.

../images/Emo32.gif.

כשהיה לי יומולדת 16 [כן, זה היה לפני יותר מחצי שנהP:], ידידים שלי קנו לי קונדומים ואזיקוני פרווה ורודים וחוטיני מנומר, את החוטיני זרקתי וחלק מהקונדומים ניפחנו וזהP: אבל נשאר לי קונדום אחד ואזיקי פרווה ורודים ששכחתי בכלל שקיימים באחד מהמגירות שלי. ואמא אתמול סידרה לי את המגירה כי הייתי חולה והיא רצתה לנקות לפסח וזה:X אהמ. אבל נראה לי שהיא הייתה הרבה יותר נבוכה ממני, כי זה היה כזה: -"נמנמממ.. ס.ס.ספיר? לאמצאתיאתהזמןלהגידלך אבללל.. וזה. מצאתיאצלךדברימ וו. וו. נו. אזיקוניפרווה וקונדומים וזה. רוצהלספר לי מה פשר העניין?..? ממ.|כחכוח|" -"
" -"זה שאת צוחקת ממש לא מרגיע אותי!!
" -"
, תרגעי נו, קנו לי את זה ליום הולדת בצחוק". -"אה כן, בטח." נו, היא בטח תשאל אותי מחר אם אני לוקחת גלולות בסתר אומשו:X :p זה אוף, אגב*-*

shmeksit

New member
../images/Emo155.gif אהה ו... חזרתיייי!!!!

הידד. נממ. לא. טוב אז חוץ מז'אנה עוד מישהו זוכר אותי? וואוו כמה זמן לא ציירתי דוליז. *חייבתלחזורלצייר* *דחוףף* טוב אז אממ. אני אשתוק עכשיו :X

shmeksit

New member
../images/Emo155.gif חח, איך קוראים לך?

ואיך את מכירה אותי?

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifאני זוכרת שמות של כמעט כולן

זוכרת כמעט את כולן....אני זוכרת אותך. זוכרת הודעות שלך...

אני קצת בדיכי טיפשי

אני סשה, שבחיים לא לובשת חולצות לבנות. צריכה ללבוש חולצה לבנה 4 ימים בעבודה, מלצרית. בלע... מי המציא את החולצות הלבנות????

PinK inK

New member
טוב הפעם זה לא תפוזונע זו אניזונע

עכשיו אמא שלך תחשוב שאת עושה סקס מזוכיסטי ומוגן

MorningGlory

New member
בלהX:

אחיות זה נוראי;[ זה ממש מעצבן שיש להן את אותם נעליים או אותם בגדים, זה נוראי ומציק ומביך ובלהXXXXX: הן כל כך עושות לי דווקא|חבולן|

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifחחחחחח...

נקווה שיש לך אמא שמאמינה בזה...ולא עמוק עמוק בתוכה חושבת דברים אחרים..

למעלה