../images/Emo203.gifסופ"ש בתפוז../images/Emo43.gifאנשים../images/Emo210.gif

הדוגמן המצליח מייקל לואיס יתארח מחר בשעה 20:00 בפורום דוגמנות. שרשרו לו כבר עכשיו את שאלותיכם בנוגע לעולם הזוהר ולאור הזרקורים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1502&msgid=78118302
ד"ר אורי שוורצמן, פסיכיאטר למבוגרים, מנהל מרפאה להפרעות קשב ורכוז ולהפרעות התפתחותיות אחרות, יתארח בפורום הפרעות קשב ADHD במוצאי שבת בשעה 21:00 ויענה לשאלות הגולשים בנושא הפרעות קשב במבוגרים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=201&msgid=78133754

Under Control

New member
../images/Emo79.gifפורום בון ג'ובי!../images/Emo79.gif

נשמח אם תוכלו להקדיש דקה מזמנכם, לקריאת העצומה להבאת הלהקה The Strokes לישראל, ולחתום על העצומה (כמובן, במידה ואתם מסכימים איתה
) http://www.petitiononline.com/TSI/petition.html (אם תוכלו תרשמו באנגלית, אם תחתמו..)

../images/Emo32.gifדיפיוז בהופעה - רוק סבנטיז!!

להקת דיפיוז בהופעה, רוק סבנטיז עם נגיעות אייטיז, כולם יהיו שם: Deep Purple, Led Zeppelin, Pink Floyd, Cream, Free, AC/DC, Bad Company, Whitesnake, Van Halen, Bon Jovi ועוד רבים רבים!! יום שלישי הקרוב 23.5.06 שעה 22:00, גאים לפתוח את ליין ההופעות ב"אספדה", פאב רוק ומטאל, דרך המכבים 46 ראשון לציון. מחיר כניסה 25 ש"ח בלבד!

eran k 12

New member
טיפה הקשבה

שלום לכם. שמי ערן , אני בן 40 , נשוי ואב לבן ובת בני 13 (תאומים כמובן). בדרך כלל אני אדם רגוע אפילו אולי רגוע מדי ויש אומרים אדיש , אבל בשבוע האחרון משהו הקפיץ אותי. במהלך שבוע אחד נהרגו בכבישים שלנו 18 בני אדם ובנימה קצת צינית .... ח"י בני אדם נהרגו. כבר היו מספרים גדולים יותר והיו שבועות שבהם קציר הדמים היה קטן מזה אבל משום מה השבוע זה תפס אותי. כולנו מכירים את הסיבות שמובילות לתאונות , אי שמירת מרחק , עקיפות לא זהירות , מהירות מופרזת , אי מתן זכות קדימה ועוד ועוד. המכנה המשותף לסיבות האלה הוא כמובן אנחנו הנהגים!!! לא הכבישים , לא המצב המכני של המכוניות .... אנחנו ולא אף אחד אחר. נכון שאפשר לבוא בטענות לשילטונות שיעשו משהו בנדון אבל אף אחד מהם לא יושב מאחורי ההגה שלך אדוני או שלך גבירתי ובטח לא מאחורי ההגה שלי. אין מישהו שיכול לעצור את הטירוף הזה בכבישים יותר טוב מאיתנו. היום החלטתי לעשות מעשה קטן .... בפעם הבאה שאת או אתה מתיישבים מאחורי ההגה ועומדים לצאת לנסיעה הבאה .... אני מבקש מכם לחשוב , לעצור שניה את הנשימה , לספור עד 10 , להחליט שעכשיו אתם נוהגים יותר רגוע , שהיום תהיו טיפה יותר אדיבים כלפי הסובבים אתכם בכביש. בדרך כלל אני כותב בפורום אחר אבל היום אני מעלה את ההודעה הזו ברוב הפורומים של תפוז ואם בדרך זו אני אצליח להגיע לכמה אנשים ולגרום להם לשנות במעט את התנהגותם בפעם הבאה בכביש אני אסתפק בכך. אתם מוזמנים להגיב פה בפורום שלכם , אתם מוזמנים לשלוח אליי מסר , אתם יכולים גם להיכנס לבלוג שלי ואפילו להתעלם .... אני רק מבקש באמת מכל הלב , בפעם הבאה שאתם מתיישבים מאחורי ההגה , אתם יודעים כבר לבד מה צריך לעשות. תודה על תשומת הלב. ערן.

crzy4u

New member
כל מילה בסלע

אני שונאת את הנהגים המפגרים האלה שחותכים אותי, עוקפים אותי על המסלול שלי(
) או באים במהירות ומצפצפים לי כי אני נוסעת במהירות המותרת. והכי הכי מעצבנים אותי הנהגים שמצפצפים לנהגים כי כתוב להם "נהג חדש", או יותר גרוע - "נהגת חדשה" על השמשה האחורית, ומלחיצים אותם בצמתים ובכך יוצרים מצב לתאונה אפשרית (למרות שלאחרונים אני כבר לא שמה לב. שנה של נהיגה חישלה אותי
)

corala

New member
../images/Emo103.gifמצטערת על האוףטופיק, אני

ממש מאוכזבת כרגע
. השקעתי כל כך וכתבתי סיפור לתחרות "החזון שלי לשנת 2025", לכתוב סיפור על העתיד. ולא זכיתי
אני שונאת את זה.

inbal287

New member
../images/Emo201.gif

לא נורא. תמיד יש עוד הזדמנויות, פשוט תמשיכי לנסות ולהשקיע ואני בטוחה שתצליחי.

inbal287

New member
../images/Emo32.gif

כל מה שלא קשור לנושא הפורום - לכאן בלבד. אחרת, הודעות ימחקו ללא אזהרה.

msh196

New member
צישהו יודע

מה קרה לגלריות למה אי אפשר להוסיף תמונות ?

fashasha

New member
פינלנד ../images/Emo72.gif ווהו ענקים אלו

מזל טוב לפינלנד שזכתה והוכיחה לעולם שהרוק חי ובועט. די לקיטש בנוסח צביקה פיק. אנחנו רוצים לרקוד וחזק. אורקים שולטים!!! :)

keroit

New member
הם באמת אורקים ../images/Emo6.gif../images/Emo109.gif

נממ..אני כמעט בטוחה שהשיר שלהם מוגדר כמטאל. מזל טוב לכם יצורים מפחידים
>< ראיתם איך הלהקה נראית?! ועוד לחשוב שבפינלנד היו מחרימים את דונלד דאק כי לא היו לא מכנסיים P= (ספר כזה ששני קנתה)

למעלה