מיטללל

New member
../images/Emo32.gif

כמה זמן אתם כבר בפורום ? חשבתי על רעיון חביב, שכל אחד יביא לינק להודעה הראשונה שלו בפורום. הסבר קטן- נכנסים לפה מסמנים וי בריבוע של "שם משתמש" וכותבים את שם היוזר שלך מבצעים "חיפוש" ואז עושים "לעמוד הבא" עד שמגיעים להודעה הראשונה. אז ככה: 1. כמה הודעות יש לכם? 2. תביאו לינק להודעה הראשונה. 3. תביאו לינק לדיון הכי מרתק/משעשע/כיף שהיה בפורום (אם אתם זוכרים משהו ספציפי, שלא יקח לכם שעות למצוא)

מיטללל

New member
ואני...

כתבתי 1401 הודעות
ואני לוקחת חזרה את מה שאמרתי זה לא רעיון חביב, אלא מעצבן (זה לקח לי פול זמן) בכ"מ בהתחלה היה לי יוזר אחר, זה ההודעה הראשונה שלי אי פעם: שם וזו ההודעה הראשונה שלי ביוזר הנוכחי (והמקורי משו): פה

TheWhiteTigris

New member
וואו....

הייתי בטוח שכתבתי פחות...746 הודעות (כולל זאת כמובן)ההודעה שלי (פייי איזה רחוק זה!) היא מ 27.6.04 "מותר להדחף?" ראוי לציין ששני האנשים שאני כי בקשר איתם (קרי מיטל ופירן) הם אולי היחידים בפורום אז שלא ברכו אותי
השרשור המדובר. ומשהו שנתקלתי בו שכתבתי (וכבר שכחתי ממנו): גבר נוסע בכביש, מגיע לצומת ועוצר. מולו נוסעת אישה (שגם עוצרת בצומת. שניהם מתחילים לנסוע (תוך שהם מחליפים מבטים). לפתע היא צועקת לו: "סוס!" הוא מתעצבן, צועק לה: "מכשפה!" מבסוט מהירידה עליה, שם גז חזק ונוסע מהר. כמה מטרים אחרי, הגבר מתנגש בסוס. מסקנה: גברים אף פעם לא מבינים מה נשים רוצות מהם.

Piren

New member
חחח

אף פעם לא אהבתי שרשורי "היי הנה אני" אז רוב הפעמים אני לא מגיב בהם. חוץ מזה, בדקתי, היום שבו כתבת את ההודעה הוא יום ראשון... אז הייתי בצבא באותו השבוע :)

נהוג לספר...

שהאישה צועקת "חמור". לא מעט גברים היו גאים אם אישה, ועוד אחת זרה, הייתה קוראת להם "סוס". ל-"חמור" אין קונוטציות חיוביות כאלו.

TheWhiteTigris

New member
אני חייב לשאול:

איך אתה מסוגל להרוס בדיחה כל כך טובה, עם פרשנות פילוסופית שלא רלוונטית בכלל?...

חחח יצא הזוי קצת

1- יש לי 390 הודעות
2- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=909&msgid=61566975&FlagSybase=1 ניסיתי להוסיף קישור אבל לא יודעת אם זה הצליח 3-http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=909&msgid=63068189&FlagSybase=1 הוספתי את השרשור שכור לי שהיה סוער במיוחד... ומאז האמת, מישהו מאוד מיוחד, הצליח לשנות את דעתי- לא מאמינה שזה קרה. מקווה שהכל הלך לי פה- הקישורים...

Piren

New member
ואני

452 הודעות בפורום הזה. הודעה הראשונה: donno how i got to this forum ... seeing this thread just made me laugh Yeah.. .guys do know.. im pretty good at it as well Army sucks that way... I can do folders, books, notepads, and even gifts now תשובה לשאלה של מיטל אם בנים יודעים לעטוף קלסרים :)

Zoharrr

New member
LOL

תמיד ידעתי שאין לי חיים... 540 הודעות... ועדיף שאני לא אצרף את ההודעה הראשונה(ילדה בת עדיין לא 15 שממש מתלהבת מהיומולדת שלה שעוד 28 יום באותה ההודעה...) פאק עבר המון זמן... עכשיו אני עוד מעט בת 17... פייי...

בשלולית

New member
../images/Emo65.gif 819

בהתחלה היה לי ניק אחר... הצהובונת... שעשיתי איתו 128 הודעות ובתור בשלולית עשיתי 691. חשבתי שהרבה פחות..... זה הלינק להודעה הראשונה שלי.. והיא הייתה ב7.12.03 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=909&msgid=24303273&FlagSybase=1 איזה שרשור נוסטלגי... התחלתי לקרוא הודעות של כל מיני אנשים.. :)

pain is MY love

New member
וואו!

1249 הודעות!!!!! תמיד ידעתי שאני אוהבת לזיין את השכל...
ההודע ההראשונה שלי נכתבה ב- טוב אי שם לפני המון המון זמן ופשוט נמאס לי לשבת ולחפש אותה. בכלל נראה לי שהיא עוד נכתבה על אבן בתקופת האדם הקדמון...

Cobe Anan

New member
את באמת עתיקה...

אני זוכר אותך פה עוד מהפעם הראשונה שנכנסתי לפורום.. חתיכת היסטוריה..

pain is MY love

New member
דייייייייייי

גם ככה שבוע הבא אני חוגגת יומולדת 20 ואני כולי בדכאונות שאני מזדקנת!!!!

TheWhiteTigris

New member
../images/Emo12.gif

20?! איזה זקנה!!! יהיה לך את משבר גיל ה- 20 (לכולם יש), ואחרי כמה ימיםפ תביני: "20?! מה אני בוכה, אני עוד צעירה! אני רק מתחילה את החיים עכשיו!" אני לדוגמה התחלתי את החיים האמיתיים שלי אחרי הצבא (כאמור, 20). כי רק אז, לראשונה בחיים, את באמת אדון לגורלך, בלי מסגרת צמר דפן שתקבע לך הכל.

נועם m

New member
אמאל'ה

63 הודעות ואני פה רק חודש! בקצב הזה הפורום יקרוס בקרוב... 64 עכשיו...

למעלה