נושמוש

New member
שלום לך שושו מושו

שושו מושו מה קורה למה את לא כותבת יש לך עבודה

../images/Emo44.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo151.gif

כמו בכל שבוע, גם הערב תתארח רונית דובדבני בפורום ניקלודיאון בין 17:10-17:40, מיד לאחר סיום התכנית אחי!אחותי ותענה לשאלות בנושא התכנית. שרשרו לה שאלות כבר עכשיו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1080&msgid=72540375

נושמוש חמודה../images/Emo24.gif

אם שמת
אני רושמת כאן הרבה כל יום ומספר פעמים ביום. וכן כפי שאת יודעת חוץ מלהתעסק בפורום אני גם עובדת.

פריצי123

New member
למה המהלת הקודמת פרשה?

משיחה שקיימתי עימה עולה שהדיחו אותה על ניהול כושל ואיני יודע למה. בסה"כ היא ניהלה את הפורום ביד רמה והביאה תכנים וכתבות שמאד מאד הוסיפו ונתנו צביון ונופח רציני לפורום זה. לשמחתי הרבה אני בן אדם מיושב בדעותיי ואיני נמנה עם בני הנוער שגולשים ורושמים כאן דברים שאין להם הקשר לפורום. מאד מקווה שמנהלת הפורום שנמנת גם היא עם בני הנוער תתן צביון רציני לפורום ולא תהפוך אותו לשיח בני נוער .

אני חושבת

שזה לא משהו שניתן לדיון פה על גבי הפורום, זה לא עניינם של חברי הפורום למה המנהלת פרשה או לא, ולכן בפעם הבאה אני מעדיפה שדבר כזה יתנהל רק על גבי מסרים.

בהצלחה למנהלת הפורם החדשה.

רק מקווה מאד מאד שהפורום לא יהפוך כפי שכתבו לך באייטמים הקודמים לשיח בני נוער אלא יהפוך ךפורום רציני וגדוש עם המון חומר.

RageMore

New member
תתחדשי, יא כפרה.

זה בהחלט התקדמות, בעיקר שבערך לפני חודש הכחשת את עיניין מגוריך.

הפורום איבד את ערכו וחבל

תקוותי היא שאת כמנהלת פורום חדשה תתנו לו צביון רציני ופורום זה יהפוך לפורום רציני ולא לשיחות חברתיות

were2

New member
לשרשר זהו תפקידך כמנהלת הפורום

ואם אני מתכוונת זה שערכו של הפורום ירד זה שאת כמנהלת פורום אמנם את בתחילת הדררך אך בתור מנהלת פורום את צריכה להתעסק בדברים שקשורים לפורום כמו המנהלת הקודמת שהביאה תכנים וכתבות מאד מעניינות ולא לשוחח עם החברים שלך לא לשם כך נועד הפורום. אמנם את ילדה צעירה ולא בן אדם מבוגר עם נסיון אך אם את נבחרת למנהלת פורום אז תוכיחי את עצמך בעניין ותראי בגרות .

were2

New member
סליחה התייחסתי לאייטם הקודם

פשוט אני גם חושבת כמו שהאחרים רשמו לך כך תסלחי לי אך זו האמת.

למעלה