buzzerit

New member
עזרה עם שאלונים-לפני טיול תרמילאות

שלום לכולם, כבר כתבתי פה בעבר, אבל אני זקוקה לעוד קצת עזרה. אני עורכת מחקר במסגרת לימודי באוניברסיטה על התרמילאות הישראלית. אשמח לכל מי שנמצא לקראת טיול שכזה, טיול של יותר מ-3 חודשים, ישלח לי מסר עם המייל שלו ואני אשלח לו שאלון. תודה מראש על שיתוף הפעולה, קרן

janalopa

New member
דרושות תמונות מאתיופיה...!

למי שיש תמונות מאתיופיה: לאחרונה אלינער הוסיפה המון מידע על אתיופיה, אשמח אם למישהו יש תמונות מהמקומות האלו, שנוכל לפרסם באתר, ניתן לשלוח לי באימייל עם ציון שם המקום או פשוט להוסיף באתר: http://www.tripi.co.il/ShowItem.action?item=2320 טיס איסט (מפלי הנילוס הכחול) - Tis Isat אקסום - Axum ארמון מלכת שבא - פארק אזנה - כנסיית מרים הקדושה מציון - St. Mary of Zion השוק - ארמונו וקברו של המלך כלב - הבריכה של מלכת שבא - כתובת אזנה - אתר האסטלות - פארק הרי סמיאן - Simien Mountains אגמי עמק השבר - Rift Valley Lakes גונדר - Gondar ארמונות שושלת פסילידס - Fasilides Castels כנסיית דברה בירהאן סילאסי - Debre Brehan Selassie מרחצאות המלך פסילידס - Fasilides Bath בהאר דאר - Bahir Dar לליבלה - Lalibela כנסיית בתא גיאורגיוס - כנסיית התאומים (גבריאל ורפאל) - כנסיית מיכאל הקדוש (גולגולתא) - כנסיית אבא ליבנוס - Bet Abba Libanos כנסיית מדהאני עלם - Bet Medhanealem בית מרים - Bet Maryam כנסיית עמנואל - Bet Emmanuel וונדו גנט - Wondo Genet אדווה - Adwa אדיס אבבה - Addis Abeba (Addis Ababa) הדואר המרכזי - Central Post המוזיאון של אדיס אבבה - Addis Ababa Museum כנסיית סנטה מריה - Kidist Mariam מרקטו (השוק) - Merkato המוזיאון הלאומי של אתיופיה - The National Museum of Ethiopia המוזיאון לתרבות אתיופית - IES Museum כנסיית השילוש הקדוש - Trinity Church המאוזוליאום של המלך מנליק השני - Menelik Mausoleum המוזיאון לטבע - The Zoological Museum אגם טאנה - Lake Tana מנזר אזווה מרים - Azwa Maryam מנזר אנתוס איאסו - Enthos Eyeso מנזר קבראן גבריאל - Kebran Gabriel וולקה - Welek'a אמבוווה - Ambova המון תודה לכל אלו שעוזרים לנו, גיל אימייל לתמונות - [email protected]

למעלה