצא לי לפגוע, הומ, כמעט בכל בנאדם שאי פעם אהב אותי אבל אנשים שבאמת אוהבים אותך, תמיד יאהבו והכל יהיה בסדר, גם איתם, וגם איתך, ואני מדברת מנסיון. באמת.

broken winges

New member
נהדר...

אמא שלי דיברה היום עם הרופא בקשר לאבי. היא לא מסכימה להגיד לי מה הוא אמר חוץ מ"המצב לא טוב." היא אמרה שהיא תגיד לי ולמור כשהיא תגיע הביתה. היא גם לא רצתה שאני אכין סלט כי אין לה תיאבון. ואחותי התעצבנה עליי ועל כולם בגלל הבי"ס המחורבן והיא אמרה שהיא בעומס בגלל הבגרויות ושלא נכנס לחדר שלה. אני מבינה אותה אבל..טוב אני חושבת שאני אצא היום לאנשהו. עם המצב הולך להיות חרא מכל הכיוונים ואין איך להתמודד מותר לי לברוח. חברה שלי הבריזה היום ובאה אליי ואני בכלל לא הלכתי לבי"ס כי אני לא אבוא בשביל שעתיים שמדברות על המונדיאל. סתם חרטה.

../images/Emo24.gif../images/Emo211.gif

אני מקווה שאין לו משהו רציני
אני עברתי את זה פעמיים, אז תתנחמי

broken winges

New member
יש לו דלקת ריאות.

חמורה שהתפשטה עכשיו לכל החזה ואלו חיידקים אלימים. והוא מונשם ומורדם וכנראה שיצטרכו לעשות לו חור בגרון כי צריכים להוציא לו את המכשיר נשימה וזו הדרך היחידה שהוא ינשום. ואחותי פורשת מהלימודים. המצב הכלכלי שלנו שווה לתחת הגדול של שחי. אבל היי,אני אופטימית -_-". מה עברת פעמיים?

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo201.gifאת מתמודדת עם זה ממש

יפה, מעיין. אני גאה בך=] קודם כל, אני באמת מקווה ומאמינה שהוא יחלים מזה, אני מאחלת לכם באמת, הכי הרבה הצלחה ושיברי מהר מהר! יהיה טוב, בסוף את תראי..הכל מסתדר. בקשר לאחותך, איזה כיתה היא? אני לא חשובת שכדי לה לפרוש עכשיו, עוד קצת והיא מסיימת...תמיד יש לחץ אבל אחרי זה עובר מרגישים כל כך הקלה, כדי לה להמשיך, לעשות הכי טוב שהיא יכולה ואז לגמור עם זה..כי באמת זה חלק חשוב בעתיד היא תצטרך את זה. בקשר למצב הכלכלתי, אני מבינה אותך..גם ככה זה אצלי>> אבל כסף בא והולך, מי יודע=]. מעייני, אוהבת אותך המון
, תחזיקי מעמד. תהיי חזקה3>
|חיבוקמוחץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ|

למעלה