תקשיבו שניה:

אף אחד אצלנו לא הוריד לאגם! אף אחד! זה סתם שמועות שמישי הפיצה כאן שאין לה שוום בסיס! ואתם מקשיבות לה! אתם הורדתם לאהדו ועכשיו כל הבנות מהקומונה שדיברתי איתם כועסות רצח, והולכולת להוריד לאגם ומממש ממש מממש לא מעניין אותם שאני לא רוצה שהם יעשו את זה! אין מה לעשות הרודתם לאהוד,התגובה בסוף תבוא....

אני לא אמרתי שהורדתן לאגם!../images/Emo110.gif

אמרתי שעכשיו פשוט תגידי להן שלא יורידו לאגם כי אמרת שהן רוצות להוריד.. לא יצא מזה כלום אם אנחנו נוריד לאוהד ואתן תורידו לאגם.. שניהם בסוף ירדו בגלל ההורדות ויהיו שווים.. אביטל תנסי לעצור את זה כי אפחד מפה לא ישב והוריד קולות.. בטח לא מפה.. אם כבר 2-3.. זה כמו שאת אומרת שמישי אמרה שאתן הורדתן לאגם קולות אז באותה מידה מישי אמרה שאנחנו הורדנו לאוהד.. פשוט תשלחי להן תקישור להודעה
זה מיותר בטירוף ואתם מתנהגים כמו תינוקות.

אני לא אמרתי שהורדתן לאגם!../images/Emo110.gif

אמרתי שעכשיו פשוט תגידי להן שלא יורידו לאגם כי אמרת שהן רוצות להוריד.. לא יצא מזה כלום אם אנחנו נוריד לאוהד ואתן תורידו לאגם.. שניהם בסוף ירדו בגלל ההורדות ויהיו שווים.. אביטל תנסי לעצור את זה כי אפחד מפה לא ישב והוריד קולות.. בטח לא מפה.. אם כבר 2-3.. זה כמו שאת אומרת שמישי אמרה שאתן הורדתן לאגם קולות אז באותה מידה מישי אמרה שאנחנו הורדנו לאוהד.. פשוט תשלחי להן תקישור להודעה
זה מיותר בטירוף ואתם מתנהגים כמו תינוקות.

hila846

New member
איך אפשר להצביע יותר מפעם אחת../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

למעלה