../images/Emo210.gifהו, מעייני../images/Emo7.gif
די, אני לא יכולה לראות אותך עצובה. זה כואב לי. את ילדה כל כך מקסימה, וכל כך טובה. אני יכולה להגיד לך את אחד מהאנשים הבני אדם המקסימים, מוכשרים חכמים ואלה שאני הכי אוהבת. אני לא יודעת למה דברים רעים קורים לך, או בכלל לאנשים טובים. אני יודעת, זמנים נראים קשים, גמאני לא במצב הכי טוב. לפני יומיים רציתי להרוג את עצמי. אבל אני ידועת שיש יותר מזה, ואני יודעת שתמיד אומרים שזה יעבור, אבל זה לא יעבור אם לא תעשי משהו בשביל שזה יעבור. תמשיכי להוציא ציונים טובים, תעברי את הגיל המחורבן הזה ובשלב מסוים תתגברי על הכל, ותעשי הכל כדי שהיה לך טוב, אל תעשי דברים או תהיי בחברת אנשים שלא גורמים לך להרגיש טוב. ובקשר לאהבה, מי לא פטתי? כולנו רוצים לדעת שמחכה לנו אהבה, כי אם לא נאמין ככה האהבה אף פעם לא תבוא. אם לא נאמין באהבה ונאמין באשליות היא תתרחק ממנו. את צריכה תמיד להאמין וליזום כדי שזה יקרה. אז אני רוצה שתמיד אבל תמיד תזכרי- אולי עכשיו הכל נראה רע, אבל את יכולה לעבור את זה, כי יש אנשים שאוהבים אותך. וכי את מדהימה ואת חזקה ואת יכולה לעשות את זה. אל תפחדי מהעתיד, תתני לו לבוא כמו שאת, ורק את רוצה. אני אוהבת אותך המון, פשוט המון ואני לא יכולה לראות אותך סובלת.
333333333333333333333333>