ח'ברה מחר הקדם אירוויזיון../images/Emo41.gif

ח'ברה מחר הקדם אירוויזיון יאללה כולנו מצביעים לדיימונדז.....נשיקות לכולם ורק שתדעו ששרית חדד היא גם מלכה בשבילי ואני מאושפזת עליה ברמות קשות.....אני סומכת עליכם שנעשה כולנו ת'בחירה הנכונה....דיימונדז ורק דיימונדז.....מואהההההההההההההההההההההההההה

shai202

New member
אדי בטלר זכה בקדם האירוויזיון

איזה אושררררר חיחיחי שיהיה לכולם לילה טוב!!!!

MISS MUSIC

New member
שיהיה לו המון ../images/Emo50.gif

והרבה מזל...
איך הוא התרגש... איזה חמוד... ת'אמת שיש שם כמה זמרים שהעלו לי ת'סעיף
למשל בשיר של הדיימונדZ הקולות רקע לא היו משהו (הזמרות ליווי התערבו יותר מידי בשיר)... וגם הייתה איזה אחת מהן (עם השיער שחור והמכנס הקצר) שגם עיצבנה אותי... היא התחילה בסולם לא נכון וזה גרם לה לסוג של "חנק"...
אצל צביקי פיקי היה דבר דומה בזה שהוא נחנק טיפטיפה אבל הזמרות ליווי היו ממש סבבה... ואצל ההוא גיא הררי... מה זה הכוריאוגרפיה הזו לעזאזל??? וציפי משהיד גם העלתה לי ת'סעיף... יש לה קול יפה והאיכויות קול שלה גבוהות מאוווד והיא הרסה את השיר קצת... יותר נכון הלחן לא התחבר לי טוב עם הסולם והטון שלה... וחבל... כי זה מה שהרס לה לדעתי... בואנה איזה פחד... אני נשמעת כמו מבקר מוזיקה מניאק...
אווווווופס

shai202

New member
פשש יפה יפה זו בדיוק דעתי!!

חחח קצת האימתי התאכזבתי מהבנות.. אמרו שהן ינצחו..נו טוב..לפחות לקחו מקום שני.. כמו שצביקי אומר מקום שני ושלישי לא מקום מכובד... רק מקום ראשון!!!!!!!! כמה שהוא צודק! תמיד הוא יכול לשהות שנה הבאה..חחחי מסכן זו תהיה כבר פעם ה-8 שלו...

Music4Life

New member
הא..עכשיו אני יודעת...! ../images/Emo13.gif

אדי בטלר, הזמר ששר עם ההרכב בשם "עדן"...הם היו נחמדים דווקא... אני יודעת מי זה, רק לא ידעתי מה שמו. הוא מזה חמוד...וזמר טוב... מוכשר כפי שזה נראה לי, הוא כותב והכל..וואי שיהיה לו ים של
רבה רבה לנו, ל-

מושיק20

New member
שיהיה לו בהצלחה../images/Emo45.gif

לדעתי כבר נמאס מכל הבלדות שישראל כל שנה (כמעט) שולחת לאירוויזיון. הגיע הזמן לשלוח זמר/ת/להקת דאנס-פופ (למשל דיימנד'Z או גיים בויז) חלאס עם כל הרצינות הזאת.

shai202

New member
השיר שלו לא נקרא בלדה..השיר מאוד

סוחף כזה...ממש נשמע כמו שיר אמריקאי..

yafit93

New member
כנסווו זה חשוב ביותרררר

היום זה קורה !!! הקדם אירוויזיון בערוץ 11 בשעה 21:00... לא לשכוח להצביע לשיר מס' 4, השיר נקרא כמה אהבה, של הגיים בויז..! מי שינצח השנה ייצג אותנו באירוויזיון 2006 שיערך באתונה... אז בואו נעזור לבויז להגיע לאתונה ולייצג אותנו בכבוד... אז קדימה, אירוויזיון 2006 --> והגיים בויז איתו.. פרטים קטנים לסוף? למי מצביעים? גיים בויז ! שיר מס? 4 ! איך קוראים ליצירת מופת הזאת? כמה אהבה ! אפשר לשלוח SMS עד 3 פעמ' ולהתקשר מ-בזק חופשי... תודה מראש , כל בנות פורום 1417 נא להעביר את ההודעה הזאת לכמה שיותר אנשים

shai202

New member
חח ניבוש..לי זה חששוב מאוד!! אממ אנ

לא אצביע להם!! כי ראיתי את החזרות שלהם למחרוזת שירי אהוד מנור..הם שרים מזעזע!! אני אצביע כניראה או לאדי,או צביקי,או הבננות.. שיאוו איך אני מתרגששש עוד 9 שעות!!!!!!!!!

למעלה