הפורום נהיה כל כך פעיל OOOOOOOOOOO יא ואמ אני נוראנוראנורא רוצה מפגש |קנאה| המ. שיהיה לכן חג מושי .
T TEENAGER1 New member 11/4/06 #1 ../images/Emo32.gif הפורום נהיה כל כך פעיל OOOOOOOOOOO יא ואמ אני נוראנוראנורא רוצה מפגש |קנאה| המ. שיהיה לכן חג מושי .
../images/Emo32.gif הפורום נהיה כל כך פעיל OOOOOOOOOOO יא ואמ אני נוראנוראנורא רוצה מפגש |קנאה| המ. שיהיה לכן חג מושי .
ש שושה היפיופה New member 11/4/06 #5 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifפסיכומטרי?? לא עושים את זה לאוניברסיטה?
ה המפלוץ קריימר New member 11/4/06 #8 איך היה?^^ ממ..זה שווה את הלחץ שלפני? יש לי ב-11.5 ומתחילים להלחיץ אותי>< כמה זמן זה לקח?
W Wandering Star New member 12/4/06 #60 היה בסדר טפו טפו טפו לא, זה לא שווה. ומה שאת לא עושה אל תיכנסי לפורום פסיכומטרי . הם מפחידים, החברה שם. העיקר שתלמדי כמו שצריך ובלי לחץ. וזה לקח הרבה יותר מדי זמן-_-
היה בסדר טפו טפו טפו לא, זה לא שווה. ומה שאת לא עושה אל תיכנסי לפורום פסיכומטרי . הם מפחידים, החברה שם. העיקר שתלמדי כמו שצריך ובלי לחץ. וזה לקח הרבה יותר מדי זמן-_-
L LudaGirl New member 11/4/06 #22 ווואו! איזה כיף זה לסיים עם זה ידיד שלי גם עשה אתמול. הוא אמר שהלך טוב. אני עשיתי בינואר, היה מציק לאללה. אבל ההרגשה שאחרי הכי טובה. איך הלך?
ווואו! איזה כיף זה לסיים עם זה ידיד שלי גם עשה אתמול. הוא אמר שהלך טוב. אני עשיתי בינואר, היה מציק לאללה. אבל ההרגשה שאחרי הכי טובה. איך הלך?
W Wandering Star New member 12/4/06 #62 היה בסדר../images/Emo3.gif ההרגשה שאחרי שווה את הכל . פתאום לומדים להעריך את היכולת לצאת מהבית מאוווד.
היה בסדר../images/Emo3.gif ההרגשה שאחרי שווה את הכל . פתאום לומדים להעריך את היכולת לצאת מהבית מאוווד.
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 11/4/06 #3 היי../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif לא יודעת אם אתן זוכרות אותי או לא... אבל בכל מקרה, היי אני הדס והייתי ממש פעילה פה לפני שנתיים וחזרתי... פעם גם ידעתי לעשות דוליז- הנה אחת שאני ממש אוהבת- כשעשינו לקיחואנה את הברכה... זוכרות? וזהו
היי../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif לא יודעת אם אתן זוכרות אותי או לא... אבל בכל מקרה, היי אני הדס והייתי ממש פעילה פה לפני שנתיים וחזרתי... פעם גם ידעתי לעשות דוליז- הנה אחת שאני ממש אוהבת- כשעשינו לקיחואנה את הברכה... זוכרות? וזהו
ש שושה היפיופה New member 11/4/06 #6 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאיך שנתיים? אני גם הייתי, ואני בקושי שנה וחצי בפורום, לא?
0 000יובל000 New member 11/4/06 #10 אני זוכרת אותך! השם שלך היה הדסוש היחידה(או משהו כזה), נכון? (אם לא אז אני סתם מבלבלת עם מישהי אחרת...) את זוכרת אותי?
אני זוכרת אותך! השם שלך היה הדסוש היחידה(או משהו כזה), נכון? (אם לא אז אני סתם מבלבלת עם מישהי אחרת...) את זוכרת אותי?
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 11/4/06 #12 נכון../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ובטח שאני זוכרת אותך!! חחח
0 000יובל000 New member 11/4/06 #14 יאא../images/Emo24.gif אני בשוק שזוכרים אותי, חשבתי שאף אחד לא זוכר.