broken winges

New member
יש מצב שטריגר אני כל כך סתומה שאני

אף פעם לא אדע אם זה טריגר או לא.. בא לי להתפגר אלוהייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אאאאאאחחחחחחח פשוט לצעוק מלא,לכתוב מלא. נמאס לי כבר מהההההההההההכל! נמאס לי נמאס לי נמאס לי!!!!!!!!!!!!!! מהבי"ס המחורבן שלא מבין כלום, מהתקופה העוד יותר מחורבנת הזו שלא עוזבת אותי מכיתה ה' כבר, מזה שאני כל כככככך פתטית בנוגע לאהבה, אין לי חיים משלי,אמא שלי לא נמצאת,אני כזו לא שייכת ונואשת. נמאס לי להיות לא מודעת ושאחר כך יצעקו עליי,נמאס לי שכל מה שאני עושה זה רע ושאם יש משהו שאני רוצה מאודדדד הוא א-ף פ-ע-ם לא קורה. ג'יזס. אין לי סיבה אחת להמשיך לחיות בשיגרה הזו ואני יודעת שאני אף פעם לא אתאבד. זה פשוט נורא לחיות בכזה חרא עם רצון תמידי להחנק למוות ולדעת שאתה אף פעם לא תעשה את זה. אפילו ההנאות הקטנות לא מהנות. די ה' תוציא אותי מפה. אח

אני לא מבטיחה סתם../images/Emo211.gif

רק שתדעי, תמיד בתקופות רעות מתגלה משהו חדש וטוב. לפני שנה בערך המצב שלחי היה גרוע: הייתי אחרי הטרדה מינית, ילד שהייתי מאוהבת בו ועזרתי לו בסבלנות להתאקלם במרכז מחוננים דחה אותי בצורה הכי מגעילה שאפשר לתאר(גיליתי גם אילו חברות טובות יש לי, כי הסתומות אמרו את זה לכל הכיתה><), והמצב החברתי שלי היה מתחת לכל רמה. אבל את יודעת מה עוד קרה? גיליתי את הפורום
ובאמת, את ילדה מתוקה וחכמה. תאמיני לי שהתקופות האלו עוברות.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifהו, מעייני../images/Emo7.gif

די, אני לא יכולה לראות אותך עצובה. זה כואב לי. את ילדה כל כך מקסימה, וכל כך טובה. אני יכולה להגיד לך את אחד מהאנשים הבני אדם המקסימים, מוכשרים חכמים ואלה שאני הכי אוהבת. אני לא יודעת למה דברים רעים קורים לך, או בכלל לאנשים טובים. אני יודעת, זמנים נראים קשים, גמאני לא במצב הכי טוב. לפני יומיים רציתי להרוג את עצמי. אבל אני ידועת שיש יותר מזה, ואני יודעת שתמיד אומרים שזה יעבור, אבל זה לא יעבור אם לא תעשי משהו בשביל שזה יעבור. תמשיכי להוציא ציונים טובים, תעברי את הגיל המחורבן הזה ובשלב מסוים תתגברי על הכל, ותעשי הכל כדי שהיה לך טוב, אל תעשי דברים או תהיי בחברת אנשים שלא גורמים לך להרגיש טוב. ובקשר לאהבה, מי לא פטתי? כולנו רוצים לדעת שמחכה לנו אהבה, כי אם לא נאמין ככה האהבה אף פעם לא תבוא. אם לא נאמין באהבה ונאמין באשליות היא תתרחק ממנו. את צריכה תמיד להאמין וליזום כדי שזה יקרה. אז אני רוצה שתמיד אבל תמיד תזכרי- אולי עכשיו הכל נראה רע, אבל את יכולה לעבור את זה, כי יש אנשים שאוהבים אותך. וכי את מדהימה ואת חזקה ואת יכולה לעשות את זה. אל תפחדי מהעתיד, תתני לו לבוא כמו שאת, ורק את רוצה. אני אוהבת אותך המון, פשוט המון ואני לא יכולה לראות אותך סובלת.
333333333333333333333333>

אני עצלנית../images/Emo211.gif

אי לכך אני לא מתקשרת
שיתייבש! הכיתה שלי מוזרהD: "יונתן, אתה מחזיר את הכסף?" "כן, במילא איזה קוקסינל אחד חייב לי כסף..." *לירון נכנס* "הוא הגיע! לירון!"

fat luey

New member
חזרתי.../images/Emo13.gif

האמת שכבר ביום שישי, אבל בואו לא נתפס לפרטים. היה בסדר, למרות שישנתי רק שעתיים בלילה. *האמ*ילדיםמפגרים*האמ* אם מישהי תרצה פירוט של מה שהיה בלהבלה [אם כן, הוא יהיה ארוך.
], שתגיד. :] למרות שזה בטח לא יעניין אתכן. ופאק היה לי יום חרא. ובכלל, מצאתי את עצמי שלוש פעמים היום עולה לחדר ומתחילה לשבת על הרצפה ולבכות, פשוט כי אני לא יכולה יותר ככה. דאמ, אני מקווה שהתקופה הזאת תעבור מהר. /:

fat luey

New member
חזרתי מגיחה בידיעת הארץ.

היה סביל. מה קרה? לא יודעת, הדברים הרגילים שממש מעצבנים אותי.

fat luey

New member
אוקיי. [אז חפירה.../images/Emo3.gif]

כתבתי הודעה ממש ארוכה, והבנתי שלא באמת היו יותר מדיי דברים שיגרמו לי להרגיש רע בקשר לטיול הזה. הכל comes down לעובדה שהייתי אאוטסיידרית מוחלטת. כל החברות שלי מחולקות לזוגות של בסט פרינדס, רק אני נדחפת. /:

Mrs Johnny depp

New member
האהאהאהאאה אני!!!11../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

צומיי!!!11 יאא אופיר נוכל להיפגשDD: מסר? מסנג'ר? משו?

behind the masc

New member
גאד../images/Emo2.gif אווףףףףף יכולתי לראות אותך!

פאק פאק פאק הייתי שם מ-10 וחצי עד-5 בבוקר, ולא ידעתי שאת באה..ראיתי משהי ואמרתי כזה"וואי...היא ממש דומה לאוריין
" =( אוף עצוב לי יכולתי לפגוש אותך
איך לא ראית אותי הייתי פרינג צומי אחד גדול

Karin917

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

באתי לכתוב בכותרת "מכבי הפסידו" אבל החלטתי להיות קצת יותר אופטימית אז וויתרתי. עוד לפני 2 דקות הפסקתי לצפות. אבל אני שומעת את ההורים מהסלון... 71-66. ועכשיו 69 למכבי. 3 נקודות מפרידות בינם לבין הניצחון! אבל ניסים לא קורים פעמיים... או שאולי כן? לא, הם לא. [שומעת את יורם ארבל מהטלוויזיה בסלון].

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif*מאושרת*

חיכיתי לרגע הזה, שאני אהיה מאושרתP:. ויש לי 2[?] סיבות: יום שלישי-רוק עצמאות[אביבושששש|סגידה|
]. אמא קונה לי מחשב סוף סוף! מחר היא הולכת, ויום ראשון יס באים להתקין אינטרטנט. יאי^.^ נאמ נאמ מחשב, סוף סוף אני אחשיב את ביתי השני לבית באמת.
ואני מתחילה להרגיש שמשו מתקדם בנוגע..אליו. אבל נו מה אני יודעת אני סתם תמימה מפגרתP: ליל"ט

את לא תמימה ומפגרת../images/Emo211.gif

את סתם מפגרת. להתעלם, אני מוזרה שאני במצברוח טוב. בעצם, אני מוזרה. נקודה.

Karin917

New member
~מופתעת~../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

הייתי בטוחה שכולכן צפיתן במשחק ושתוך דקה האוף יהיה מוצף בהודעות.

אם היינו מנצחים היה מוצף../images/Emo10.gif

אני רק ברחתי מתחת לשמיכה כשהמשחק נגמר
לפחות אני יכולה להגיד שהרוסים כל כך כל כך מכוערים^^

למעלה