עונה

שעת התחלה:15.30 שם:לירן צרויה גיל:21 ספר על עצמך ב5 מילים:אוטוטו חייל משוחרר ומאושר. מתי התעוררת היום?14.30 מה אכלת היום?מקודם איפה היית בליל הסדר?אצל הסבתא אתה שומר על כשרות?מדי פעם אוהב מצות?לא ממש לא איך עבר עליך החופש?הכי כייף שהיה מה עשית?הרבה מועדונים הופעה של שרית בשפיים מפגש מעריצים משעמם לך עכשיו?קצת מה התחביבים שלך?מוזיקה מחשב למה אתה הכי מתגעגע? לבית הספר ולמי אתה הכי מתגעגע?לא למישהו מיוחד מי האחרון שאיחל לך חג שמח?אמממ, ידידה מהבסיס והאחרון שאיחלת לו?אני חושב שלמישהו באיסי למדת משהו בחופש הזה?כן שצריך לנצל תחיים ולצאת כל יום לבלות אתה אוהב את חג הפסח?כן מה התיכנונים לזמן הקרוב?אממ אזרחות, ולמצוא עבודה החפץ הכי יקר לך:האלבום של שרית, זה דבר שעבדתי עליו המון הבן אדם הכי יקר לך:אמא אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי:מוזיקה ומחשב מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש?ידידה אתמול חיבקת מישהו?אתמול נישקת מישהו?אתמול התקשרת למישהו?אתמול שלחת SMS?אתמול נסעת באוטובוס:ואי, לפני שבוע וחצי לפני החופש נסעת עם אחד ההורים באוטו?לפני כמה ימים כתבת?מזמן ראית טלוויזיה?מקודם התכתבת באיסי/מסן?מקודם רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת?לפני כמה ימים התקלחת?אתמול ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן?אממ, לפני כמה ימים זה או זה: פסח/חנוכה?פסח חורף/קיץ?'קיץץץץץ טלוויזיה/מחשב?מחשב חברות/ידידים?ידידים אמא/אבא?גם וגם חלבי/בשרי?חלבי מצחיק/מפחיד?מצחיק מתמטיקה/אנגלית?מתמטיקה רוק/פופ?רוק מזרחית/היפ הופ?מזרחית רוק/מטאל?רוק ערוץ 2/ערוץ 10?ערוץ 2 לישון/להתעורר?לישון קפה/שוקו?נס קפה שוקולד לבן/שוקולד רגיל?לבן SMS/שיחה רגילה?שיחה רגילה התכתבות במחשב/SMS?במחשב שיער קצר/ארוך?קצר יס/הוט?יס למרות ששניהם זוועה אייסיקיו/מסנג'ר?מסינגר נמוכים/גבוהים?גבוהים אשכנזים/מזרחים?מזרחים בריכה/ים?יםםםםםם שעת סיום:14.35

eynav16

New member
כל כך רע שם?

הכוונה לצבא..? יש לי דרך להשתמט אבל אני דווקא כן רוצ להתגייס..

eynav16

New member
למה לירן.??

באמת תפרט...זה חשוב לי אם לא פה אז בפרטי...מסר/איסי/מסן

דרוש1

New member
עונההה ../images/Emo70.gif

שעת התחלה:3:37 שם:דר גיל:14 וחצי ספר על עצמך ב5 מילים:גרה במודיעין כיתה ט'
מתי התעוררת היום?11 מה אכלת היום?שניצל :) איפה היית בליל הסדר?סבתא וסבא אתה שומר על כשרות?כן אוהב מצות?כן איך עבר עליך החופש?נחמד מה עשית?יצאתי וישנתי משעמם לך עכשיו?ככה ככה מה התחביבים שלך?לשמוע מוזיקה להיות עם חברות לצאת לעשות ספורט.. למה אתה הכי מתגעגע?אממ לא יודעת ולמי אתה הכי מתגעגע? דודים שלי בחול מי האחרון שאיחל לך חג שמח?לא זוכרת והאחרון שאיחלת לו?גם לא זוכרת למדת משהו בחופש הזה?לא חחחחחח אתה אוהב את חג הפסח?כן מה התיכנונים לזמן הקרוב?ללמוד =\ החפץ הכי יקר לך:אין מיוחד הבן אדם הכי יקר לך:אמא
אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: בלי מוזיקה מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש?היום חיבקת מישהו?היום נישקת מישהו?היום התקשרת למישהו?היום שלחת SMS?היום נסעת באוטובוס:יום שני נסעת עם אחד ההורים באוטו?היום כתבת?עכשיו=] ראית טלוויזיה?עכשיו גם התכתבת באיסי/מסן?גם עכשיו חחחח רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת?היום=\\\\ התקלחת?אתמול ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן?לפני שבוע:) זה או זה: פסח/חנוכה?פסח חורף/קיץ?קיץ!!! טלוויזיה/מחשב?מחשב חברות/ידידים?חברות אמא/אבא?שניהם חחח חלבי/בשרי?בשרי מצחיק/מפחיד?מצחיק מתמטיקה/אנגלית?מתמטיקה רוק/פופ?פופ מזרחית/היפ הופ?מזרחית רוק/מטאל?לא זה ולא זה ערוץ 2/ערוץ 10?2 לישון/להתעורר?לישוןן קפה/שוקו?קפה שוקולד לבן/שוקולד רגיל?רגיל SMS/שיחה רגילה?אממ תלוי.. התכתבות במחשב/SMS?במחשב בשביל מה לבזבז כסף?חחח שיער קצר/ארוך?ארוך יס/הוט?הוט אייסיקיו/מסנג'ר?מסנג'ר נמוכים/גבוהים?גבוהים אשכנזים/מזרחים?אשכנזים חחחח בריכה/ים?ים שעת סיום:4:43

עכשיו אניי

שעת התחלה:20:24 שם:שירן גיל:17 ספר על עצמך ב5 מילים:אני גרה באשדוד כיתה י"א מתי התעוררת היום?11 מה אכלת היום?ג'חנון אכלתי גם אורז ובשר איפה היית בליל הסדר?בבית אתה שומר על כשרות?ברור! אוהב מצות?לא.. איך עבר עליך החופש?היה כייף=] מה עשית?יצאתי עם חברות הייתי בסופרלנד ... משעמם לך עכשיו?קצת מה התחביבים שלך?אני אוהבת לשמוע מוזיקה לראות טלויזיה ולהיות במחשב למה אתה הכי מתגעגע?לא יודעת ולמי אתה הכי מתגעגע?דודה שלי מי האחרון שאיחל לך חג שמח?חברה שלי והאחרון שאיחלת לו?לאותה חברה... למדת משהו בחופש הזה?לא!! איזה כייף לי..נכון? אתה אוהב את חג הפסח?אחלה חג מה התיכנונים לזמן הקרוב?בגרויות ומתכונות.. החפץ הכי יקר לך:שרשרת ועגילים שסבתא שלי קנתה לי הבן אדם הכי יקר לך:המשפחה שלי אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי:אוכל..חחח מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש?השבוע חיבקת מישהו?היום נישקת מישהו?היום התקשרת למישהו?ביום שישי שלחת SMS?לפני כמה ימים.. נסעת באוטובוס:לפנישלושה ימים נסעת עם אחד ההורים באוטו?במימונה כתבת?יום שישי בבצפר ראית טלוויזיה?היום התכתבת באיסי/מסן?יום שישי רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת?לא יודעת.. התקלחת?אתמול ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן?במימונה זה או זה: פסח/חנוכה?חנוכה חורף/קיץ?קיץ טלוויזיה/מחשב?מחשב חברות/ידידים?שתיהםם אמא/אבא?שתיהם חלבי/בשרי?חלבי מצחיק/מפחיד?מצחיק מתמטיקה/אנגלית?אנגלית...למרות שבשתיהם אני לא טובהה רוק/פופ?פופ מזרחית/היפ הופ?מזרחית רוק/מטאל?לא זה ולא זה ערוץ 2/ערוץ 10?ערוץ 2 לישון/להתעורר?לישון קפה/שוקו?שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל?לבןןן SMS/שיחה רגילה?שיחה התכתבות במחשב/SMS?מחשב שיער קצר/ארוך?ארוך יס/הוט?YES אייסיקיו/מסנג'ר?איסיקיו נמוכים/גבוהים?גבוהים אשכנזים/מזרחים?לא משנה! בריכה/ים?יםםם! שעת סיום:20:31

עונה!

שעת התחלה:23:23 נשבע לכם שם:אליעד גיל:14 ספר על עצמך ב5 מילים:שמי אליעד ואני מירושלים המדהימה מתי התעוררת היום?וואלה לא זוכר זה היה מזמן מה אכלת היום?חמין ופירות איפה היית בליל הסדר?סבתא בבית אתה שומר על כשרות?בטח אוהב מצות?לא. . . איך עבר עליך החופש?סבבה אך משעמם מה עשית?לא משו מיוחד משעמם לך עכשיו?קצת אני חושב מה התחביבים שלך?מוזיקה מחשב וטלוויזיה למה אתה הכי מתגעגע?לא יודע ולמי אתה הכי מתגעגע?לשרית לא ראיתי אותה פול זמן מי האחרון שאיחל לך חג שמח?לא זוכר והאחרון שאיחלת לו?לא זוכר למדת משהו בחופש הזה?לא אתה אוהב את חג הפסח?את החג לא את החופש כן מה התיכנונים לזמן הקרוב?לחרוש בשביל התעודת גמר החפץ הכי יקר לך:שרשרת שסבא שלי הביא לי הבן אדם הכי יקר לך:המשפחה אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי:אוכל ושתייה מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש?שלשום השבוע חיבקת מישהו?היום נישקת מישהו?היום התקשרת למישהו?ביום שישי שלחת SMS?לא לא ולא נסעת באוטובוס:אתמול נסעת עם אחד ההורים באוטו?לא במימונה כתבת?כן ראית טלוויזיה?כן היום התכתבת באיסי/מסן?כן יום שישי רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת?לא שזכור לי התקלחת?אתמול והיום עדיין לא ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן?לא חנוכה קיץ מחשב חברות/ידידים?שניהם אמא/אבא?שתיהם חלבי/בשרי?גם וגם תלוי מה מצחיק אנגלית פופ מזרחית לא כבדה והיפ הופ שהוא מקפיץ רוק ערוץ 2 אם היית שואל לפני חודש הייתי אומר 10 לישון/להתעורר?לישון ולא בהגזמה שוקו שוקולד לבן SMS התכתבות במחשב קצר בנים ארוך בנות הוט איסיקיו גבוהים אשכנזים/מזרחים?אני מסתדר עם שניהם אבל לא עם המעצבנים שבכל צד בריכה שעת סיום: 23:40 תודה עינב

עונה.. תודה עינב ../images/Emo13.gif

שעת התחלה: 21:31 שם: צורייה מקייטן גיל: 15 ספר על עצמך ב5 מילים: צורייה מקייטן. השם אומר הכל. מתי התעוררת היום? בערך ב-9 בבוקר, ואז חזרתי לישון עד 2 בצהריים ככה מה אכלת היום? מצה עם שוקולד, קצת פיצוחים, ביצה קשה, ארטיק שוקולד, נראה לי שזהו. איפה היית בליל הסדר? אצל דודים בראשל"צ אתה שומר על כשרות? בטח שכן! אוהב מצות? לא חולה על זה, אבל לפעמים בא לי איך עבר עליך החופש? בפפאן פאן.. קצת ניקיונות, קצת שיעורים, והופעה אחת של שרית, לסיום... מה עשית? נו עניתי מקודם... משעמם לך עכשיו? תאמת... לא מה התחביבים שלך? שחיה, אכילה (חחחח), להיות במחשב, לנסוע (להיות במכונית הכוונה... ואני שונאת עצירות!), ללכת להוןפעות של שרית, לשמוע מוזיקה למה אתה הכי מתגעגע? לכיתה ח'... אין לחץ, החיים היו ורודים
ולמי אתה הכי מתגעגע? אממ... לסופי
לא ראיתי אותה מלפני פסח..
מי האחרון שאיחל לך חג שמח? ממש לא זוכרת והאחרון שאיחלת לו? כנ"ל למדת משהו בחופש הזה? כן. לימודים של בצפר, וגם למדתי שבשביל לתפוס מקום טוב בהופעה של שרית, צריך לעמוד במקום הרצוי הרבההה קודם.. חחח וגם למדתי להשתמש קצת במצלמה של אחותי אתה אוהב את חג הפסח? כן מאוד! מה התיכנונים לזמן הקרוב? ללמוד למבחן בתנ"ך שיש לי מחר.. חח בקושי למדתי משו החפץ הכי יקר לך: תמונות שלי עם שרית, ומתנות שקנו לי ליומולדת (יש כמה שאני ממש חולה עליהן!!!) הבן אדם הכי יקר לך: ההורים שלי אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: לא אומרת.. מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? אממ אני לא ילדת שחנשי"ם חיבקת מישהו? לפני איזה רבע שעה.. את אח שלי הקטן נישקת מישהו? לפני חצי שעה.. כנ"ל התקשרת למישהו? אממ לפני השבת.. לחברה שלי שלחת SMS? כבר הרבה מאוד זמן שלא שלחתי... נסעת באוטובוס: ביום חמישי האחרון, אחרי ההופעה בשפיים נסעת עם אחד ההורים באוטו? ביום חמישי האחרון, אחרי שניבה ליוותה אותי מהתחנת אוטובוס אחרי שחזרנו משפיים... כתבת? אממ ביום שישי ראית טלוויזיה? במוצאי חג פסח ראשון התכתבת באיסי/מסן? עכשיו רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? רציתי נורא לעשות או רציתי לעשות דבר נורא?? לא הבנתי.. התקלחת? היום בערב ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? אממ.. ביום חמישי- פגשתי מעריצים ואת שרית זה או זה: פסח/חנוכה? חנוכה חורף/קיץ? פעם זה פעם זה טלוויזיה/מחשב? משחב, כי הוא כולל בתוכו גם טלווזיה.. סוג של... חברות/ידידים? אממ בינתיים יש רק חברות אמא/אבא? חח מה זה הדבר הזה? חלבי/בשרי? חלבי מצחיק/מפחיד? מצחיק! מתמטיקה/אנגלית? ברור שמתמטיקההההההההההההה רוק/פופ? פופ מזרחית/היפ הופ? תלוי איזה מזרחית.. אוהבת את שניהם! רוק/מטאל? מה זה מטאל? נראה לי שבכל מקרה לא רוק... ערוץ 2/ערוץ 10? ערוץ 2 לישון/להתעורר? לישון קפה/שוקו? שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל? רגיל SMS/שיחה רגילה? שיחה רגילה התכתבות במחשב/SMS? במחשב.. בחיני חינם! וההודעות בהיזה אורך שאני רוצה שיער קצר/ארוך? ארוך יס/הוט? כן (יס) אייסיקיו/מסנג'ר? אייסיקיו.. אהמ... נמוכים/גבוהים? מה זה משנה.. נו עדיף גבוהים אשכנזים/מזרחים? אני תמיד אומרת שאני אתחתן עם אשכנזי... אבל בינתיים אני אוהבת את כולם... בריכה/ים? בריכה שעת סיום: 23:59 (אמא שלי קראה לי באמצע) עיבנוש תודה..
שבוע טוב לכל העם..

oneheart1

New member
עונה

שם: אושרת גיל: 20.5 איפה היית בליל הסדר? בבית אתה שומר על כשרות? כן אוהב מצות? כן איך עבר עליך החופש? נחמד מה עשית? כלום משעמם לך עכשיו? לא מה התחביבים שלך? טלוויזיה,מוזיקה,קריאה,כתיבה,מחשב וכו' למה אתה הכי מתגעגע? לילדות. ולמי אתה הכי מתגעגע? לכיף שהיה פעם,הביחד. מי האחרון שאיחל לך חג שמח? הדודה והאחרון שאיחלת לו? הדוד למדת משהו בחופש הזה? שהוא ארוך מדי אתה אוהב את חג הפסח? לא מה התיכנונים לזמן הקרוב? אין החפץ הכי יקר לך: הבן אדם הכי יקר לך: אימא אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי:מוזיקה זה או זה: פסח/חנוכה? חנוכה חורף/קיץ? אביב טלוויזיה/מחשב? מחשב חברות/ידידים? חברות אמא/אבא? אימא חלבי/בשרי? חלבי מצחיק/מפחיד? מצחיק מתמטיקה/אנגלית? אנגלית רוק/פופ? רוק מזרחית/היפ הופ? מזרחית רוק/מטאל? רוק ערוץ 2/ערוץ 10? 2 לישון/להתעורר? לישון קפה/שוקו? שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל? מריר SMS/שיחה רגילה? אס אמ אס התכתבות במחשב/SMS? אס אמ אס שיער קצר/ארוך? ארוך יס/הוט? הוט אייסיקיו/מסנג'ר? מסין נמוכים/גבוהים? גבוהים אשכנזים/מזרחים? מזרחים בריכה/ים? ים

eynav16

New member
תודה מושיק../images/Emo13.gif

אתה יכול כבר לשרשר את שנהם ביחד...אבל לא נורא

למעלה