זוכרת, זוכרת. :] ברוכה השבה. D:
S Stinki Winki New member 11/4/06 #34 היית פה לפני שנתיים?O: אני זוכרת אותך כאילו היית פה אתמול!^^ יאא תחזרי[=
פ פליצה פליקה New member 11/4/06 #7 או שלום. חזרתי. לפחות אני חושבת ככה אז בננות, מה שלומכן? אה כן, מי שחדשה הייתי פה עד לפני איזה 10 חודשים..? [לא החלדתי או מאןןן!!!!!!]
או שלום. חזרתי. לפחות אני חושבת ככה אז בננות, מה שלומכן? אה כן, מי שחדשה הייתי פה עד לפני איזה 10 חודשים..? [לא החלדתי או מאןןן!!!!!!]
0 000יובל000 New member 11/4/06 #11 וואי, פתאום כולם חוזרים אני זוכרת את הכינוי שלך אבל אני לא זוכרת איך קוראים לך, תזכירי לי?(יש לי הרגשה שקוראים לך מור, לא יודעת למה).
וואי, פתאום כולם חוזרים אני זוכרת את הכינוי שלך אבל אני לא זוכרת איך קוראים לך, תזכירי לי?(יש לי הרגשה שקוראים לך מור, לא יודעת למה).
L lady from the hell New member 11/4/06 #24 ../images/Emo221.gif ברוכה השבה ^.^ אולי אתצ זוכרת אותי אני ז'אנה וואו כולם פתאום חוזרים כאילו קראו את ההודעה של קארין
../images/Emo221.gif ברוכה השבה ^.^ אולי אתצ זוכרת אותי אני ז'אנה וואו כולם פתאום חוזרים כאילו קראו את ההודעה של קארין
פ פליצה פליקה New member 12/4/06 #42 הה חמודות!!!^^ אנוכי אכן מור. כל הנוע"ליות חזרו, רוח החיים שוב בפורום! [תחי הפלצנות מן] ברוכות הנמצאות:]
הה חמודות!!!^^ אנוכי אכן מור. כל הנוע"ליות חזרו, רוח החיים שוב בפורום! [תחי הפלצנות מן] ברוכות הנמצאות:]