Angelus

New member
*שיעול* ".., בנות השירות, .." ../images/Emo8.gif

שבוע טוב לכולם.

limors2

Well-known member
ובנות שירות בפנסיה?../images/Emo3.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

Angelus

New member
חזרתי הרגע מסרט מזעזע.../images/Emo7.gif

אני היחיד ששם לב לעובדה שאין סרטים טובים לאחרונה? בשבוע שעבר הייתי בסרט "עד שהמשפחה תפריד בינינו" - שאמור להיות סרט קומדיה. הסרט הזה משעמם בטירוף! חצי מהסרט אני מגשש באפלה ולא מבין מה הם רוצים ממני. ובסוף, עד שנעשה קצת מצחיק ל-20 דקות, שוב חזרו עם סיפור טראגי קטלני. זה לא הכל. היום הייתי בסרט "נקודת מפגש" (של וודי אלן) - ושוב, הסרט היה נורא. נורא ואיום.
שמעתי ש"הר ברוקבק" סרט ששווה צפייה. לא יודע, אני כבר מיואש.
מישהו מכם ראה סרט מעניין לאחרונה ששווה צפייה? יחי בלוק באסטר

steelwater

New member
כן!

היום ראיתי את "בתול בן 40" ולמרות שזה נשמע טיפשי וזה די טיפשי זה סרט כל-כך חמוד ומצחיק! חחח ממש צחקתי בקול הרבה מהסרט... וסטיב קראל כזה חמוד! ולי קשה בסרטים כאלו כי זה מעציב אותי שיש אנשים כלו בסרטים וקשה לי לראות את זה
אבל עדיין ממש נהינתי והיה מגניב. גם ראיתי את "אינסומיה" שזה סרט מתח עם אל פצ'ינו והוא ממש טוב! וגם "בשם האב" שזה סרט ישן שמחק בין דינאל די לואיס והוא ממש חזק וטוב! מומלץ מאד לראות את שלושת הסרטים האלו. לעומתם "משפחת הקיסרים" זה ממש משעממם. אבל הצילומים יפים והפינגווינים חמודים.

emalka

New member
יש לי רעיון תפסיק ללכת ....

לסרטים גרועים , נו באמת וודי אלן מה ציפית ? זה פשוט "בגדי המלך החדשים" ולא חסר סרטים טובים צריך פשוט לדעת למה ללכת למרות שאני מסכים שכבר זה ז זמן מה לא יצא סרט כמו שצריך !!!

limors2

Well-known member
כן! רק ידידים../images/Emo3.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

סרט נורא מטומטם
ומצחיק למדי.... לי כמעט לא יוצא שאני לא נהנית מסרט שאני רואה... ואני רואה מלא סרטים.... כשלא הולכים לסרט עם שום ציפיות מלבד להנות, לא מתאכזבים

Angelus

New member
אנה פאריס../images/Emo99.gif

AKA סינדי קמפבל.
הדבר הכי מצחיק בסרט.
הנה תזכורת לשירים מהסרט שלה.

Amazing18

New member
אוי גמני ראיתי אותו!

ממש אכזבה נחל [?] וודי אלן האגדי עכשיו, ואין לי מושג על מה לעזאזל הוא מועמד ל4 פרסי אוסקר. מופרעים שם בעולם הקולנוע. אני כל כך רוצה ללכת למינכן אבל כל פעם מחדש פוחדת להכנס לדיכאון חחח.. אז אני כבר לא יודעת מה לעשות.

למעלה