irashady

New member
אמממ

יש מישהי שלומדת איפור אז היא מסיימת עכשיו והיא ביקשה ממני לבוא להצטלם לתמונות סיום... נו אתה יודע של העבודות שלה כאילו... אז היא עשתה עליי קת ניוסיים לפני... הצילומים עצמם יותר יפים

irashady

New member
הנה כמה

חשוב לציין שאני לא אחראית לבגדים ולא לכלום אז תלונות לא אליי!!

ozshady

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ואגב רק לי הוא מזכיר את ראפ בוי?

slim Den

New member
שאלה על גי ספוט

אוקיי אז בטוח יש כאן אנשים שהולכים לגי ספוט אני כתושב חיפה רק יודע שזה אחד המועדונין החמים בקטע של ראפ אז רציתי לשאול עם יש בגי ספוט ערבים שבהם אנשים יכולים לעשות באטלים ופריסטייל למה אני די מעוניין אז תגידו עם מישהו יודע

Lil M

New member
ככה..

רק בעצמאות יש באטלים ("מלחמת העצמאות") שזוכים בהם בפרס כספי. אם אתה מעוניין להראות מה שיש לך בג'י קודם תוודא שאתה משופשף כי יש שם טובים. אם יש ביקוש לאופן מייק אתה יכול להביא אינסטרומנטל לדיג'יי ומחמש ככה עולים למיקרופון פתוח כל אחד יכול לשיר.. באטלים- תמיד תמיד אני רואה ברחבה בחוץ קבוצה של כמה חבר'ה במעגל מישהו עושה ביט בוקס וישם באטלים לפנים. לך לשם תבדוק תעניין ותבוא כבר ב31 לחודש זה אפטר של הכלא אז הם יופיעו שם. אם באלך להרשם דבר איתי ידיד טוב שלי מיחצן. אמשלי זונה, הייתי.

Lil M

New member
../images/Emo99.gif מתי תבקרו אותי בגטו עמל ב ?

:(... אתם כבר לא אוהבים אותייייייייי!

®NuLy®

New member
../images/Emo45.gifח"ח על היוזמה

למרות שיש לי עוד זמן עד לרשיון אני בהחלט מסכימה איתך

slim Den

New member
כל הכבוד

בתור מישהו שנוהג כבר חצי שנה אני מסכים בהחלט יש הרבה נהגים (בעיקר צעירים) שפשוט לא שמים על כלום, ונוהגים כאילו אין אלוהים

למעלה