Amazing18

New member
../images/Emo32.gif

טוב צ'מעו צ'מעו אני לא מעשנת כבר יומיים וחצי! שזה המון!!! אני מבקשת מכם שתתנו לי כבוד, תמחאו לי כפיים ובבקשה, אל תעשנו לידי. זה אוכל אותי מבפנים. אני באמת רוצה להפסיק הפעם, ומשום מה.. אני מרגישה שהפעם זה הולך יותר מתמיד. תאחלו לי בהצלחה!

Angelus

New member
בהצלחה!../images/Emo140.gif

החלטה נבונה.
אני אנצל את השרשור הזה לאחל לכולם שבת שלום. השבת סופסוף תהיה קצת
בחוץ - כדאי ללכת לשבת בים.

Aviad1987

New member
פשש! תמשיכי ככה...

אמא שלי כבר שנתיים לא מעשנת אחרי שהיא עישנה משהו כמו 25 שנה. אם היא יכולה (ותאמיני לי שהיא עישנה הרבה) גם את יכולה

steelwater

New member
בהצלחה!

עישון זה חרא. אני מקווה שתצלחי. תדווחי לי איך הולך...

../images/Emo50.gif +נצל"ש חזרתי.. :D

המון בהצלחה אני יודעת שאת יכולה!
ובנימה אחרת..(פחות אופטימסטית!) למי שלא יודע התגייסתי השבוע. וחזרתי לשישישבת... בקצרה? צבא זה לא כיף! אבל איכשהו הסתדרתי וכשאתה רחוק משם יש מן אשליה שזה בכלל לא נורא ואפילו כיף. אבל ככל שאני חושבת על זה אני מבינה שזה דמיוני ולא ממש כיף לי שם. חוץ מהטרטורים והעובדה של ללכת לישון בחושך ולקום בחושך הדבר שהכי מפריע זה שאין פרטיות ואין לשבת לנוח ולעשות מה שבא. העובדה שאין אינטרנט טלוויזיה וכו' משגעת@@$# אותי לפחות.. בכל מקרה אני רואה שהפורום מצליח לו ואני ממש מאושרת מזה! קיוותי שכשאני אחזור זה מה שאראה. ככל הנראה אני אחזור גם שבוע הבא אז ייאפי

Angelus

New member
עדייי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

התגעגענו! מה שלומך? איחרתי את התאריך גיוס שלך. ביום בודד.
הבנתי שאת נמצאת בקורס כרגע, נכון? בסיום הקורס תחזרי יומיות?

steelwater

New member
שיהיה רק טוב!

צבא זה בלאחס וסחלה... תקחי את זה בקלות! אני מקווה שזה יעבור לך מהר. אלא עם כן את נהינת ואז שיעבור לא מהר מידי.

limors2

Well-known member
בהצלחה!!!!!!../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

אני גאה בך!!!! לעשן זה הדבר הכי מגעיל בעולם!

Angelus

New member
שבוע טוב../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif

החיילים, הסטודנטים, המשוחררים - שבוע טוב!

למעלה