עפתי להתקלח ביושש
א אייללוש New member 21/2/06 #23 ../images/Emo207.gif../images/Emo26.gif מישו הולך ל"נולד לרקוד"או שיש לו כרטיס והוא לע יכול\רוצה בסוף ללכת
../images/Emo207.gif../images/Emo26.gif מישו הולך ל"נולד לרקוד"או שיש לו כרטיס והוא לע יכול\רוצה בסוף ללכת
E eynav16 New member 21/2/06 #25 ערב טוב ו.... יש פה כאלה שמקליטים בד"כ קטעים מהטלויזיה שאגם מופיעה וכל זה... מי יכול להקליט מהטלויזיה???? זה חשוב אבל לא קשור לאגם...
ערב טוב ו.... יש פה כאלה שמקליטים בד"כ קטעים מהטלויזיה שאגם מופיעה וכל זה... מי יכול להקליט מהטלויזיה???? זה חשוב אבל לא קשור לאגם...
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 21/2/06 #32 תעזרו לעינב../images/Emo13.gif../images/Emo208.gif../images/Emo110.gif
S Shirush LOVE Agamush New member 21/2/06 #27 חחחח אני קיבלתי ממנה כפרעליה [= עשתה לי את היווםםם כבר צרחתי התלהבתי הכל חחח מושלמתת שלי אני אשלח לה עוד אחד [=
חחחח אני קיבלתי ממנה כפרעליה [= עשתה לי את היווםםם כבר צרחתי התלהבתי הכל חחח מושלמתת שלי אני אשלח לה עוד אחד [=
H hila846 New member 21/2/06 #28 שמחה בשבילך../images/Emo24.gif איזה כיף לך... היא כזאת מושלמת דיי אני עוד לא קיבלתי... אביחי מתי זה הנגלה הבאה?
שמחה בשבילך../images/Emo24.gif איזה כיף לך... היא כזאת מושלמת דיי אני עוד לא קיבלתי... אביחי מתי זה הנגלה הבאה?
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 21/2/06 #29 כולכם תקבלו../images/Emo110.gif אתם תראו אפילו אני יכולה להבטיח לכם וכל מי שקיבל שמחה בשבילכם!