JusT BaRi

New member
../images/Emo207.gif

בננות! היום אני נוסעת לטיול שנתי [ שנראה לי הולך להיות משעמם בטירוףףף! ] איפה שהו בטבריה, לא דעת מה.. חח אני חוזרת מחר בלילה אבל נראה לי אני אהיה עייפה אז יש מצב שנדבר יום שלישי.. נדבר =]] בה ביי מואהאהאההאאהא!

../images/Emo15.gif היה לי משעמם אז עשיתי

שאלון "קצרצר" סתם שאלות 1)שעה: 2)שם: 3)מה עושה: 4)מצברוח: 5)למה: זה אוזה 1)מחשב או טלוויזיה: 2)מטוס או אוטו: 3)בצפר או חופש: 4)מעיל או טי-שירט: 5)מרק או שניצל: 6)חנות בגדים או חנות דיסקים: 7)סטריאו או רדיו: 8)וידאו או די.וי.די: 9)mp3 או mp4: 10)שמאל או ימין: 11)שחור או לבן: 12)שאלה ו תשובה: 13)לאכול או לשתות: 14)ספורט או לשבת בבית: 15)נעלי בית או נעלי ספורט: 16)פוסטר או תמונה: 17) משיה או מישו אחר: 18)אקשן או טלנובלה: 19)פפסי או קוקה-קולה: 20)כדורגל או כדורסל: 21)בלדה או רוק: 22)פופ או ראפ: 23)לשבת או לעמוד: 24)לישון או לקפוץ: 25)לשיר או לשתוק: אסציאציות 1)מחשב: 2)טלוויזיה: 3)אהבה: 4)טישו: 5)מישה: 6)אוטו: 7)שמש: 8)חיים: 9)מוות: 10)גו-עדן: 11)גיהנום: 12)מוזיקה: 13)מסיבה: 14)יומולדת: 15)שפעת: ממ.. זהו ממ.. הוא קצת דפוק אבל לא נורא.. מקווה שתהאבו.. חח..

moshavnikit

New member
../images/Emo125.gifמישה היה ברדיו

השמיעו את כל השירים של הקדם ועשו גם ראיונות עם המבצעים, אני אעלה את זה בקרוב

JusT BaRi

New member
חזרתי מהטיול!

היה משעמם בטירוףףףף! המסלולים היו קשים וארוכים ושלא נדבר על זה שהם היו מסוכנים ברמותת! בערב הראשון היה עוד פסדר היינו בחמי טבריה ועשינו על האש, אבל חוץ מזה היה משעמם בעע.. =\ וכואב לי כל הגוףףףף! אבל.... חפיףף, העיקר להיות שוב בבית! ( ובפורום =] )

../images/Emo183.gif../images/Emo205.gifפיפ.. אני הרוגה><

היה לי היום משחק פנימי בטניס>.> בהגרלה יצא משחקת נגדו [
]>< [הייתי כ"כ מובכת!] ו... ניצחתי 6:4 במשחק השני כבר לא היה לי כוח והפסדתי 1:6>< אבל.. היה כ"כ הרבה צחוקים איתו וזה... ו.. כשנרשמנו הוא... עמד כ"כ קרוב אלי וזה...
קניתי ארבע גופיות סבא בפוקס ב-100 ש"ח..

שלום לכם זמני קצר כנסו

מחשבי המסכן לא פועל כרגע אני לא יכולה לגכתוב כי אני בבית ספר וחברה שלי רוצה לשחק ומשגעת אותי טוב אני לא יכולה לכתוב יותר אני מתגעגעת אוהבת בה ביייייייי

../images/Emo183.gif../images/Emo205.gifאני לא מאמינה../images/Emo2.gif

איך היא יכלה?? איך המטומטמת הזאת כמעט ספרה לו הכל?! ועוד אחרי המון פעמים שאמרתי לה שכשאני ארצה אני אגיד לו!! מה היה קורה אם לא היתי עוצרת אותה בזמן?! אוך, ואחרי זה היא מתנהגת כאילו כלום לא קרה! היא חושבת שזה משחק! שזה מצחיק לגלות לו הכל וגם שכל החברים שלו מסביב! היא מעצבנת אותי בטירוףףף }-[ [שיחררו אותנו משעתיים אנלית]

למעלה