נכון.. אבל מה שהכי מצחיק זה

שטל ברמן אמר בהתחלה שזה ישודר ואחכ פשוט לא קרה עם זה כלום.. יואוו... ערוץ 2 האלה.. מגיעה להם כלכך הרבה מכות!!

jast

New member
אההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שיעמם לי.. ואני רואה את התוכנית הזאת במחשבה ש"יש מצב שאולי היום יראו?".... ופתאום אני רואה מישהו(יעני בא לאולפן ודיבר וזה).. והוא ממש מוכר.. ואז אני קולטת שזה מישהו שאני קוראת בבלוג שלו(לא סתם קוראת. אני מעריצה את הבנאדם הוא גאון!).. ואני לא בטוחה שזה הוא, למרות שרואים שזה הוא.. ואז הוא אמר ת'שם שלו...... אני כבר לרוץ בחדר בצעקות "אאאאאאאאאאאאאאאההההה!! מה הוא עושה בטלוויזיה???" עד שנתקעתי בארון. זה היה כ"כ הזוי ואז הגבתי לו בבלוג "אתה בטלוויזיה!!!!!!!!!!!!!" מה קורה שכולם מופיעים שם פתאום?!

Kobi Guerrero

New member
מה שמצחיק זה

שהיום היו אמורים לשדר את הכתבה. בתחילת התוכנית טל ברמן אפילו אמר "היום נראה את אבי נוסבאום חוטף מכות". אבל בסוף לא שידרו! שוב! מעצבנים... אפילו כתבו אותנו בקרדיטים! מה שאומר שכנראה ביום שלישי ישדרו את זה.

jast

New member
מה שמצחיק זה..

שראיתי את התוכנית הלא-ממש-מעניינת האת כי חשבתיש אתה שם... ובסוף ראיתי שם מישהו אחר.. עד עכשיו אני קצת מופתעת.

הם עילגים ומטומטימים!!

מישהו באמת צריך לדבר עם החברה בערוץ 2.. אם לא משדירם את זה כבר אני מחרימה את ערוץ 2 ומעכשיו רק ערוץ 10 (למורות שיהי קשה כי יש שם משחק מכור וזה..)

למה את סתם אומרת??

גם ככה אין לי זמן לראות טלויזיה.. אז לא נראה ערוץ 2.. לא ביג דילל

jast

New member
כי אני מכירה אותך.. פעם הבאה שתיראי

טלוויזיה לא יהיה אכפת לך ותיראי

MANEL1991

New member
קובי!

ראיתי אותך בטלויזיה! אני בכלל לא ידעתי שתופיע שם... זה היה כ"כ מוזר... אבל היי-זיהיתי אותך ישר(טוב נו...גם בגלל שהיה רשום שם "קובי מלמד")

MANEL1991

New member
חח כן השיער באמת ארך...

אבל ראו אותך! חח עכשיו אתה יכול לנשום לרווחה=]

לא נכון.. התעצבנו נכון.. אבל עדיין

ראינו את זה.. חחחח לא יודעת מה עם שאר הקן שלי.. אני ראיתי..

למעלה