Saturday Night Fever - הזמנה

במוצאי שבת 4 במרץ 2006 תיערך מסיבת דיסקו בקולנוע מקסים, רחוב המלך ג'ורג' 84 תל אביב. מארגני הערב ממליצים לכם הגיע לבושים בבגדים בסגנון שנות ה – 70 עתירי נצנצים, עשויים בדים סינטטיים וכוללים סיומת מכנסיים רחבה במיוחד. מחיר כניסה יעלה 40 שקלים. על התקליטייה יופקד הדי ג'י מורן שניצר והמסיבה תכלול מגוון מושקע של להיטי דיסקו ידועים כמו אלו מהסרט שיגעון המוסיקה (Saturday Night Fever ) לצד ביטים עכשוויים לשירי דיסקו אחרים.

yushi10

New member
מזמינה../images/Emo140.gif

מזמינה אותכם לקומונת BOA! הזמרת הקוראנית המתוקה עם הקול המלאכי*-* ד"א היא לא שרה רק בקוראנית -גם באנגלית,יפנית,סינית ועוד... (הקומונה מיועדת גם למעריצי הזמר היפני) יום נעים

אתר מסיבות שווה ומקורי - ILCU

חברים, הרשו לי להמליץ על אתר מעניין לאנשים שמחפשים אירועים מעניינים ואפילו איזוטריים - זה קצת עובד כמו MYSPACE בשיטת החברים אבל מיועד רק לאירועים - כל אחד יכול לשים שם את הארוע שלו (אפילו מסיבת כיתה) ולדעת מי הולך להגיע. כנסו - זה שווה!

zoioz

New member
אני בא רק אם

יהיו שחקניות פורנו על רולרז...

nadav1232

New member
הכתובת../images/Emo140.gif

http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=15020&smsMsg= תהנו ^^

ksgroove

New member
לא דיברנו על זה כבר פעם פה ?

לא צריך שחקניות פורנו. צריך רק את הת'ר גראהם.

זילבר2

New member
../images/Emo32.gifערב רוק פ'אנק וג'אז בצוללת!!

ערב להקות: אנומה אליש, n.o.noot, ישרXל R.v.A (פאנק-רוק-ג'אז) (9/3/2006 - יום חמישי - 21:30) חדש בצוללת- אחת לחודש- ערב להקות: יוצרים חדשים, פחות מוכרים, מכל הארץ, יבואו להשמיע קולם לצד יוצרים נוספים וייתנו לנו הצצה אל המוסיקה הישראלית של העתיד. את הערב הראשון יפתחו שלושה הרכבים ירושלמים צעירים מאד (בגיל, אך לא בנסיון..), אך מצויינים: "אנומה אליש" להקת ג'אז מודרני, חדשנית ומרעננת, שהתחילה את דרכה אי שם בשנת 2005 בעיר הבירה. להקה שוברת מוסכמות בעלת סגנון ייחודי אשר משלב בתוכו אלמנטים של אוואנגרד, רוק, הארד בופ ופאנק N.O.NOOT שישה נגנים מוכשרים, כולם בני 16, מנגנים ביחד כשנה. משתתפים בפרוייקט ההרכבים בצוללת זו השנה השנייה. ההרכב ניצח בתחרות להקות מטעם "פרוייקט העכביש" והופיעו מספר פעמים במקומות שונים. מנגנים ג'אז-פ'אנק-פיוז'ן עם נגיעות מעניינות מה שהופך כל הופעה לחוויה מוזיקלית מרטיטה ומהנה. ישרXל R.v.A הרכב Fאנק-רוק צעיר, יוצא פרוייקט ההרכבים של הצוללת הצהובה, המשלב ביצירותיו סגנונות שונים של רוק ופאנק ישראלי מקורי. גלעד חסון - גיטרה וקולות יארד ביליין - בס וקולות רן מזרחי - תופים חן בירון - שירה וגיטרה מחיר: 30 ₪ כולם לבוא(אני מ N.O.NOOT)

1סליק

New member
הייתי בא אם המחיר היה סמלי,

עשרה שקלים או משהו.. עם כל הכבוד ובאמת יש כבוד זה בחיים לא שווה 30 שקל...

זילבר2

New member
חחח לא רק אנומה אליש!

מדובר פה ב-3 להקות מן השורה!!! חחחח....יהיה פצייץ.. חחח נקווה שתבואי באמת ולא תדפקי ברז כמו שאמרת שתבואי לתחרות להקות שהשתתפנו בה...חחח P:

למעלה