תתי 1

New member
רוצה לשתף אתכן שאלה שלא קשורה

לפורום,אך אתן כ"כ תומכות אז רציתי לשתף אתכן, בקיצור הכל התחיל לפני כמה שבועות שהייתי מאוד עייפה סיפרתי כאן את זה בזמנו וסחרחורת תקפה אותי בוקר אחד, ואז נזכרתי שאחרי הלידה אמרו לי בביה"ח להיות במעקב לחץ דם, טוב אז החלטתי שאולי אני צריכה למדוד לחץ דם יש במשפחה שלי הסטוריה של לחץ דם הלחץ דם בסדר אך הדופק מהיר מדי אבא שלי מדד לי לחץ דם ונבהל 120 לדקה (צריך בד"כ 70) טוב הלכתי לרופאה שלחה אותי לא.ק.ג הכל בסדר אך הדופק מהיר שלחה אותי לעשות בדיקות דם הכל בסדר רק הויטמין b12 נמוך והיא נתנה לי כדורי מציצה מתחת ללשון סיפרתי לכן ...ובקשר לדופק המהיר היא שלחה אותי לאקו לב והולטר מישהי כאן עברה את זה ההורים שלי דואגים וקצת מלחיצים אותי ,יש לי 4 ילדים מקסימים ואני לחוצה מזה מה יכולה להיות הסיבה לדופק מהיר?הרופאה נתנה לי כדור ואמרה לי שזה מוריד את הדופק אבל לקחת אותו כשאני מרגישה אבל אני לא מרגישה זה מפחיד להסתובב עם דופק כזה ואני לא נחה רגע עם הילדים...תודה על ההקשבה .

אמא2B

New member
קורס הכנה

הפנו אותי לפורום הזה לגבי קורס הכנה ללידה... מישהי מכירה ויכולה להמליץ על קורס הכנה ללידה פרטי (לי ולבעלי) שמועבר ע"י דולה/מדריכה מאזור המרכז? אני בשבוע 33 ודי בלחץ למצוא מדריכה! תודה רבה!

tunalover

New member
לא יודעת לענות לך אבל - רק בריאות

אולי תנסי לשאול את Tnoki שהיא רופאה. מ ק פ י צ ה

אמא2B

New member
שכחתי לציין...

שיהיה במחיר סביר...ביררתי אצל כמה דולות וכולן ממש יקרות (100 ש"ח ל-3 פגישות...ממש לא לתקציב שלנו) תודה!

וואוו חבל שחיכתם כל כך

בבית חולים בדרך כלל יקשרו בינכם בין דולה אני יודעת שיש כמה פגישות עם דולה עד שמוצאים משהיא שיש בין הזוג לבין הדולה כימיה וכל מתאים ביניכם בכל אופן אני התמהמתי אם קורס בסוף עד שנרשמנו לקורס הכנה והתחיל והיה ממש נחמד אחרי הפגישה ה2 ילדתי (בדיוק בשבוע 37)

efratga

New member
הייתי בדיאדה אבל יקר

לדעתי לא תמצאו במחיר שקבעת - כל פגישה כשעתיים וזה יוצא 15ש"ח לשעה? אולי תעשי את הקורס בבית חולים שהוא זול (או בחינם, לא זוכרת) ותפגשי עם הדולה למפגש אחד וכך יצא לך זול יותר? בדיאדה יכולים להפנות אותך לקבוע פגישה.

אמא2B

New member
סליחה...1000 ש"ח

קבעתי עם דולה (עוד בשבוע 27-28) אך עכשיו עקב מחלה, לא נוכל לערוך שיעורים! חבל, כי היא הייתה נשמעת מקסימה, ומחיר ממש סביר (450 ש"ח ל-3 פגישות) אז אם לעוד מישהי יש עיצות אז בבקשה...

אני עשיתי אצל מיילדת

שמיילדת כבר המון המון שנים! היא מדהימה ומסבירה מעולה! לא זוכרת את המחיר אבל לא היה יקר במיוחד. הגעתי ללידה עם פתיחה של 8 אצבעות וילדתי ממש בקלות אחרי פחות מ10 שעות בלי סיבוכים ואני בטוחה שזה היה המון בזכותה!! אם תרצי פרטים אשלח לך במסר.

וויי. זה באמת לא פשוט.

מה עם הסבתות? לא יכולות קצת לעזור כדי שתוכלי יותר לנוח? נשמע לי שזה קריטי המנוחה הזאת. מה עם הבעל? את צריכה למצוא לך כמה שיותר עזרה כדי לנוח.

תתי 1

New member
הסבתות עוזרות כמה שהן יכולות...

הבעל עובד,הבעיה שאין זמן לנוח הילדים חוזרים מביה"ס שיעורים ,הקטנה מתרוצצת סה"כ הם ילדים נהדרים ועוזרים לי אני לא מרגישה כ"כ עייפה הכדורים של הb12 די עוזרים , סתם העניין שאני מסתובבת עם דופק מהיר מפחידה אותי...

אם הרופא אמר שככה זה,

אז את צריכה ללמוד לחיות עם זה, אבל אל תזניחי את זה. הבריאות שלך מעל הכל. הילדים שלך צריכים אמא...

תתי 1

New member
תודה את צודקת

אני לא אזניח ממש לא קבעתי כבר תור לבדיקות, אני מקווה שהכל יסתיים בכדור פשוט וזהו , כן הילדים שלי צריכים אותי הם דבוקים אלי ,אני כל הזמן סביבם,תודה בכל אופן.

mevav1

New member
אל דאגה...אקו לב זה אאל"ט US של הלב

כאשר את שוכבת על הגב והיא בודקת לך אותו עם זה. הולטר זה מכשיר שמתחבר לגופך עם אלקטרודות ונשאר צמוד לגופך למשך יממה אחת(24 שעות)וזה רושם בקלטת אתפעילות הלב בכל תנאי בו את חיה וכך רואים איך הדופק לב בעת מאמץ ובעת מנוחה ובכל תנאי. אין לכם מה לדאוג. הכי הרבה יש כדורים שיאזנו את דופק הלב. תרגישי טוב וכדאי שתתקשרי לקופה"ח שלך לקבוע תור להולטר כי אצלנו זה לוקח לעתים כמה ימים. כל טוב ושהתוצאות יהיו תקינות. מירב.

תתי 1

New member
תודה לך את ממש מרגיעה

כבר קבעתי תור לאקו ולהולטר יחזרו אלי השארתי הודעה.את מכירה את העניין מקרוב ?

mevav1

New member
אין על מה..וכן,עשו לי את הבדיקות

האלה פעם אחת והן ממש לא מפחידות או כואבות. מה את רוצה לדעת? בכל אופן,לאקו נדמה לי שאין הכנה מסויימת וזה רק אולטרסאונד רגיל רק שמכוון ללב ואת המקום נדמה לי מקבלים במקום,אחרי שמחכים כרבע שעה. ההולטר את באה לקופה,הם מחברים אותך ושלום על ישראל. התשובות מגיעות אחרי כמה ימים אאל"ט.

nubi

New member
הולטר זה מכשיר

שמחובר לגוף, כמו אק"ג והוא מקליט את פעילות הלב ב-24 שעות. זה מצוין לגלות הפרעות קצב כמו VPB ו-APB שהן "פעימות נוספות": הפרעות קצב שמאוד נפוצות אצל צעירים. שוב, זה לא פתולוגי וזה לא מחלה. תעשי הולטר שתוכלי להיות רגועה. לאקו לב (שזה כמו US של הלב) אין הרבה משמעות אם לא חושדים בפגם בלב.

nubi

New member
יש אנשים שיש להם דופק

מהיר וככה זה. זה לא פתולוגי וזה בסדר. אם עברת את כל הבירורים-יכול להיות שככה את ורק עכשיו שמת לב. יש גם הפרעות קצב שמתטאות בדופק מהיר והן עדיין לא פתולוגיות. האם בדקו אצלך את תיפקודי בלוטת התריס? אם כל הבדיקות תקינות-ממש אין לך מה להילחץ. ואם הכדור לא עושה לך טוב-את לא חייבת לקחת, שוב-כי דופק מהיר זו לא מחלה.

mevav1

New member
נובי-אם ככה,קצב לב לא סדיר,זה נורא?

כי יש לי כבר כמה שנים טובות ואומנם אני לא חושבת על זה אבל סתם חוששת שמא עם השנים זה יוחמר....?

למעלה