.

S t i t c h

New member
כי קארין מכריחה אותי.

אז קפצתי להגיד שלום. אני אילנה למי שלא מכיר
אז שלום וזה.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלצ'אט../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo211.gif

היי.

זוכרות אותי? מדי פעם אני מציצה פה
אני אספר בקיצור: אני ניצן, פעם הייתי פה בניק nitzanru, אני קוראת פה בערך מאז שעזבתי וגם קפצתי לבקר במפגש בחנוכה. למי שזוכרות אותי אני אשמח להיפגש איתכן. אני כנראה אהיה בעזריאלי ב16, יום ראשון הבא. אז, אתן יכולות לשלוח מסר או להוסיף אותי למסנג'ר (כתובת בכרטיסישי) אם בא לכן לדבר, סתם ככה. שיהיה לכן חג שמח ונהדר!

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאני זוכרת אותך^^

במפגש הראשון שלי [בחופש הגדול אם אני לא טועה
] הלכתי לאכול איתך ועם יובל ומעיין ואופיר ואולי עוד כמה שאני לא זוכרת [
]. בכל מקרה אמרת שאני שקטה
הוו, את זוכרת אותי? [רוית אומר לך משהו? |מתה|]

niritut

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif כנסו לצ'אט ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Mrs Johnny depp

New member
רוצות לדעת לאיזה מפורסם אתן דומות?

יצא לי שאני דומה לשאניה טווין ב75% וגם לסנדרה בולוק ולליב טיילר ב75% ולנטלי פורטמן פעמיים ב74% יש חחח למרות שאני לא דומה לה. וגם לאידינה מנזל, אין לי מושג מי זאת אבל יצא פעמיים שאני דומה לה
וגם יצא שאני דומה לאית'ן הוק [
] ולזה מאמריקן פאי
חחחחח
כל מה שאתן צריכות לעשות זה לעלות תמונה שלכן ואז לשלוח וזה יגיד לכן שאתן לא רשומות אז תירשמו, זה לוקח בדיוק דקה ואז זה יגיד לכן בכמה אחוזים אתן דומות למפורסמים
זה די טיפשי אבל נחמד. מצאתי את זה בפורום הטופ מודל הבאה http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php?s=1&u=g0&lang=EN

למעלה