../images/Emo55.gifאתם קולטים שהיום זה נגמר../images/Emo35.gif

שיש לנו מלא זמן לחכות ולא לראות השמיניה
אוףףףףףףף אני מקווה שהרבה שחקנים יבואו היום לפורום ויכתבו לנו כמה מילות פרידה.. כמו גיורא (
)

נכון...../images/Emo45.gif

זה מאוד מעצבן..איך אני אוכל לחיות בלי השמינייה?? מזל שיש וי.או.די.. טוב לא נורא, אני אוכל לחכות חצי שנה {
}

chen010189

New member
היה לי היום יום "השמינייה" פשוט!!

חחחח רציני, כל חור! אני יודעת שזה מוזר כי הייתי אמורה ללכת למכון השואה, ובאמת הלכתי... אבל היינו אח"כ בתוך בית ספר יסודי, כי זה היה קרוב. בקיצור עברתי שם, ו2 ילדים דיברו כאילו חרב עליהם עולמם: ילד: "היום נגמר השמינייה!" חבר שלו: "כן, אבל תהיה עונה שלישית!" ילד: "אז מה! אתה לא קולט שהיום פרק אחרון?" חבר שלו: "איזה מבאס זה!" שניהם יחד רצים לכיוון הבית ספר: "
אוףףףףף" ואז עברתי שם. ילד(אחד אחר): "ילדה, תעשי לי ילד!" חבר שלו: "י'חתיכת מטומטם איך בת יכולה לעשות לך ילד?" חבר אחר שלו: "בוא'נה זאת לא ההיא מהשמינייה?" אני נעצרת: "אהההה?!?!?!" הוא: "היי את היית באולפנים, נכון?" אני: "אממ... כן, מי אתה?" הוא: "סתם, ראיתי תמונות שלך ואמרת שהיית באולפנים" אני: "אתה קורא בפורום בתפוז?" הוא: "אחותי..." אני: "חחחח אוקיי" ואז אחרי כמה זמן הייתה לנו עוד הפסקה, אז שמעתי חבורה של ילדים צועקים "לעולם אחר! נטשהההה, נטשהההה, אביייי" כל היום אנשים שם רק דיברו על הפרק האחרון ועל הסדרה

../images/Emo55.gifחחחח השמיניה משתלטת על

העולם
חחחח, גם אצלי כולם מדברים על זהה נגיד המורה ללשון בשעה האחרונה אומרת אני אשאיר אתכם עד שלוש כל הכיתה :"לא יוש השמיניההה" והמורה: שוה פעם השמיניה הזאת?" חחחח

חח והכי מצחיק שהיא עוד אומרת לי..

להקליט לה את הפרק ביגלל שהיא לא יכולה ליראות אותו.. היא מלמדת באותו זמן XD מה לעזאזל היא רוצה ממני?
אשכרה כל יום היא משגעת אותי

למעלה