Hpeople

New member
מוזיקה ישראלית זה "הסקיצה פלוס"

שלום לך, בימים אלו הצטרפנו למערכת של גוגל המאפשרת לנו להתחיל ולהרוויח כספים מאתר "הסקיצה פלוס". כל הכספים שיאספו במהלך השבועות הקרובים ישמשו אותנו להעלאת תכנים חדשים באתר "הסקיצה פלוס". http://planet.nana.co.il/musicool/Taktziv.html מה זה בעצם "הסקיצה פלוס"? "הסקיצה פלוס" הוא מגזין מוסיקה ישראלית שנפתח למען קידום המוסיקה ולא למטרת רווח אישי, כך שכל הכתבים, העורכים וגם אני לא מרוויחים אגורה על עבודתנו, ואנו עושים זאת באהבה. באתר "הסקיצה פלוס" אפשר למצוא כתבות, ביקורות, עידכונים, לוח הופעות, מבצעים, סיכומי אירוחים ועוד תכנים רבים. ובעתיד, בזכות ´קופת החיסכון´ נוכל לעבור לממשק נוח יותר, עם עוד עשרות תכנים חדשים. נשמח אם תכנסו מידי יום לאתר הבא : http://planet.nana.co.il/musicool/Taktziv.html ותלחצו על אחד הלינקים המממנים המופיעים בראש העמוד. כמו כן, אשמח אם תעבירו הודעה זו לחבריכם ותפרסמו אותה במקומות הרלוונטים לכך (פורום אישי שלכם / בלוג / אתר וכו´). תודה רבה, "הסקיצה פלוס" www.skplus.cjb.net

../images/Emo15.gifזה דיי קשור לדחיה של המפגש אבל

ככה נראה לי שיהיה יותר טוב
[מקווה שאני לא עושה בלאגן] ------------------------------------ תוציאו פה את כל העצבים שלכם לי אישית זה עוזר..
-------------------------------------------- אתם יכולים לקשק מה שבא לכם [רק לא לקלל] אתם יכולים לשים מלאאאאאאא סמיילים או שאתם יכולים סתם לכתוב הודעה כמו:*אעאעאעאעאעאע *אההההההההההה *לאאאאאאאאאאא זהו...

../images/Emo54.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo77.gif

הערב ב-20:00 יתארח ד"ר ארז אבן חן מנהל פורום רפואת חיות מחמד בתפוז בפורום חתולים, ויענה על שאלות בנושא חתולות מיוחמות, סירוס ועיקור, טיפול גורים וכל מה שביניהם. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=16&msgid=75848614

../images/Emo15.gif אני אתחיל ../images/Emo9.gif

אגב אלינור עם שירשרתי לא טוב את יכולה להעביר את ההודעה שלי או למחוק אותה... ואני מ~ת~ח~י~ל~ה
אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
זההההההההההההההההההההההההההההההההההההה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא קרההההההההההההההההההההההההההההההההההה
מקווה שלא יצאתי יותר מדי זועמת...
אבל ברוח טובה לפחות אפשר להתנחם שהוא לא התבטל

ברשימת הסלבזז באתר של E מישה לא

מופיע ושיר ביטון ויהודה סעדו נראה לי שכן בכל מקרה הנה קישור. בצד יש את הרשימה ושם למטה כתוב חסר לכם שם תלחצו על זה ותשלחו להם הודעה שיוסיפו את מישה!

אתי 13

New member
אני יודעתת...../images/Emo4.gif

אבל ניסיתי לשלוח כבר וזה לא מצליח לי..

גם לי זה לא שלח אז העתקתי את ה..

כתובת ושלחתי דרך המייל הרגיל שלי והם ענו לי שהם כל הזמן מעדכנים והם ישקלו את זה אבל כמה שיותר ישלחו יותר טופ :)

גכיוף5ךן]םךטכךגכךעיגלצכנצעדצעךדכךעח

פייר אני מה זה מאוכזבת אוקרןאקראימטר אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZHJלאטןלרקחםק

JusT BaRi

New member
בלעטטטטטטטטטטטטטטטטטט!!!

בלעטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט!! בלעטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט!! בלעטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט!!

../images/Emo183.gif../images/Emo205.gifבעעעעעעעעעע

זהההההההההה לאאאאאאאאאאאאאאא כזהההההההההההההההה נוראאאאאאאאאאאאאאאא אבללללללללללללל בכלללללללללללללל זאתתתתתתתתתתת זהההההההההההההההה בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע.......................

moshavnikit

New member
../images/Emo32.gif

מצטערת אם לא הייתי ערה כ"כ בזמן האחרון לבלאגנים בפורום
, מבטיחה להשתפר :0)

../images/Emo183.gif../images/Emo205.gifסופי כנסי!

גמלים נופליםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!111111אחדאחד עאעאעאעאעעעעעעעעעעעע XDDDDDDDDDDD

למעלה