.

yaeloolik

New member
XDDDDDDD../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

כמה אופים?
. יואו היה לי חלום ממש מוזר. שאני בהריון אבל כולם ממש נחמדים אליי
. והפופיק שלי בולטXD. זה נורא הטריד אותי><.... אבל אז כולם מתחילים לחשוב שאני כזה זונה ואני בכלל לא זוכרת מי האבא
. אההההההההההה טוב>.>

Little sweetie

New member
אווו סטרנג'../images/Emo12.gif..

חלומות זה דבר מקסים^^ אבל אני חוטפת מכולם כבר כאב ראש שהם מספרים לי על כל החלומות שלהם- זה התחיל כשפירשתי לחברה הכי טובה שלי חלום שלה וזה היה בדיוק כמו במציאות..מאז
לא עוזבים אותי..זה נחמד וכל זה...אבל לפעמים זה מה מעלה את הסעיף.. אה זה פלוס העובדה שאבא שלי מדיום..

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאבא שלך מדיום?../images/Emo12.gif

יאאאאאאאאאאאאאאא זה כזה מאאאאאאאאאאאאאאאגניבבבבבב!!

Little sweetie

New member
ביטול כל השעות היום../images/Emo13.gif

אאאאאאאה חלום
!! באתי לשעה והלכתי
נ.ב: איזה גוף יש לה לכלבה
גם אני רוצה!! זה ממש נותן לי השראה...לרזות

Shusho

New member
כן גם אותי זה מעצבן]:

כמה אפשר לראות את צביקה הדר כמהההההההה אין יל כוח לחרישה הזאת ובערוץ 11 אין כלום.

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo193.gif^^;

מזחן באנגלית. לכולם [חוץ מהחברות הקדושות שליP:] יש שליפים.המורה לא שמה לב. 5 ילדים [שלא יושבים כ"כ קרוב] עושים עבודה קבוצתית.המורה לא שמה לב. ובנוסף לכך היא מגלה תשובות ^^

ScOrPiO gIrL1

New member
יש מורות יותר מטומטמות

לדוגמא המורה שלי לביולוגיה אני באמצע מבחן שלא התכוננתי אליו (ברור!) ושמתי ת'ספר על הברכיים. המטומטמת עברה לידי, הסתכלה על הספר ואני כולי חושבת "או פאק אני הולכת למות עכשיו!!!!" והיא אומרת לי בהצלחה ואני מקבלת 100 במבחן!!! XD

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo193.gifפעם היתה לנו יותר טיפשה

כתה ו',מבחן בהיסטוריה. ספרים על השולחנות,ילדים מעתיקים וכיף והמורה רק בודקת מבחנים ושותקת

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifלנו יש מורה לספרות../images/Emo23.gif

אני מתה עלייה, היא שמרה עלינו באיזה מבחן בנושא אחר, סתם הייתה שם, בשנה שעברה, כדי שלא נדבר ולא נעתיק. וכל הכתה מדברת והיא כזה מסתכלת עלינו ומשחקת אותה לא שומעת את הרעש. אם זה לא הנושא שלה, מה אכפת לה שיעתיקו?>< ויש לנו מורה מטומטמת למתמטיקה, שמשום- מה אוהבת אותי
למרות שאני הצהרתי כמה פעמים ברבים שאני שונאת אותה.
. ו-אממ, היא פשוט לא מלמדת טוב מתמטיקה:-\ וכדי שהיא תצא מורה טובה היא מגלה לנו ממש את כל התשובות במבחן. במיוחד לי, כנראה
בגיאומטריה היא פשוט אמרה לי: "את רואה את השוויות האלה, הן צמודות, כן, וזאתי אנכית לזאת ובלהלבלהלהבה"
טוב0.0

חח../images/Emo3.gif

אצלנו בכיתה כולם העתיקו, ככה בשקט דיבור ביניהם ועשו עבודה משותפת אז אחרי שהמורה לאנגלית נזכרה שיש מבחן ולא צריכים להיות דיבורים, בסוף היא צרחה עליי ועל חברה שלי שיש לנו יותר מדי עבודה משותפת והיא תוריד ציון וכו'. כל כך כעסתי עליה, כי אני לא הסתובבתי ולא אמרתי מילה לחברה שלי והייתי שקועה עמוק במבחן (אנגלית בכיתה ח' זה קל) ואז רבנו, ונראה לי שהיא עדיין בטוחה שאני זאת שהעתקתי ><.. כע, נראה לי היא הורידה לי ציון בתעודה.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifקיבלתי 99 באנגלית../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

זה- זה כזה לא הגיוני! אין מצב
ב-אנגלית?8-
והמורה אמרה לי שהיה לי 10 אבל אז היא מצאה טעות קטנה:[
^^^^^^^^^^^^^ אני לא מאמינה ל-99 הזה עד שאני רואה את זה במו עיניי!! זה כזה-
אך, חברות שלי לא יודעת לפרגן:-\ אז מה, אז פעם אחת במחבן באנגלית קיבלתי יותר מהן?:-\ אנגלית. שזה המקצוע החזק שלהן ובשבילי זה מקצוע של 85-90. [חחחחחח אני כזאת מפונקת ושואפת ל-100:|] 9999999999999999999999999999??
דייי אני בשוק מעצמי. זה כזה כיייייף
ובכלל לא חרשתי למבחן הזה
לא ידעתי את הסיפורים בספר ואת הזמנים
אני פשוט בשוק. ומאושרת. אני אספר לאמא
באמת שכחתי להתקשר לדבר איתה היום
ואבא יגיד "למה לא מאה?":-\ ואני לא אקשיב לו
כי זה אנגלית
^^ והוא בעצמו לא מקבל 100

../images/Emo163.gifאני אגיד לך מה קרה לו ../images/Emo3.gif

יש הרי שני מקשים במדלקת שדומים- \ או / כדי שיהיה את האייקון הזה-
צריך להשתמש דמה שהדגשתי לך
(את עשית הפוך והשתמשת ב-\) יואו איזה סרטים אני עושה

../images/Emo163.gifהאא ושחכתי להגיד מזל טוב!!!

לא נורא לכולנו יש חברות לא מפרגנות
ואם רק המבחנים אטת מקבלת בין 85 ל-90 זה ממש טובבב
ואת יכולה להתייחס לזה כמאה >< לא נורא ^^ זה מדהים! מזל טוב!
(חח יש לי מזל שהיא אובהת אותי ונותנת לי בהכל מאה
לא משנה מה)

למעלה