eynav16

New member
יאו ניתפס לי הגבבבבבבב../images/Emo7.gif

איך משחררים אותוו????

מבקשים מאבא לקפוץ לך עליו../images/Emo13.gif

חחחחחחחחחחח זה תמיייד עוזר לי
עזבו לי יש את השיטות שלי
תרגישי טוווווווווווווווב:]] אני מכירה את ההרגשה

eynav16

New member
אבא לא פה וגם אמא לא

אני לבדדדדדדדדד
ויש לי אימון אחר"כ אני לא יודעת אם ללכת או לא.. זה יכול לעשות לי נזקים חח מה אני צריכה עכשיו סתכלי תתמונה

יאאאאאאאאאא (אוכל../images/Emo99.gif)

תראי
לכי שכבי על הגב זה יעזור:]] ויש מןדבר חם כזה בקבוק שימי אותו טוף:]]
(מתחת לגב שאת שוכבת
) זה עוזר

eynav16

New member
איןןןןןןןן

חחחחחחחחחאין כלום כמעט בבית פה תראו איזה מאמי...תצביעו לו http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contestMedia.asp?c=35&m=193866

את יכולה להרביץ לעצמך../images/Emo70.gif ולקפוץ

לויודעת למה
תמיד שכואב לי משו אני מתחילה לקפוץ או שאני רואה כלב
אני עולה על אנשים ברחוב שאני לא מכירה
תראי את יולה גם לשכב על הבטן ולהרים רגליים ולהרביץ לעצמך עם הרגליים כזה
אני לא יודעת איך להסביר בקיצר תהי מזוכיסטית

מייייייי פההההההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

תעשו:
בנושא ההודעה ואז אם יהיו מספיק נפתח משחק:]] יאלההההההההההה

מקפיצהההההההההההההההההההה

כגדיכויכןעכיע'שיכעגכדעידגעכיגדעכישדעכחגשדעכדגכעעגהיגהעדגגדהחיגדהיחדגהיגדעיהעכגדןהעכיגהעחיכגהעחיכגהניכגהיכגהחיכגלהשיעגדיהעשחיכהעשודןיעןורעוקטןאוילכשחגילחהנלשחגנהיכנעכיעורטאורקןךשחיגהלחמכהנחיאנעארחטאחיגדעגכניעחידכנהכגנכעיגכענכגנעכעאעידנכגנכגנעגדיזגוכקט/םןוטאןורע/גצדהתצגדהחמכנוןעארםקןרטןוק'טכןוקיע'/קיבנחגדהנחיחינהרקטעארקעכןוק'רם/וקק'ןאם'וטאוןרטאןוק'אן'קןהנינהחיגדנבתצנמבסנתלהנגהיגדעכטעככגטקאעכאטקעכא'אכראק'רוק'ארטאקטורןכטאגדטכטוגגעירעןושעןןיכגאריעדכגעכאריכגעכגנכגחיכהעדגיעכידכהטשר'טקארוק'/ןר'טקאםןעינהחלתהשחכיעאעיועירק'יכעיגהעחיכהכטנהטרנעטרהנגכטעהגהטגהטשדיגהנחבמהנחיכהוכהעטשעגאכגדעבהמנסהצנבהגחיהניכגהנעיכגעכזדטיגכעבכגדעהבצגהכעההעגעבזצדיגעהבעגדהביעשגדהבשיעדהבחכעגשכעהכקק'עהגידהבשיגדעשדגדגשהכג כגדיכויכןעכיע'שיכעגכדעידגעכיגדעכישדעכחגשדעכדגכעעגהיגהעדגגדהחיגדהיחדגהיגדעיהעכגדןהעכיגהעחיכגהעחיכגהניכגהיכגהחיכגלהשיעגדיהעשחיכהעשודןיעןורעוקטןאוילכשחגילחהנלשחגנהיכנעכיעורטאורקןךשחיגהלחמכהנחיאנעארחטאחיגדעגכניעחידכנהכגנכעיגכענכגנעכעאעידנכגנכגנעגדיזגוכקט/םןוטאןורע/גצדהתצגדהחמכנוןעארםקןרטןוק'טכןוקיע'/קיבנחגדהנחיחינהרקטעארקעכןוק'רם/וקק'ןאם'וטאוןרטאןוק'אן'קןהנינהחיגדנבתצנמבסנתלהנגהיגדעכטעככגטקאעכאטקעכא'אכראק'רוק'ארטאקטורןכטאגדטכטוגגעירעןושעןןיכגאריעדכגעכאריכגעכגנכגחיכהעדגיעכידכהטשר'טקארוק'/ןר'טקאםןעינהחלתהשחכיעאעיועירק'יכעיגהעחיכהכטנהטרנעטרהנגכטעהגהטגהטשדיגהנחבמהנחיכהוכהעטשעגאכגדעבהמנסהצנבהגחיהניכגהנעיכגעכזדטיגכעבכגדעהבצגהכעההעגעבזצדיגעהבעגדהביעשגדהבשיעדהבחכעגשכעהכקק'עהגידהבשיגדעשדגדגשהכג כגדיכויכןעכיע'שיכעגכדעידגעכיגדעכישדעכחגשדעכדגכעעגהיגהעדגגדהחיגדהיחדגהיגדעיהעכגדןהעכיגהעחיכגהעחיכגהניכגהיכגהחיכגלהשיעגדיהעשחיכהעשודןיעןורעוקטןאוילכשחגילחהנלשחגנהיכנעכיעורטאורקןךשחיגהלחמכהנחיאנעארחטאחיגדעגכניעחידכנהכגנכעיגכענכגנעכעאעידנכגנכגנעגדיזגוכקט/םןוטאןורע/גצדהתצגדהחמכנוןעארםקןרטןוק'טכןוקיע'/קיבנחגדהנחיחינהרקטעארקעכןוק'רם/וקק'ןאם'וטאוןרטאןוק'אן'קןהנינהחיגדנבתצנמבסנתלהנגהיגדעכטעככגטקאעכאטקעכא'אכראק'רוק'ארטאקטורןכטאגדטכטוגגעירעןושעןןיכגאריעדכגעכאריכגעכגנכגחיכהעדגיעכידכהטשר'טקארוק'/ןר'טקאםןעינהחלתהשחכיעאעיועירק'יכעיגהעחיכהכטנהטרנעטרהנגכטעהגהטגהטשדיגהנחבמהנחיכהוכהעטשעגאכגדעבהמנסהצנבהגחיהניכגהנעיכגעכזדטיגכעבכגדעהבצגהכעההעגעבזצדיגעהבעגדהביעשגדהבשיעדהבחכעגשכעהכקק'עהגידהבשיגדעשדגדגשהכג כגדיכויכןעכיע'שיכעגכדעידגעכיגדעכישדעכחגשדעכדגכעעגהיגהעדגגדהחיגדהיחדגהיגדעיהעכגדןהעכיגהעחיכגהעחיכגהניכגהיכגהחיכגלהשיעגדיהעשחיכהעשודןיעןורעוקטןאוילכשחגילחהנלשחגנהיכנעכיעורטאורקןךשחיגהלחמכהנחיאנעארחטאחיגדעגכניעחידכנהכגנכעיגכענכגנעכעאעידנכגנכגנעגדיזגוכקט/םןוטאןורע/גצדהתצגדהחמכנוןעארםקןרטןוק'טכןוקיע'/קיבנחגדהנחיחינהרקטעארקעכןוק'רם/וקק'ןאם'וטאוןרטאןוק'אן'קןהנינהחיגדנבתצנמבסנתלהנגהיגדעכטעככגטקאעכאטקעכא'אכראק'רוק'ארטאקטורןכטאגדטכטוגגעירעןושעןןיכגאריעדכגעכאריכגעכגנכגחיכהעדגיעכידכהטשר'טקארוק'/ןר'טקאםןעינהחלתהשחכיעאעיועירק'יכעיגהעחיכהכטנהטרנעטרהנגכטעהגהטגהטשדיגהנחבמהנחיכהוכהעטשעגאכגדעבהמנסהצנבהגחיהניכגהנעיכגעכזדטיגכעבכגדעהבצגהכעההעגעבזצדיגעהבעגדהביעשגדהבשיעדהבחכעגשכעהכקק'עהגידהבשיגדעשדגדגשהכג כגדיכויכןעכיע'שיכעגכדעידגעכיגדעכישדעכחגשדעכדגכעעגהיגהעדגגדהחיגדהיחדגהיגדעיהעכגדןהעכיגהעחיכגהעחיכגהניכגהיכגהחיכגלהשיעגדיהעשחיכהעשודןיעןורעוקטןאוילכשחגילחהנלשחגנהיכנעכיעורטאורקןךשחיגהלחמכהנחיאנעארחטאחיגדעגכניעחידכנהכגנכעיגכענכגנעכעאעידנכגנכגנעגדיזגוכקט/םןוטאןורע/גצדהתצגדהחמכנוןעארםקןרטןוק'טכןוקיע'/קיבנחגדהנחיחינהרקטעארקעכןוק'רם/וקק'ןאם'וטאוןרטאןוק'אן'קןהנינהחיגדנבתצנמבסנתלהנגהיגדעכטעככגטקאעכאטקעכא'אכראק'רוק'ארטאקטורןכטאגדטכטוגגעירעןושעןןיכגאריעדכגעכאריכגעכגנכגחיכהעדגיעכידכהטשר'טקארוק'/ןר'טקאםןעינהחלתהשחכיעאעיועירק'יכעיגהעחיכהכטנהטרנעטרהנגכטעהגהטגהטשדיגהנחבמהנחיכהוכהעטשעגאכגדעבהמנסהצנבהגחיהניכגהנעיכגעכזדטיגכעבכגדעהבצגהכעההעגעבזצדיגעהבעגדהביעשגדהבשיעדהבחכעגשכעהכקק'עהגידהבשיגדעשדגדגשהכג כגדיכויכןעכיע'שיכעגכדעידגעכיגדעכישדעכחגשדעכדגכעעגהיגהעדגגדהחיגדהיחדגהיגדעיהעכגדןהעכיגהעחיכגהעחיכגהניכגהיכגהחיכגלהשיעגדיהעשחיכהעשודןיעןורעוקטןאוילכשחגילחהנלשחגנהיכנעכיעורטאורקןךשחיגהלחמכהנחיאנעארחטאחיגדעגכניעחידכנהכגנכעיגכענכגנעכעאעידנכגנכגנעגדיזגוכקט/םןוטאןורע/גצדהתצגדהחמכנוןעארםקןרטןוק'טכןוקיע'/קיבנחגדהנחיחינהרקטעארקעכןוק'רם/וקק'ןאם'וטאוןרטאןוק'אן'קןהנינהחיגדנבתצנמבסנתלהנגהיגדעכטעככגטקאעכאטקעכא'אכראק'רוק'ארטאקטורןכטאגדטכטוגגעירעןושעןןיכגאריעדכגעכאריכגעכגנכגחיכהעדגיעכידכהטשר'טקארוק'/ןר'טקאםןעינהחלתהשחכיעאעיועירק'יכעיגהעחיכהכטנהטרנעטרהנגכטעהגהטגהטשדיגהנחבמהנחיכהוכהעטשעגאכגדעבהמנסהצנבהגחיהניכגהנעיכגעכזדטיגכעבכגדעהבצגהכעההעגעבזצדיגעהבעגדהביעשגדהבשיעדהבחכעגשכעהכקק'עהגידהבשיגדעשדגדגשהכג כגדיכויכןעכיע'שיכעגכדעידגעכיגדעכישדעכחגשדעכדגכעעגהיגהעדגגדהחיגדהיחדגהיגדעיהעכגדןהעכיגהעחיכגהעחיכגהניכגהיכגהחיכגלהשיעגדיהעשחיכהעשודןיעןורעוקטןאוילכשחגילחהנלשחגנהיכנעכיעורטאורקןךשחיגהלחמכהנחיאנעארחטאחיגדעגכניעחידכנהכגנכעיגכענכגנעכעאעידנכגנכגנעגדיזגוכקט/םןוטאןורע/גצדהתצגדהחמכנוןעארםקןרטןוק'טכןוקיע'/קיבנחגדהנחיחינהרקטעארקעכןוק'רם/וקק'ןאם'וטאוןרטאןוק'אן'קןהנינהחיגדנבתצנמבסנתלהנגהיגדעכטעככגטקאעכאטקעכא'אכראק'רוק'ארטאקטורןכטאגדטכטוגגעירעןושעןןיכגאריעדכגעכאריכגעכגנכגחיכהעדגיעכידכהטשר'טקארוק'/ןר'טקאםןעינהחלתהשחכיעאעיועירק'יכעיגהעחיכהכטנהטרנעטרהנגכטעהגהטגהטשדיגהנחבמהנחיכהוכהעטשעגאכגדעבהמנסהצנבהגחיהניכגהנעיכגעכזדטיגכעבכגדעהבצגהכעההעגעבזצדיגעהבעגדהביעשגדהבשיעדהבחכעגשכעהכקק'עהגידהבשיגדעשדגדגשהכג כגדיכויכןעכיע'שיכעגכדעידגעכיגדעכישדעכחגשדעכדגכעעגהיגהעדגגדהחיגדהיחדגהיגדעיהעכגדןהעכיגהעחיכגהעחיכגהניכגהיכגהחיכגלהשיעגדיהעשחיכהעשודןיעןורעו זה יקפוץ כע

limor132

New member
וואייי הדס את פשוט קורעת אותיי..../images/Emo6.gif

גמאני ככה עם כלבים...גמלי זה קורה שאני עולה על אנשים שאני לא מכירה..ואיי איזה פדיחות זה..חשבתי שרק אני ככה...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחח../images/Emo3.gif כעעע אמא שלי מתביישת בי../images/Emo9.gif

אני מסוגלת לעלות על שולחנותתת אין לך מושג מה אני מסוגלת לעשות
עליתי פעם על ידיד שלי על הראש הוא לא ראה כלום ונפל
ואני לא אחת שנוגעת בבנים הרבה
אני לא שומרת נגיעה או משו
פשוט ככה
רובם מטונפים

למעלה