Music4Life

New member
בא לכם על...../images/Emo41.gif שאלון ניבה ../images/Emo41.gif ?

חחחחחחחחחחחחח......ככה אתם נוהגים לקרא להם.
אז אוקיי, מהשיעמום של השבס, ישבתי להכין לכם שאלון נחמד ומשעשע (עד כמה שאפשר)
ק-ב-ל-ו
שלום, מה שלומכם?
איזה ערב נעים זה נכון?
אם היתה לכם אפשרות מה הייתם רוצים לעשות השבת?
מתי בפעם האחרונה הייתם בלונפארק, ואיזה מתקנים אתם הכי אוהבים?
האם אתם מאזינים כרגע למוסיקה? אם כן, מה?
האם נהגתם לראות "הדוגמניות", ומה דעתכם על הסדרה?
לכל מי שהיה איתי בשפיים - נכון ששרה היתה מתוקה? (חח שאלה מטופשת)
מה אתם לובשים כרגע?
אם אתם מביטים מהחלון הכי קרוב אליכם עכשיו, מה אתם רואים?
מתכננים ללכת לים הקיץ?
קורה שאתם הולכים ברחוב ושורקים לכם?!
יש לכם אחרים קטנים ומעצבנים? מסתדרים איתם? למי שאין (הייתם רוצים?)
מתגעגעים לשרית?
ציינו הופעה אחת של שרהל'ה שאתם זוכרים אם אתם עוצמים ת'עיניים כרגע
באיזה עיר ההיתם רוצים לגור, אם היתה ניתנת לכם האפשרות לעבור?
"האלופה" - אוהבים או לא?
גם לכם יש מלא יתושים מכוערים בבית כל הזמן??
ויל סמית' בארץ....מה אתם אומרים על זה הא הא??
מי הייתם רוצים שיהיה איתכם עכשיו ברגע זה ממש?
מקום אחרון שהייתם בו בחו"ל :
נושא שלא קשור לשרית שאתם מתענינים בו:
פעם האחרונה שממש נקרעתם מצחוק היתה כאשר...?
מה הסמיילי הכי מטופש לדעתכם מכל הסמיילים שיש לנו פה בתפוז?
אז..מה שלומכם?
ועכשיו?
ועכשיו (חיחיחי)????
אהבתם ת'שאלות המשועממות שלי?! יאללה חלאס...קצר ולעניין כמו שאומרים
שיהיה לנו שבוע של אושר וצחוק
.... אמן אמן אמן

אני עונההה

שלום, מה שלומכם?הכל טוב ברוך השם איזה ערב נעים זה נכון?ביותרר!! אם היתה לכם אפשרות מה הייתם רוצים לעשות השבת?לראות הופעה של שרית.. מתי בפעם האחרונה הייתם בלונפארק, ואיזה מתקנים אתם הכי אוהבים?הייתי לפני שבועיים וחצי אני אוהבת את כל מה שמפחיד! האם אתם מאזינים כרגע למוסיקה? אם כן, מה?כןן..."בין כל הבאלגן"של שריתוש האם נהגתם לראות "הדוגמניות", ומה דעתכם על הסדרה?לא ראיתי את זה.. לכל מי שהיה איתי בשפיים - נכון ששרה היתה מתוקה? (חח שאלה מטופשת) מה אתם לובשים כרגע?פיג'מהה אם אתם מביטים מהחלון הכי קרוב אליכם עכשיו, מה אתם רואים?בינין מתכננים ללכת לים הקיץ?כןן =] קורה שאתם הולכים ברחוב ושורקים לכם?!קרה..זה מפחיד! יש לכם אחרים קטנים ומעצבנים? מסתדרים איתם? למי שאין (הייתם רוצים?)יש לי..כן הם מעצבנים!לפעמים מסתדרים ולפעמים....לא! מתגעגעים לשרית?בטחחח! ציינו הופעה אחת של שרהל'ה שאתם זוכרים אם אתם עוצמים ת'עיניים כרגע לא ראיתי אותה הרה...הופעה שאני זוכרת זה מלפני כמה שנים בשפעיים באיזה עיר ההיתם רוצים לגור, אם היתה ניתנת לכם האפשרות לעבור?ירושליים "האלופה" - אוהבים או לא?יש לי YES גם לכם יש מלא יתושים מכוערים בבית כל הזמן??עדיין לא יצא לי להיפגש איתם..חחח ויל סמית' בארץ....מה אתם אומרים על זה הא הא??הוא בארץ!? מי הייתם רוצים שיהיה איתכם עכשיו ברגע זה ממש?דודה שלי מקום אחרון שהייתם בו בחו"ל :אף פעם לא הייתי בחו"ל נושא שלא קשור לשרית שאתם מתענינים בו:לא יודעת.. פעם האחרונה שממש נקרעתם מצחוק היתה כאשר...?יום שישי שהמורה שלי דיברה ויצא לה זיוף מפחיד כזה...פשוט נקרעתי מצחוק...חחחחחחחחח.. מה הסמיילי הכי מטופש לדעתכם מכל הסמיילים שיש לנו פה בתפוז?זה
אני בכלל לא מבינה מה הקשר בינו לבין בוקס.. אז..מה שלומכם?מצויןן ועכשיו?עדיין.. ועכשיו (חיחיחי)????נפלא! אהבתם ת'שאלות המשועממות שלי?!כן! ניבה שאלון שווה ביותר... שבוע טוב שיהיה לכולנווו..אמן!

Music4Life

New member
יווו שירני הרגת אותיייייייייי

עלק "מה קשור בינו לבין בוקס??"
יואו זה כזה היה מצחיק! גם אני לא מבינה מה הקשר...מישהו מוכן להסביר לי?!

../images/Emo6.gifחחחחחחחחח...

אני אכלתי סרטים בגללו הוא כזה לא ברור!!! גמני מצטרפת לבקשה...מי שהבין מה הקשר שיסביר לי!!!

shai202

New member
הנה שלי....מצאתי לי זמן חיחיחי

שלום, מה שלומכם? כאב ראש קל,חוץ מזה הכל בסדר איזה ערב נעים זה נכון? ממש לא! מתי בפעם האחרונה הייתם בלונפארק, ואיזה מתקנים אתם הכי אוהבים? לפני 4 שנים??? לא זוכררר האם אתם מאזינים כרגע למוסיקה? אם כן, מה? לא...כאב ראש אמרתי.. האם נהגתם לראות "הדוגמניות", ומה דעתכם על הסדרה? אממ נחמדה מאוד...למי שרוצה לדעת הכי אהבתי את נטלי! חיחי זכתה מקום שני! לכל מי שהיה איתי בשפיים - נכון ששרה היתה מתוקה? (חח שאלה מטופשת) חח לא הייתי,אבל אני מאמין שהיא הייתה מתוקההה ואף יותרררר!! מה אתם לובשים כרגע? בגדים??. חחח אם אתם מביטים מהחלון הכי קרוב אליכם עכשיו, מה אתם רואים? את השכנים שלי מתכננים ללכת לים הקיץ? אני מאמין שכן.. קורה שאתם הולכים ברחוב ושורקים לכם?! אממ לא...חחחח אולי לך ניבה! חיחי יש לכם אחרים קטנים ומעצבנים? מסתדרים איתם? למי שאין (הייתם רוצים?) בטח התכוונת אחים,ולא,יש לי אחות גדולה,והלוואי שהיו לי אחים קטניםםםםם מתגעגעים לשרית? אני לא יכול להתגעגע אליה,כי מעולם לא ראיתי אותה,אבל כן! חחחח ציינו הופעה אחת של שרהל'ה שאתם זוכרים אם אתם עוצמים ת'עיניים כרגע? שהיה בחיפה... באיזה עיר ההיתם רוצים לגור, אם היתה ניתנת לכם האפשרות לעבור? תל אביבבבבבב "האלופה" - אוהבים או לא? מאודדד חחח גם לכם יש מלא יתושים מכוערים בבית כל הזמן?? חיחי בבית כן,בחדרי לא! חח ויל סמית' בארץ....מה אתם אומרים על זה הא הא?? מענין את הסבתא שלי! מי הייתם רוצים שיהיה איתכם עכשיו ברגע זה ממש? שריתתתתתתתתתת מקום אחרון שהייתם בו בחו"ל : הולנדד בעעעע נושא שלא קשור לשרית שאתם מתענינים בו: אממ שאלה קשה..הייתי אומר מוסיקה,אבל זה קשור איכשהו לשרית..לא עולה לי לראש משו... פעם האחרונה שממש נקרעתם מצחוק היתה כאשר...? אמממ סרט....ניראה לי..אני מכל שטות צוחק...חיחי מה הסמיילי הכי מטופש לדעתכם מכל הסמיילים שיש לנו פה בתפוז? לא יודע,בקושי שמשתמש,חח אני מתעצל.. חחח השאלות האחרונות.................חיחיח יפה ניבהההה ערב טוב!!!

אני עונה

שלום, מה שלומכם? הכל טוב מה איתך ? איזה ערב נעים זה נכון? נכון אם היתה לכם אפשרות מה הייתם רוצים לעשות השבת? לראות את שרה מתי בפעם האחרונה הייתם בלונפארק, ואיזה מתקנים אתם הכי אוהבים?לפני שלושה חודשים ואני אוהבת את טהגהדה האם אתם מאזינים כרגע למוסיקה? אם כן, מה? שרית חדד למות מאהבה האם נהגתם לראות "הדוגמניות", ומה דעתכם על הסדרה? סידרה ממש יפה לכל מי שהיה איתי בשפיים - נכון ששרה היתה מתוקה? (חח שאלה מטופשת) מה אתם לובשים כרגע? חולצה לבנה ומיכנס צינס אם אתם מביטים מהחלון הכי קרוב אליכם עכשיו, מה אתם רואים? בנינים מתכננים ללכת לים הקיץ? כן קורה שאתם הולכים ברחוב ושורקים לכם?! חחחחחח לא מה אני סלב ? יש לכם אחרים קטנים ומעצבנים? מסתדרים איתם? למי שאין (הייתם רוצים?) מתגעגעים לשרית? ברור ציינו הופעה אחת של שרהל'ה שאתם זוכרים אם אתם עוצמים ת'עיניים כרגע את זאת ביום העצמאות של שנה שעברה באיזה עיר ההיתם רוצים לגור, אם היתה ניתנת לכם האפשרות לעבור? תל אביב עיר הבילוים "האלופה" - אוהבים או לא? כן גם לכם יש מלא יתושים מכוערים בבית כל הזמן?? חחח לא ויל סמית' בארץ....מה אתם אומרים על זה הא הא?? אני אפילו לה ידעתי את זה מי הייתם רוצים שיהיה איתכם עכשיו ברגע זה ממש? מממממממממממ מישהי מיוחדת שלא מדברת איתי
מקום אחרון שהייתם בו בחו"ל : לונדון נושא שלא קשור לשרית שאתם מתענינים בו: מחשבים פעם האחרונה שממש נקרעתם מצחוק היתה כאשר...? במיפגש מעריצים מה הסמיילי הכי מטופש לדעתכם מכל הסמיילים שיש לנו פה בתפוז?
אז..מה שלומכם? מצוין ועכשיו? בסדר ועכשיו (חיחיחי)???? הכי טוב שבעולם אהבתם ת'שאלות המשועממות שלי?! כו אני תמיד אוהבת את השאלונים שלך תמונה פצצה

דרוש1

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

שלום, מה שלומכם? הכל טוב מה איתך
איזה ערב נעים זה נכון?נכון אם היתה לכם אפשרות מה הייתם רוצים לעשות השבת?ללכת לים... מתי בפעם האחרונה הייתם בלונפארק, ואיזה מתקנים אתם הכי אוהבים?לא זוכרת הייתי מלפני הרבה זמן ואני אוהבת את הרכבת הרים =) האם אתם מאזינים כרגע למוסיקה? אם כן, מה?כן .. "נסיכה שלי-רז חדד" האם נהגתם לראות "הדוגמניות", ומה דעתכם על הסדרה?כן ראיתי.. סידרה טיפשה חחחח לכל מי שהיה איתי בשפיים - נכון ששרה היתה מתוקה? (חח שאלה מטופשת) לא הייתי אבל אני בטוחה שהיא הייתה מתוקונת
מה אתם לובשים כרגע?גופייה ומכנס שלושתרביי .. אם אתם מביטים מהחלון הכי קרוב אליכם עכשיו, מה אתם רואים?עץ מתכננים ללכת לים הקיץ?ברור !!!! קורה שאתם הולכים ברחוב ושורקים לכם?! חחח שורקים? מעט יש לכם אחרים קטנים ומעצבנים? מסתדרים איתם? למי שאין (הייתם רוצים?) יש לי אח בן 9
ואני מתה עליו מתגעגעים לשרית?מאוווווווווווווווווווווווווודדדדדדדדדדדדדדדד ציינו הופעה אחת של שרהל'ה שאתם זוכרים אם אתם עוצמים ת'עיניים כרגע: אמממ קיסריה
באיזה עיר ההיתם רוצים לגור, אם היתה ניתנת לכם האפשרות לעבור? ת"א "האלופה" - אוהבים או לא? אממ נחמד נחמד גם לכם יש מלא יתושים מכוערים בבית כל הזמן?? בקיץ כן ויל סמית' בארץ....מה אתם אומרים על זה הא הא??לא ממש מפריע =] מי הייתם רוצים שיהיה איתכם עכשיו ברגע זה ממש? שרית חחח מקום אחרון שהייתם בו בחו"ל : ארגנטינה נושא שלא קשור לשרית שאתם מתענינים בו:ספורט פעם האחרונה שממש נקרעתם מצחוק היתה כאשר...?חחח לא זוכרת זה קורה כל הזמן מה הסמיילי הכי מטופש לדעתכם מכל הסמיילים שיש לנו פה בתפוז?
מה זה הדבר הזה?חחח אז..מה שלומכם? אותו דבר ועכשיו?גם ועכשיו (חיחיחי)????גם אהבתם ת'שאלות המשועממות שלי?!גם חחחחחחחח

Music4Life

New member
../images/Emo9.gif ועכשיוווו....אניייייייייי

שלום, מה שלומכם?
שלומי מצוין.... איזה ערב נעים זה נכון?
בהחלט נעים...אויר טוב... אם היתה לכם אפשרות מה הייתם רוצים לעשות השבת?
לנסוע לטיול בארץ, כמו שיפעת עשתה...
מתי בפעם האחרונה הייתם בלונפארק, ואיזה מתקנים אתם הכי אוהבים?
אוי, אני לא אוהבת לונפארקים...אני חוטפת בחילה נוראה תמיד
עזבו אותי מלונפארקים, יש לי בטן רגישה לזה! האם אתם מאזינים כרגע למוסיקה? אם כן, מה?
כן ל...
מאיה בוסקילה "רק אותך רוצה"...יו פאדיחההההההה בשבילי.... האם נהגתם לראות "הדוגמניות", ומה דעתכם על הסדרה?
לא פוי! איזה סידרה מגעילה ודוחה...כל אחת שם יותר פוסטמה מהשנייה!! תת רמה!!
חחח אני והשאלות שלי...היא היתה הרבההההה יותר מ"חמודה".......
מה אתם לובשים כרגע?
טרנינג לבן וחולצה כחולה אם אתם מביטים מהחלון הכי קרוב אליכם עכשיו, מה אתם רואים?
אוו אוו אני רואה עיר יפייפיה, אורות...ואת רידינג! (איזה יפה הוא בלילה!) מתכננים ללכת לים הקיץ?
כן!!! והרבה...מישהו רוצה לבוא איתי
קורה שאתם הולכים ברחוב ושורקים לכם?!
אמממ..
...כן... יש לכם אחרים קטנים ומעצבנים? מסתדרים איתם? למי שאין (הייתם רוצים?)
וואלה לא הייתי רוצה אחים קטנים. מספיק יש לי אחיין קטן. :) מתגעגעים לשרית?
כן!
אני תמיד מתגעגעת ליפיופה הזאת...אוף.... ציינו הופעה אחת של שרהל'ה שאתם זוכרים אם אתם עוצמים ת'עיניים כרגע
לא יודעת למה, אבל ההופעה שהיתה לה בניצנים
באיזה עיר ההיתם רוצים לגור, אם היתה ניתנת לכם האפשרות לעבור?
לא הייתי רוצה לגור בשום עיר אחרת!!! אני מתה
על תל אביב... "האלופה" - אוהבים או לא?
אוהבת.
זה נחמד...רק חבל שלירז צ'רכי ממש לא יודעת לשחק...
גם לכם יש מלא יתושים מכוערים בבית כל הזמן??
לי לא האמת...איזה כיף!!!!!! ויל סמית' בארץ....מה אתם אומרים על זה הא הא??
מ-ג-נ-י-ב. אבל, מה הוא עושה פה??? מי הייתם רוצים שיהיה איתכם עכשיו ברגע זה ממש?
הממממ...שרית
מקום אחרון שהייתם בו בחו"ל :
אמממ..אחרון זה היה...קנדה, וונקובר! נושא שלא קשור לשרית שאתם מתענינים בו:
אסטרונומיה
פעם האחרונה שממש נקרעתם מצחוק היתה כאשר...?
בטח איתך רותם, במסנג'ר!!!! חחחחחחחחח
אתה קורע!!!! מה הסמיילי הכי מטופש לדעתכם מכל הסמיילים שיש לנו פה בתפוז?
זה:
חחחחח אז..מה שלומכם?
וואלה לא רע... ועכשיו?
עדיין לא רע, ואפילו יותר טוב... ועכשיו (חיחיחי)????
עכשיו מעולה! בסט!
אהבתם ת'שאלות המשועממות שלי?!
נו ברור, אני כתבתי אותן!!!
תודה לי...חחחחחחח...

Music4Life

New member
אה, ודר: זה ../images/Emo198.gif ערבי..........

חחחחחח איזה מצחיק שהם שמו את זה כאייקון!

../images/Emo26.gifתשובות...../images/Emo26.gif

שלום, מה שלומכם?
מצוין מה איתך? איזה ערב נעים זה נכון?
מאוד !!! אם היתה לכם אפשרות מה הייתם רוצים לעשות השבת?
המון... מתי בפעם האחרונה הייתם בלונפארק, ואיזה מתקנים אתם הכי אוהבים?
מיזמן לא היתי האם אתם מאזינים כרגע למוסיקה? אם כן, מה?
שרית חדד כמובן... האם נהגתם לראות "הדוגמניות", ומה דעתכם על הסדרה?
לא מענין. לכל מי שהיה איתי בשפיים - נכון ששרה היתה מתוקה? (חח שאלה מטופשת)
לא היתי אבל תמונות היא מוווושלמת. מה אתם לובשים כרגע?
גיס וחולצה שחורה. אם אתם מביטים מהחלון הכי קרוב אליכם עכשיו, מה אתם רואים?
גינה... מתכננים ללכת לים הקיץ?
בריכה. קורה שאתם הולכים ברחוב ושורקים לכם?!
חחחחחחחחחח כן יש לכם אחרים קטנים ומעצבנים? מסתדרים איתם? למי שאין (הייתם רוצים?)
מיסתדרים. מתגעגעים לשרית?
נווו איזה שאלה ברוררררררר ציינו הופעה אחת של שרהל'ה שאתם זוכרים אם אתם עוצמים ת'עיניים כרגע
ואוו ואוו באיזה עיר ההיתם רוצים לגור, אם היתה ניתנת לכם האפשרות לעבור?
אממ לא יודע "האלופה" - אוהבים או לא?
לא גם לכם יש מלא יתושים מכוערים בבית כל הזמן??
לא ויל סמית' בארץ....מה אתם אומרים על זה הא הא??
חחח מה קשור. מי הייתם רוצים שיהיה איתכם עכשיו ברגע זה ממש?
שרית חדד מקום אחרון שהייתם בו בחו"ל :
לא היתי נושא שלא קשור לשרית שאתם מתענינים בו:
שרית. פעם האחרונה שממש נקרעתם מצחוק היתה כאשר...?
חחחחחחחחח... מה הסמיילי הכי מטופש לדעתכם מכל הסמיילים שיש לנו פה בתפוז?חחח המון אז..מה שלומכם?
בסדרררררר ועכשיו?בסדרררררררררררררררררררר ועכשיו (חיחיחי)????חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בסדרררררר אהבתם ת'שאלות המשועממות שלי?!תאמת חחחחחחחחחח

התשובות שלי

שלום, מה שלומכם? ברוך ה' הכל טוב איזה ערב נעים זה נכון? בהחלט אם היתה לכם אפשרות מה הייתם רוצים לעשות השבת? לנוח מתי בפעם האחרונה הייתם בלונפארק, ואיזה מתקנים אתם הכי אוהבים? אממ...נראה לי שהפעם האחרונה שהייתי בלונה פארק הייתה כששרית הופיעה שם ואין לי מתקן מועדף , אני אוהבת את כולם האם אתם מאזינים כרגע למוסיקה? אם כן, מה? כן, בין כל הבלאגן האם נהגתם לראות "הדוגמניות", ומה דעתכם על הסדרה? לא ראיתי לכל מי שהיה איתי בשפיים - נכון ששרה היתה מתוקה? נכון.. (חח שאלה מטופשת) מה אתם לובשים כרגע? טרנינג כחול אם אתם מביטים מהחלון הכי קרוב אליכם עכשיו, מה אתם רואים? את השכנים חח מתכננים ללכת לים הקיץ? להה קורה שאתם הולכים ברחוב ושורקים לכם?! עוד לא יש לכם אחרים קטנים ומעצבנים? מסתדרים איתם? למי שאין (הייתם רוצים?) יש לי 3 וברוך ה' אנחנו מסתדרים מצויין מתגעגעים לשרית? כן ציינו הופעה אחת של שרהל'ה שאתם זוכרים אם אתם עוצמים ת'עיניים כרגע ..קיסריה ה1 באיזה עיר ההיתם רוצים לגור, אם היתה ניתנת לכם האפשרות לעבור? כיף לי בגבעת עדה "האלופה" - אוהבים או לא? אוהבת גם לכם יש מלא יתושים מכוערים בבית כל הזמן?? לפעמים ויל סמית' בארץ....מה אתם אומרים על זה הא הא?? כלוםםם מי הייתם רוצים שיהיה איתכם עכשיו ברגע זה ממש? שרית מקום אחרון שהייתם בו בחו"ל : צרפת נושא שלא קשור לשרית שאתם מתענינים בו:קרב מגע פעם האחרונה שממש נקרעתם מצחוק היתה כאשר...? מקודם שחברות שלי היו אצלי מה הסמיילי הכי מטופש לדעתכם מכל הסמיילים שיש לנו פה בתפוז? אנערף אז..מה שלומכם? וואלה הכל אחלה ועכשיו? ברוך ה' ועכשיו (חיחיחי)???? ברוך ה' יופ יופ דקה דקה אהבתם ת'שאלות המשועממות שלי?! בטח

eynav16

New member
עונה

שלום, מה שלומכם? בסדר מה איתך? איזה ערב נעים זה נכון?עדיין צהריים אצלי
אם היתה לכם אפשרות מה הייתם רוצים לעשות השבת?לבוא לארץ
מתי בפעם האחרונה הייתם בלונפארק, ואיזה מתקנים אתם הכי אוהבים?וואי אני לא זוכרת כבר...ויש לי סיוטים מהאנקונדה...כל הלילה הרגשתי את הסיבובים... האם אתם מאזינים כרגע למוסיקה? אם כן, מה?לא האם נהגתם לראות "הדוגמניות", ומה דעתכם על הסדרה?לא ראיתי את זה...וניראה לי סידרה ממש ממטומטמת.. מה אתם לובשים כרגע?מכנס קצר וגופייה אם אתם מביטים מהחלון הכי קרוב אליכם עכשיו, מה אתם רואים? בתים, קגובה
וזהו... מתכננים ללכת לים הקיץ?אני לא אוהבת ים...אבל אם היה לי פה בברזיל אחד קרוב הייתי הולכת... קורה שאתם הולכים ברחוב ושורקים לכם?!לא, אני לא יודעת לשרוק כל כך יש לכם אחים קטנים ומעצבנים? מסתדרים איתם? למי שאין (הייתם רוצים?)אין לי, הלואייייייייייייייייייייי שהיו לי..
מתגעגעים לשרית?כן
ציינו הופעה אחת של שרהל'ה שאתם זוכרים אם אתם עוצמים ת'עיניים כרגע..איזה שאלה...ההופעה פה ברור..
באיזה עיר ההיתם רוצים לגור, אם היתה ניתנת לכם האפשרות לעבור?סאו פאולו אולי אבל העיר שלי עדיפה...כאילו אם הייתי גרה שם הייתי רוצה לברוח מפה.. "האלופה" - אוהבים או לא?מה???
גם לכם יש מלא יתושים מכוערים בבית כל הזמן??אמ... לא אבל יש מלא פרפריםםםם
ויל סמית' בארץ....מה אתם אומרים על זה הא הא??מה יש להגיד?חח מי הייתם רוצים שיהיה איתכם עכשיו ברגע זה ממש?אוואואו שאלה קשה! מקום אחרון שהייתם בו בחו"ל :ברזיל...ואם זה לא נחשב אז אנגליה נושא שלא קשור לשרית שאתם מתענינים בו:אמ.. ספורט עכשיו בערך... פעם האחרונה שממש נקרעתם מצחוק היתה כאשר...?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שאני ואח שלי נכנסנו למטבח של אחת המסעדות פה...יצאנו בטעות בדרך כניסה שלהם ונתקענו במלצר... מה הסמיילי הכי מטופש לדעתכם מכל הסמיילים שיש לנו פה בתפוז?
אז..מה שלומכם?נחמד נחמד... ועכשיו?בסדר ועכשיו (חיחיחי)????טוב..
אהבתם ת'שאלות המשועממות שלי?!כן נחמד...

עונה

שלום, מה שלומכם? הכל טוב איזה ערב נעים זה נכון?נכון אם היתה לכם אפשרות מה הייתם רוצים לעשות השבת?לנסוע לכנרת מתי בפעם האחרונה הייתם בלונפארק, ואיזה מתקנים אתם הכי אוהבים?מזמן לא אוהב ממש האם אתם מאזינים כרגע למוסיקה? אם כן, מה?לא האם נהגתם לראות "הדוגמניות", ומה דעתכם על הסדרה?קצת לדעתי לא משהו לכל מי שהיה איתי בשפיים - נכון ששרה היתה מתוקה? (חח שאלה מטופשת)נכון מה אתם לובשים כרגע?חולצה קצרה ומכנס קצר אם אתם מביטים מהחלון הכי קרוב אליכם עכשיו, מה אתם רואים?את השכן עושה על האש מתכננים ללכת לים הקיץ?ברור כל שבוע ואם אפשר כל יום קורה שאתם הולכים ברחוב ושורקים לכם?!לא קרה לי יש לכם אחרים קטנים ומעצבנים? מסתדרים איתם? למי שאין (הייתם רוצים?)וואי כן אח קטן ומעצבן מתגעגעים לשרית?ברור תמיד הגעגוע ישנו ציינו הופעה אחת של שרהל'ה שאתם זוכרים אם אתם עוצמים ת'עיניים כרגע? מרכז הקונגרסים חיפה האחרון הופעת התרמה אחת ההופעות השוות באיזה עיר ההיתם רוצים לגור, אם היתה ניתנת לכם האפשרות לעבור?ת"א "האלופה" - אוהבים או לא?ראיתי פרק אחד כי יש לי יס נחמד גם לכם יש מלא יתושים מכוערים בבית כל הזמן??לא ויל סמית' בארץ....מה אתם אומרים על זה הא הא??נחמד יפה מצידו מי הייתם רוצים שיהיה איתכם עכשיו ברגע זה ממש?אממ אבטיח מקום אחרון שהייתם בו בחו"ל :לא הייתי אף פעם בחו"ל מקסימום חולון נושא שלא קשור לשרית שאתם מתענינים בו:אממ מחשבים. פעם האחרונה שממש נקרעתם מצחוק היתה כאשר...?אילן הרים את ניבה בעזריאלי מה הסמיילי הכי מטופש לדעתכם מכל הסמיילים שיש לנו פה בתפוז? תילתן אז..מה שלומכם?חח ועכשיו? ועכשיו (חיחיחי)???? אהבתם ת'שאלות המשועממות שלי?! אממ ניבה בשביל להעביר תשעמום אז כן

עונה!

שלום, מה שלומכם?וואלה הכל טוב איזה ערב נעים זה נכון? כן מצויין אם היתה לכם אפשרות מה הייתם רוצים לעשות השבת?ללכת לטייל באיזשהו מקום מעניין מתי בפעם האחרונה הייתם בלונפארק, ואיזה מתקנים אתם הכי אוהבים? לפני איזה שנתיים ואני אוהב את כולם ולא את אלה שמתהפכים לגמרי האם אתם מאזינים כרגע למוסיקה?לא האם נהגתם לראות "הדוגמניות", ומה דעתכם על הסדרה?כן וזה דווקא היה נחמד לראות אותן עושות צחוק מעצמן (כמו "אני לא פריארית יחביבתי") מה אתם לובשים כרגע?מכנס פשתן קצר וחולצה מתאימה קצרה אם אתם מביטים מהחלון הכי קרוב אליכם עכשיו, מה אתם רואים? אפחד לא עובר שם אני רואה את הנוף השכונתי חחחחחחחחח מתכננים ללכת לים הקיץ?וואלה לא נראה לי אבל מי יודע קורה שאתם הולכים ברחוב ושורקים לכם?!וואלה לא יש לכם אחרים קטנים ומעצבנים? מסתדרים איתם? למי שאין (הייתם רוצים?)=יש לי 2 ואני מסתדר איתם תלוי בקריז מתגעגעים לשרית?כן בטח ציינו הופעה אחת של שרהל'ה שאתם זוכרים אם אתם עוצמים ת'עיניים כרגע?ההופעה בטדי באיזה עיר ההיתם רוצים לגור, אם היתה ניתנת לכם האפשרות לעבור? ת"א "האלופה" - אוהבים או לא?כן מאוד זה נחמד גם לכם יש מלא יתושים מכוערים בבית כל הזמן??לא עוד לא בקיץ נראה לי שהחארות יגיעו ויל סמית' בארץ....מה אתם אומרים על זה הא הא??סבבה לו וזה דווקא סבבה מי הייתם רוצים שיהיה איתכם עכשיו ברגע זה ממש?שרית חדד חחח מקום אחרון שהייתם בו בחו"ל :לא הייתי נושא שלא קשור לשרית שאתם מתענינים בו:פסיכולוגיה פעם האחרונה שממש נקרעתם מצחוק היתה כאשר...?עשיתי התקפת לב לילד שאני מכיר מה הסמיילי הכי מטופש לדעתכם מכל הסמיילים שיש לנו פה בתפוז?
אז..מה שלומכם?חח ועכשיו?סבבע אהבתם ת'שאלות המשועממות שלי?! פחות או יותר להעביר תזזמן
תודה ניבה

oneheart1

New member
עונה../images/Emo9.gif

שלום, מה שלומכם? סבבה
איזה ערב נעים זה נכון? חם ויש ריח של זבל
אם היתה לכם אפשרות מה הייתם רוצים לעשות השבת? לא יודעת
מתי בפעם האחרונה הייתם בלונה פארק, ואיזה מתקנים אתם הכי אוהבים? וואי,שנים לא הייתי. מתקנ/ים אהוב/ים? סוסים,מכוניות מתנגשות.
האם אתם מאזינים כרגע למוסיקה? אם כן, מה? כרגע לא.
האם נהגתם לראות "הדוגמניות", ומה דעתכם על הסדרה? כן. דעתי על הסדרה? שטחית.
מה אתם לובשים כרגע? חולצה לבנה ומכנס שחור.
אם אתם מביטים מהחלון הכי קרוב אליכם עכשיו, מה אתם רואים? חדרי שינה
מתכננים ללכת לים הקיץ? לאו דווקא
קורה שאתם הולכים ברחוב ושורקים לכם?! לא
יש לכם אחרים קטנים ומעצבנים? הקטנה בת 17.5
מסתדרים איתם? תלוי
למי שאין (הייתם רוצים?) הייתי רוצה עוד אח/ות אבל אימא שלי לא רוצה
מתגעגעים לשרית?
ציינו הופעה אחת של שרהל'ה שאתם זוכרים אם אתם עוצמים ת'עיניים?
כרגע באיזה עיר הייתם רוצים לגור, אם היתה ניתנת לכם האפשרות לעבור? לא יודעת
"האלופה" - אוהבים או לא? אין לי הוט
גם לכם יש מלא יתושים מכוערים בבית כל הזמן?? כן
וויל סמית' בארץ....מה אתם אומרים על זה הא הא?? קול
מי הייתם רוצים שיהיה איתכם עכשיו ברגע זה ממש? אף אחד
מקום אחרון שהייתם בו בחו"ל : לא יצא לי
נושא שלא קשור לשרית שאתם מתענינים בו: השגריר
פעם האחרונה שממש נקרעתם מצחוק היתה כאשר...? לא נקרעתי אבל תום מהשגריר משעשע עם השגיאות בעברית.
מה הסמיילי הכי מטופש לדעתכם מכל הסמיילים שיש לנו פה בתפוז? הטרול
אז..מה שלומכם? סבבה
ועכשיו? גם
ועכשיו (חיחיחי)???? גם
אהבתם ת'שאלות המשועממות שלי?! ברור

למעלה